SLASH588 Публикувано Юли 3, 2008 Публикувано Юли 3, 2008 здравеите да започвам с историята значе един ден отидох до РФ и питах за китара бях се насочил към jacson зареди металския звук на мен ми трябва хард рок момчето ми каза че за малко пари склаяр този http://www.guitarcenter.com/Squier-by-Fend...761-i1166294.gc показа ми как звочут и наистиннд нямасше разлика в звука ама имасхе 200 лв в парите какаво ще кажете за китарата??? благодаря предварително!
Baby Thomas Отговорено Юли 3, 2008 Отговорено Юли 3, 2008 Тук се пише на български, не на неандерталски!
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 4, 2008 Отговорено Юли 4, 2008 Има немалко музиканли магазини. Има и много теми назад в раздел китара, които обсъждат същата тема(предполагам, не мислиш, че от 7000 потребители си първият, който пита каква китара да си купи). Разгледай темите назад и чети. Има купища информация, дискусии, спорове....
interman Отговорено Юли 4, 2008 Отговорено Юли 4, 2008 Интересно как са ти звучали еднакво Squier и Jackson хаха
Overdrive Отговорено Юли 4, 2008 Отговорено Юли 4, 2008 (Редактирано) мевжду тоз склаяр и дваксона не мое да не ма раслика, сащото склаяра е с еденични адаптири, а жаксона е двоени те по тринцип не мислия че е проблен да звочат енакво, но трява Склаяра да е и тои с дваени пикупи Редактирано Юли 4, 2008 от Overdrive
Recommended Posts