Jump to content
Българският форум за музиканти

До 1000 лв.


Cupatincho

Recommended Posts

Кубето да е малко ,,, най-много 30 ватово ... Повече пари ще се дават за китарата да кажем едно 700-800 лв. отиват за китарата ... Като звук ми трябва да не е много метал , по-скоро по-рок ... Абе които каквото е пробвал и какво ще препоръча??? Мерси

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

кубето Фендер или Маршал.

 

а пък китари имаш голям избор, и ще трябва да отидеш до магазина за да ги пробваш. която ти е най удобна , или която ти харесва на външен вид , ти сам можеш да си прецениш коя да си вземеш :punk_guitar:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е зле да уточниш какво ти харесва като стил (от кой се влияеш) като китара и тип звук,а в раздел "продавам" има доста прилични за начеващи комбо-та за около 300 лв.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То за тея пари няма и как да си вземе. Бяха по 230 евро ако не се лъжа или нещо такова. Има 30 ватови кубета на старо, които сигурно са доста добри, обаче на човека може да не му се занимава с неща на старо, както на мен примерно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

кубе Лариос или ЛАТ за тея пари, ако не искаш на старо - ново Фендер ФМ15 + някакъв Епифон ЛП примерно - "перфектната" комбинация и ще звучи "супер"

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Стига сте обърквали човека, бе! :recourse:.

 

Cupatincho,има писано МНОГО, ама наистина МНОГО както за китари по принцип, така и съвети за покупки. Моля те, разгледай раздел китара 30-40-ина страници назад и виж какво е писано.

Не можем да напишем всичко наново тук, а ако не ти се занимава, и просто чакаш някой да даде перфектния съвет, рискуваш да останеш неинформиран.

 

Накрая - отиди, пипни и чуй - по-добър съвет от това няма!

Ако не искат да ти дадат да пробваш - взимай и пробвай без да ти дреме.

АКо чак толкова не дават - не купувай от тях.

В общи линии ТИ трябва да си харесаш звука. Това е важното.

Редактирано от Evtim Djerekarov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Евтим е прав. Просто ходи и пробвай китарите, които си харесаш. Ако познаваш някой, който разбира от музика, вземи го с теб. М/у другото пробвай всички фретове на китарата просто за всеки случай :) .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

то понеже не е за мен та не мога да съм много полезен...но да кажем че няма да се свири тежка музика - най-много някое хеви но грайндкорове , дет траш такива не ... иначе кубето и 15 вата да е , е екстра , не е задължително 30 вата....Нещата обаче трябва да са нови (офертите от форума не важат) ... а за Епипфоните да питам къде в София може да се пипне , ако въобще може а ако не Нещо от този клас ... Vintage съм пипвал и знам че са добри ама те са по 500 600 лв. пък разполагам с повече и може и нещо по-добро мисля...ПОнеже не съм се интересувал от този клас китари нямам нищо като идея , само съм чувал за марките , но нито знам къде мога да пипна нито знам като цени как стоят нещата??? мерси предварително

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.