marin_zhelezov Публикувано Юни 13, 2008 Публикувано Юни 13, 2008 Здравей тупащ и вдигащ щум барабанистки народе. Та имам един особен случай. Преди няколко месеца си взех палки Vic Firth American Classic Hickory 5B. Страхотни палки, легнаха ми в ръцете, удобни са и лакът или боята с която са покрити спомага да не се хлъзгат при потене на ръцете. Използвам ги за урпажнение на тренажора у нас и затова не се трошат и така, отидаха няколко месеца ползване. Проблемът е следният - наскоро най-после почна да им се изтрива боята. Няма проблем, и така са си удобни. Лошото е, че забелязах, че пръстите на ръцете ми са станали жълти. Викам си - един сапун и ще падне. Не... Със сапун не стана. Продължавам да си лумча на тренаора и викам - една баня ще измие боята. Пак не... половин час си търкам пръстите в банята - не пада боята. Лошото е, че трета седмица пръстите ми (особено палците) са боядисани в едно гадно жълто, което не ще да се махне... И със спирт пробвах даже, не пада... HELP !!!!!!!!!!!!!!!! Цитирай
boreto Отговорено Юни 13, 2008 Отговорено Юни 13, 2008 Пробвай с разредител - или АМБ или кореселин (или както там се пише Но ползвам Vic Firth от няколко години, включително и оцветени и такъв проблем не съм имал досега. Цитирай
marin_zhelezov Отговорено Юни 13, 2008 Автор Отговорено Юни 13, 2008 Разтворителите не са ли опасни за кожата? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 13, 2008 Отговорено Юни 13, 2008 Еми аз засега само дето не съм се къпал с тоя коресилин и не съм наблюдавал проблеми и странични ефекти... Цитирай
pampi Отговорено Юни 13, 2008 Отговорено Юни 13, 2008 Нищо няма да ти стане бе, споко. Как мислиш, че се мият ръцете след като си боядаисал вратата примерно и целия си в боя : )) Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Юни 14, 2008 Отговорено Юни 14, 2008 Чесно казано незнам как ще се измият но ако наистина ти боядисват ръцете заслужава да ги пратиш на Firth хе-хе неби трябвало да ти боядисват ръцете хъм сигурен ли си че неса палки менте? Цитирай
GroOveR Отговорено Юни 15, 2008 Отговорено Юни 15, 2008 Чесно казано незнам как ще се измият но ако наистина ти боядисват ръцете заслужава да ги пратиш на Firth хе-хе неби трябвало да ти боядисват ръцете хъм сигурен ли си че неса палки менте? Къде в България се продават палки Vic Firth,които да са първо качество Цитирай
Katsko Отговорено Юни 15, 2008 Отговорено Юни 15, 2008 Всички палки VicFirth са първо качество, второто им качество се наричат "Nova". Освен ако някой хитрец в складовете на едро няма достъп до щамп-машина Цитирай
GroOveR Отговорено Юни 15, 2008 Отговорено Юни 15, 2008 (Редактирано) Преди година си бях купил Signature Dave Weckl палки на Vic Firth и бяха направени толкова некъдърно...имаше разлика в теглото,а надписа,мисля че щях да го изпиша по-добре на ръка.Тези палки издържаха около 2 месеца,а като направя едно сравнение със Zildjian,които издържаха почти половин година,нещо ме кара да се съмнявам за Vic Firth и произхода им.И все пак ми е трудно да си помисля,че една от най-големите фирми производител на палки,ще допуснат такъв продукт на пазара...иска ми се да посвиря с палки които да са от U.S.A. за да видя разликата,която съм сигурен,че ще открия! Редактирано Юни 15, 2008 от ^Drum_Master^ Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Юни 16, 2008 Отговорено Юни 16, 2008 Да предполагам става въпрос за фалшиви палки Vic Firth родно производство! Цитирай
marin_zhelezov Отговорено Юни 17, 2008 Автор Отговорено Юни 17, 2008 А колата да не би да я внасят от тайните фабрики ? Пак си я правят тук, но по лиценз... Инъче нищо лощо за палките - супер са си, от най удобното 5 B, което съм пипал. П.С. Още няма измиване това нещо. От многото вода и сапун ми се напука кожата на пръстите. Като се пооправи ще пробвам с разтворител. Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Юни 17, 2008 Отговорено Юни 17, 2008 Самоче ако са по лиценз те няма да носят точно името на Vic Firth или ще пише най-малкото произведено в България,а съвсем друго е когато някой стугова тояги в мазето при кацата със зеле и ти ги продава за Firth . Така или иначе дано ти се изчистят скоро ръцете. Цитирай
AbLaZe Отговорено Юни 19, 2008 Отговорено Юни 19, 2008 С малко бензинец може и да падне.....после се пази от луди с кибрит Цитирай
THE_INEXORABLE Отговорено Юни 23, 2008 Отговорено Юни 23, 2008 Преди време още ми стана ясно, че само дърво на пипане малко ми се хлъзга, та сега всеки комплект си лепя с тиксо. Ако искаш пробвай да видиш как е, също така и няма да имаш директен достъп до боята. А за разтваряне - щом не пада с вода, ще падне с АМД. Цитирай
Mogila Отговорено Юни 23, 2008 Отговорено Юни 23, 2008 Странно...аз ползвам Викфирт от много време и никога не са пускали боя.По добре ги махай-фалшиви са Цитирай
Recommended Posts