emka Публикувано Юли 3, 2008 Публикувано Юли 3, 2008 нещо сървъра ли е бавен, или аз винаги попадам на бавни компютри с бавен интернет .. винаги, когато тръгне да ми зарежда раздел или подраздел, забива за около (10-20 сек., а понякога и за повече) и е много неудобно, защото си тръгнал да скролваш надолу по страницата и по едно време застане и не мърда и ........................... има ли го при някой друг този проблем? много е досадно наистина
Hillbilly Отговорено Юли 4, 2008 Отговорено Юли 4, 2008 скролваш надолу по страницата и по едно време застане и не мърдаИма го това и при мен,но за около 2 сек. някъде.Все пак ми е бавен компа и нета.
IgniteAll Отговорено Юли 4, 2008 Отговорено Юли 4, 2008 Причини бол. Вероятни са следните: Много картинки в сигнатурите на потребителите на форума. Това бави, защото хотлинква картинките от външни локации. Натоварен SQL сървър. Просто наистина слаб комп или кофти Интернет връзка. На мен ми зарежда бавно само ако има снимки или динамини картинки в подписите ви. Затова опитахме да въведем правилото за сигнатурите, но уви никой не ни послуша. Сега ето ви последствие.
spongebob Отговорено Юли 4, 2008 Отговорено Юли 4, 2008 И аз го имам този проблем,като нета в нас е ок,явно без картинки не можем да се самоопределяме....
IgniteAll Отговорено Юли 5, 2008 Отговорено Юли 5, 2008 Ами имайте предвид, че това си товари. Форумът се намира на достатъчно добра машина, за да има проблеми със сървър според мен. Пингът е ОК: 48 packets transmitted, 48 packets received, 0% packet loss round-trip min/avg/max = 0.8/1.0/1.8 ms За сравнение давам дата.бг: --- data.bg ping statistics --- 45 packets transmitted, 45 packets received, 0% packet loss round-trip min/avg/max = 0.6/0.7/1.5 ms Всичко е от съдържанието, което е на страницата...
vhcs Отговорено Юли 5, 2008 Отговорено Юли 5, 2008 айде айде ... ще четете и скролвате по-бавно ... сига мрънкали
Mephistofel Отговорено Юли 5, 2008 Отговорено Юли 5, 2008 Знам ли, аз нямам проблеми от подобно естество - нито от вкъщи, нито от работата.
Dilian Nedev Отговорено Юли 5, 2008 Отговорено Юли 5, 2008 Нета ми е от скапаните (ама от най най - малък град , nonБТК user) и няам такъв проблем . Тегля принципно (ако изобщо успея да тръгна да тегля нещо) с 10-20 , макс 50kbyte/s . Вие си решете къде е проблема .
IgniteAll Отговорено Юли 5, 2008 Отговорено Юли 5, 2008 Не знам... Това, което каза е доста обезпокоително, защото аз в момента съм на наета оптика към Мегалан и смея да твърдя, че с очите си видях как зарежда картинката в подписа ти със зор. Май ще лобирам за премахването на подписите на потребителите.
synchu Отговорено Юли 5, 2008 Отговорено Юли 5, 2008 ^Ами 80K с домейн Тонга и хостинг в Илинойс как да ги зарежда ?
IgniteAll Отговорено Юли 6, 2008 Отговорено Юли 6, 2008 Това беше добра ръкавица Направено с Т1 връзка през щатско: Domain name Size Load Time Average Speed per KB forum.muzikant.org 120.11 KB 2.05 seconds 0.02 seconds
Metalix Отговорено Юли 6, 2008 Отговорено Юли 6, 2008 Аз досега със Firefox не съм имал такъв проблем. Всяка страница зарежда за минимум 5 секунди. Пък и не съм на много бърз интернет.
synchu Отговорено Юли 6, 2008 Отговорено Юли 6, 2008 Говоря най-вече относно картинк(ата)ите в подписите И не само на Lord-a, защото ся не можем да кажем, че неговата картинка е причина за забавянето на форума. Хехехех. Нещата се натрупват Аз нямам никакви проблеми - връзката Евроком Кабел, забравих вече колко мегабита след последното увеличение, и през Опера Мини на телефона също, пробвах сега.
Recommended Posts