Trysth Отговорено Юли 19, 2008 Отговорено Юли 19, 2008 За да не отварям нова тема и да правя форума на трътка, тука ще си питам. Според вас Могат ли да се мерят Винтиджите от серията V100 с епифонките студио да речем. Чудя се дали има смисъл да продам Винтиджа си, за едно Епи студио. Цитирай
Hillbilly Отговорено Юли 19, 2008 Отговорено Юли 19, 2008 ^Според запознати няма голяма разлика,Винтиджа звучи много добре,защо да го продаваш?,и мен ме е яд ,че нямах кинти за Гибсъна ,който изпадна на тънкаж,но да... Цитирай
Додо Отговорено Юли 20, 2008 Автор Отговорено Юли 20, 2008 Ти си решаваш, но ако ще продаваш Vintage-a, можеш да пишеш едно ЛС :) Цитирай
edgecrusher Отговорено Юли 20, 2008 Отговорено Юли 20, 2008 (Редактирано) За да не отварям нова тема и да правя форума на трътка, тука ще си питам. Според вас Могат ли да се мерят Винтиджите от серията V100 с епифонките студио да речем. Чудя се дали има смисъл да продам Винтиджа си, за едно Епи студио. Според мен V100 може да се мери с Les Paul Custom, като клас. Студиото е по-различна като изработка. Единствено не съм убеден коя от двете има по-качествени адаптери, Епифона или Винтиджа. Редактирано Юли 20, 2008 от edgecrusher Цитирай
Trysth Отговорено Юли 20, 2008 Отговорено Юли 20, 2008 Едж, мерси за мнението. Аз смятам да сменям адаптерите в един момент, така че сток пикъпите не ме вълнуват като качество. За момента май ще запазя винтиджа и ще го поъпгрйдна малко. Цитирай
chris_barnes Отговорено Юли 20, 2008 Отговорено Юли 20, 2008 (Редактирано) Едж, мерси за мнението. Аз смятам да сменям адаптерите в един момент, така че сток пикъпите не ме вълнуват като качество. За момента май ще запазя винтиджа и ще го поъпгрйдна малко. дам батенце, слагай 1 сет EMGта и забравяш за другa китара... Редактирано Юли 20, 2008 от chris_barnes Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 20, 2008 Отговорено Юли 20, 2008 (Редактирано) Не ми се спори на техническа тематика, но е редно да се отбележат както предимствата, така и недостатъците на тези активни адаптери. EMG са само една от многото възможности, която води до много EMG звук, който не всички харесват. Недейте да давате примери с това кой използва EMG, защото може да се изсипе още по-голям списък от хора, които не ги ползват. Ако се цели EMG звук, разбира се, това е най-удачният избор. Редактирано Юли 20, 2008 от Evtim Djerekarov Цитирай
Trysth Отговорено Юли 20, 2008 Отговорено Юли 20, 2008 Аз лично съм нямал допир на живо нито с ЕМГ, нито със Сиймър Дънкан примерно и нямам идея къде мога да отида и да чуя. Доста от групите, чиито звучене харесвам, ползват ЕМГ, така че за момента съм се насочил натам. Цитирай
edgecrusher Отговорено Юли 20, 2008 Отговорено Юли 20, 2008 Аз продължавам да ползвам оригиналните пикъпи за сега и съм много доволен от звука. Китарата ми е настроена в Си и кърти фаянс включена в Line6 Spider II. <<Sound Sample>> правен преди време с Тоунпорт. Цитирай
Djigit Отговорено Юли 20, 2008 Отговорено Юли 20, 2008 Здравейте. Да не отварям нова тема и аз ще пиша тук, нов съм във форума и искам да питам някой има ли Vintage VS6, какво ви е мнението за нея, как е в сравнение с V100, има ли я в РФ и ако да за колко пари. Не съм от София, за това питам, но може да мина от там. Това евентуално ще ми е първа китара и сега ще почвам да се уча Мерси предварително. Цитирай
Trysth Отговорено Юли 20, 2008 Отговорено Юли 20, 2008 Да, има я в РФ по принцип, дали точно в момента има останали бройки най-добре се обади да питаш. Цената е около 500 лева (+/- 20 кинта). С това мога да ти помогна, не съм свирил на такава, тъй като SG формата ми идва неудобна лично на мене. Изработката е доста приятна и няма да сбъркаш с тая марка. Цитирай
Hillbilly Отговорено Юли 20, 2008 Отговорено Юли 20, 2008 Здравейте. Да не отварям нова тема и аз ще пиша тук, нов съм във форума и искам да питам някой има ли Vintage VS6, какво ви е мнението за нея, как е в сравнение с V100, има ли я в РФ и ако да за колко пари. Не съм от София, за това питам, но може да мина от там. Това евентуално ще ми е първа китара и сега ще почвам да се уча Мерси предварително. Копието на СГ е добро за начинаещ,защото можеш да качваш по високите тонове без да си изкълчиш китката.500 кинта е. Цитирай
chris_barnes Отговорено Юли 20, 2008 Отговорено Юли 20, 2008 @ Trysth, бате моята тояжка е с ЕМГ - 81 + 60, ако искаш мини някоя вечер да подрънчим, ще ми е интересно да видя Винтидж че не съм пипал..имам 1 скромно кубенце Рандал 100 вата - може да изкъртим фаянса на комшиите Цитирай
Trysth Отговорено Юли 20, 2008 Отговорено Юли 20, 2008 Екстра ве. Ще ти пиша тия дни да се уговорим за нещо. Цитирай
Recommended Posts