Jump to content
Българският форум за музиканти

AbLaZe

Members
  • Мнения

    73
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от AbLaZe

  1. Преди да пробваш малко бласт бийтове трябва бая да поработиш,по-добре първо думкай малко песни на АЦ/ДЦ пък после минавай напред.
  2. С малко бензинец може и да падне.....после се пази от луди с кибрит
  3. На мен ми харесаха и трите,но може още да се тъпче по тях.Имат потенциал парчетата.
  4. Да не мислиш,че си само ти! ....а и по темата да кажа-не може да се каже,че е безшумно,но аз често си потропвам така,защото барабаните са ми в репетиционната и само там громам.Така че думкам по чинове,в автобуса...в кафето и където и когато ми се думка.(понякога помага)
  5. Хм..... Melancholic progressive metal май е по благозвучно и по кратко .Идеята е много добра според мен и дори може още да се тъпче по нея.Колкото до стиловото определение,на мен изведнъж ми хрумна нещо за римичка-Меланхолик прогресив метъл-Алкохолик агресив метъл
  6. И на мен ми бяга горният чинел,и не само че се измества настрани,а и самият му ъгъл спрямо другия така се получава че от лявата страна се затваря по-бързо отколкото от дясната.Иначе причината предполагам:просто самата "тръба" е с по-малък диаметър от вътрешната страна на самата фус машина,и остава място затова-бяга.Дали съм на прав път или не,не знам!Аз не съм многознайко,пък и никой не се е родил научен.Някой ден ще разбера .
  7. Колкото до въпроса ти защо не можеш да спреш да тропаш по разни предмети........хм...и аз имам същата мания ;D,много дразня хората като почна да громам.
  8. Рисувах си...У Guitar Pro 5 прилича на nokia като звъни ама може да е siemens.... Е.....може и да е Аликате(л) .....сега всеки колкото може,толкова!
  9. Рисувах си...У Guitar Pro 5
  10. Хм.......отбелязвам още една точка с поредната глупост Е ТЕ ТУКА
  11. И аз отдавна се чудех с какво да почистя мойте.Не ми се ходеше чак до софия или враца само за една паста,и с циф ги лъснах,ама този за гладки повърхности,защото внимавах да не ги издраскам.Отиваш до магазина,купуваш си циф за 2 лв.,слагаш върху чинелите,но го оставяш леко да поизсъхне и яко жулене с памучен плат.
  12. От нещо едно се роди и нещо две цък...
  13. Отне ми бая време да се престраша да го пусна това
  14. Не че нещо искам да се заяждам ама в клипа Тома пее песента на Били Айдъл-speed,така че не виждам откъде ти идва приликата за Кърт Кобейн.Колкото до Тома подкрепям го с две ръце,тоя човек е моят идол в това предаване.Успех и дано спечели
  15. Люто,люто-железен гюбек.
  16. Здравейте отново всички вие,които умеете да свирите за разлика от нас .Тук може да видите два клипа от декември месец-с лошо качество е и клипа и групата.Enjoy.
  17. Аз че съм тъп,тъп съм.(и тъп въпрос задавам)>Значи искам да питам-в ездръмъра има готови тактове и брейкове ама мен ме мъчи въпроса-дали може да си построя нещо мое си?И как?(поне бегло обяснено).
  18. ,стига с критиките-песничката си я бива.Наистина има неща за дооправяне,ама то къде няма такива!
  19. Аз съм начинаещ ,не разбирам .Начина на пеене ти е куул,гласа ти е куул.Аранжимента на третата песен ми хареса,другите две на моменти не(харесва ли ти или не говоря честно-и искам и мен да отсъждат честно,от лицемерие не обичам да възхвалявам).Песните са хубави,но ако си поиграеш ще станат и по добре.Успех.
  20. Много здраво,много яко
  21. Аз съм за Тома твърдо!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.