bai-goku Публикувано Юни 10, 2008 Публикувано Юни 10, 2008 Да ви е позната тази гледка? Та, сериозно, къде си държите аудио кабелите? Как ги подреждате, защипвате за нещо, навивате на осмички и тн.? Много ли често се спъвате в тях? /само някой да каже, че не му се е случвало.../. Кабелаците, които в момента са ви свързани към "чейн"-а, па и дори тези на етажерката или в шкафа с чорапите Надявам се да е свежа темичка Цитирай
Rock Forever Отговорено Юни 10, 2008 Отговорено Юни 10, 2008 Хааах познато Аз лично си ги навивам и ги тръсвам върху кашона на кубето,за да е всичко на едно място. Не е идеално, но решава някои проблеми, особено като си сложа и процесора в кутийка от горе на цялата тази купчина. Така целия ми гиър е на едно място Иначе на последния концерт си ги бях вързал с едно въже трите кабела, навити и през малко разстояние, и така като дръпнеш въженцето излиза всичко Като цяло практично, не ги гоня из торбата Цитирай
Hillbilly Отговорено Юни 10, 2008 Отговорено Юни 10, 2008 Нещо като "тази гледка",ма по сритани встрани да не спъват в тях непросветените жени.. Цитирай
necrony Отговорено Юни 10, 2008 Отговорено Юни 10, 2008 Иначе на последния концерт Къде ти е бил последният концерт и с коя група ако не е тайна!? Цитирай
Icarus Отговорено Юни 11, 2008 Отговорено Юни 11, 2008 Мъчим се да ги навиваме, подреждаме и прекарваме през определени места, но след около час-два отново става кошмар, така че се пилеят из пода. Не е лоша идея малко да се помисли на тая тема, добре, че ми напомни Цитирай
metalhammer Отговорено Юни 11, 2008 Отговорено Юни 11, 2008 Ако искате кабелите да ви служат дълго трябва и подобаващо отношение. Кабела се навива бавно в кръг без да е посукан . Особено важно е за по твърдите кабели - оставя се да виси свободно и се навива както кабела реши да застане - не се насилва и посуква както на нас ни е кеф. Самите кабели си имат лепенки тип репей с които се привързват за да не се разбъркват - поне моите така ги купих. Предполагам не е проблем да се направят такива (то моите бяха 4 лепенки и ги изпогубих по репетиционните). Обикновено си ги закачам на окачалка. Цитирай
spongebob Отговорено Юни 11, 2008 Отговорено Юни 11, 2008 в една кутия за обувки И аз така,като преди да ги сложа вътре горе-долу спазвам горното Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 11, 2008 Отговорено Юни 11, 2008 Еми и аз си ги навивам винаги грижливо и внимателно, а ги лепя с едни велкро-лепенки, които си купих от Мюзишъна - много са яки! И всичко това в една раничка се прибира заедно със самосвалчетата... Цитирай
IgniteAll Отговорено Юни 11, 2008 Отговорено Юни 11, 2008 Като цяло китарния кабел ми седи навит на кръг с диаметър от свивката на палеца ми до лакъта. С него много внимавам, че е кофти да има честа смяна. Това с лепенките тип репей е добра идея. Точно имах една ролка някъде удома и май ще влезе в употреба Цитирай
synchu Отговорено Юни 11, 2008 Отговорено Юни 11, 2008 Каквото каза metalhammer Моите висят свободно на окачалка. За студийцето по същата схема. Зад рака в тези спагети (въпреки мултикоровете) избягвам да гледам, че ми става лошо. Цитирай
KingdomX Отговорено Юни 12, 2008 Отговорено Юни 12, 2008 аууу каква добра тема!!! Това с топките кабели ми е много познато. Ако някой влезе в моята стая ще може да остане очарован от порядъчния хаос, който цари в нея - по земята кабели се въргалят, по леглото кабели се въргалят, по масите кабели и поялници. Имам една ракла, която съм я нарочил за склад, а върху нея съм изсипал всякакви кабелаци, миди конреолери и миди интерфейси, кашони и не знам какво още Тоя пост беше започнат вчера към 09.00 часа и ми трябваха 23 часа, за да го довърша Цитирай
Басурендер Отговорено Юни 12, 2008 Отговорено Юни 12, 2008 Кабела се навива бавно в кръг без да е посукан . като самодивско хоро. Цитирай
Recommended Posts