Jump to content
Българският форум за музиканти

roadrunner

Members
  • Мнения

    55
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от roadrunner

  1. да бе мнооо е як тоя саит.брао брато
  2. ми по4ти всеки един магазин в софия ако си от софия де.за xxxx се се6там примерно.
  3. ми аз си я по4иствам само с 4етка за бръснене.мноо ефективно е.
  4. PANTERA RULLZZZ.само тва искам да кажа.DIMEBAG влага6е много идея в солата.бяха изпипани,техни4ни и на място.R.I.P. DIME-our brother in metal
  5. и благодаря за пожеланието съ6то
  6. да бе.така е най естествено и най небрежно,кото мноо ме кефи както прави кърт кобейн на концерти.по 10 мин. си настроива китарата на самата сцена.
  7. еиййй благодаря ви на вси4ки за информацията.питах за6тото днес си сложих 4исто нови а ж неделя имам у4астие.това ме притесни.
  8. roadrunner

    искам съвет

    здравейте! искам да ви попитам с какви струни препоръ4вате да свирите на лайиф изпълнения,в смисъл не като марка,а 4исто нови и туко 6то сменени ли трябва да са или е по добре да са предварително разсвирени.за6тото 4увам 4е някои музиканти слагат 4исто нови преди концерт а други то4но обратното.благодаря предварително
  9. оооо екстра.и аз 6е си ги напраа така адапторите с малко вътре6на гума от колело примерно.и мерси за информацията.не знаех 4е тва се казва фийдбек.аз много го използвам тва ама се си му викам микрофония назад съм о6те с материала и се у4а все пове4е и пове4е от такива като вас. RESPECT!!!
  10. ясно.ми 6е пробвам да уплътна с не6то.с пластелин дали 6е стане??? :think:
  11. ми мойте: 1:дали е красива за6тото о6те от самото на4ало като вида една китара и ми става ясно дали е удобна и т.н. 2:звука 3:дали 6е ми е удобна 4:ква марка е :guitar:
  12. е с кви гуми4ки 6е стане.и кво е фийдбек???
  13. хаха мерси много за тая информация.аз си знаех 4е е така ма си мислех 4е става дъма за някви по конкретни адаптори и т.н.както и да е.а тая китарка с тва дрън4ене няма да я бъде.и 6е я носа някъде да я пипне специялист 4е не ми се 6те от на4алото да се преебава.6ото и без тва струва майка си и ба6та си.
  14. и мойта другата е скуаяр стратокастер ма си нямам идея за тва.траа да питаме някой който разбира явно
  15. ми те не се клатат целите адаптори заедно с тая рамката на която е болта а само пластините на които пи6е ЕМG-HZ и то като ги пипна или като пораздрусам китарата вътре се 4ува се едно друсам каси4ка със стотинки(без майтап).ина4е като свира май не се покла6тат.
  16. искам само да знам нормално ли е да се клатат адапторите на китара,за6тото мойте се клатат бая.те са 2 хъмбъкара EMG-HZ,а китарката е JACKSON DK27 baritone.та мисълта ми е 4е ми е 6то годе нова китарата и ако тва не е наред да зимам мерки навреме.мерси предварително
  17. roadrunner

    Guitar Pro

    няма на4ин 6том е 4та версия да не ти отваря таблатурите.аз съм с 4ка и си4ко ми отваря.виж да не :think: е от таблатурата.
  18. RESPECT Ники.много си прав за си4ки тия не6та.идеята на цялата тая тема бе6е ROCKMAN... да ни помогне за най-основните термини за което евала 4е се е потрудил.аз ако бях въоб6те няма6е да се занимавам.има си ре4ници за тва,така 4е няма кво пове4е да си кажеме по тая тема :guitar: .ДЕРЗАЙТЕ!!!
  19. ми тва е колко 6е е траиността на тона.т.е. колко дълго 6е зву4и.поне така знам де>>> SUSTAIN v поддържам; издържам; претърпявам
  20. ето и некви за които и аз се се6там да допълна: хъмбъкър:двоен адаптер адаптер:магнитите дето стоят под струните и заси4ат вибрацията и оттам през усилвателя CRY BABY:уах-уах педал. дилей:ефект който изкарва тва което си исвирил с леко закъсниние(може и да не е леко,зависи как си го нагласи6) фейзър:стерео ефект който създава впе4атление 4е се върти звука.променя 4естотите и така .... ривърб:ефект който придава обем на звука(се едно да увели4и6 ниските на усилвателя) ниски/високи:4истотите на звука.регулират се от усилватела по принцип или от миксера ако през него си си свързал китарата. миксер:пулта които има много канали и коп4ета по него и към него се свързват микрофони,китари,синтезатори.....
  21. еми Цар Борис 117 отиди и 6е разгледа6.има много ефекти за прили4ни цени. там 6е ги пробва6 и 6е прецени6 кои е твоя звук(в смисъл кои наи-много ти допада).ако не аз мога да ти продам един BEHRINGER мултиефект процесор за 120 лв 4исто нов.модела му е XV-AMP.виж го някъде по търса4ките ако има6 интерес. respect!!!
  22. кажи му да разгледа в раизинг форс.там има много ефект4ета за по 100/200 лв. или другия вариянт е един Behringer процесор.има много тежки дистари и може и сам да си ги нагласи
  23. ми нз за тва брато.аз съм свирил с другите SIT и ме кефат,а за тия нз...
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.