SLASH588 Публикувано Юли 3, 2008 Share Публикувано Юли 3, 2008 здравеите да започвам с историята значе един ден отидох до РФ и питах за китара бях се насочил към jacson зареди металския звук на мен ми трябва хард рок момчето ми каза че за малко пари склаяр този http://www.guitarcenter.com/Squier-by-Fend...761-i1166294.gc показа ми как звочут и наистиннд нямасше разлика в звука ама имасхе 200 лв в парите какаво ще кажете за китарата??? благодаря предварително! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юли 3, 2008 Share Отговорено Юли 3, 2008 Тук се пише на български, не на неандерталски! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rezachka Отговорено Юли 3, 2008 Share Отговорено Юли 3, 2008 о, боже! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 4, 2008 Share Отговорено Юли 4, 2008 Има немалко музиканли магазини. Има и много теми назад в раздел китара, които обсъждат същата тема(предполагам, не мислиш, че от 7000 потребители си първият, който пита каква китара да си купи). Разгледай темите назад и чети. Има купища информация, дискусии, спорове.... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
interman Отговорено Юли 4, 2008 Share Отговорено Юли 4, 2008 Интересно как са ти звучали еднакво Squier и Jackson хаха Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Юли 4, 2008 Share Отговорено Юли 4, 2008 (Редактирано) мевжду тоз склаяр и дваксона не мое да не ма раслика, сащото склаяра е с еденични адаптири, а жаксона е двоени те по тринцип не мислия че е проблен да звочат енакво, но трява Склаяра да е и тои с дваени пикупи Редактирано Юли 4, 2008 от Overdrive Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts