Yo The Real Отговорено Март 19, 2010 Share Отговорено Март 19, 2010 Вече към момента : 1. Kirk Hammett (Metallica) 2. Slash (Guns N' Roses) 3. Matthias Jabs/Rudolf Schenker (Scorpions) 4. Angus Young (AC/DC) 5. John Frusciante (Red Hot Chilli Peppers) и т.н. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yves Отговорено Март 19, 2010 Share Отговорено Март 19, 2010 Ти сигурно си човекът с най-много постове в тая тема, обаче тоя път направо си уцелил окото на тигъра с т. 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yo The Real Отговорено Март 19, 2010 Share Отговорено Март 19, 2010 (Редактирано) Аз се чудя защо не са споменавани? Солата на Still Loving You и Rock You Like a Hurricane рулират. А това ми е втори пост. Просто - времена и нрави. Грешка. Девети пост ми е явно. Редактирано Март 19, 2010 от Yo The Real Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ментора Отговорено Март 19, 2010 Share Отговорено Март 19, 2010 Scott Henderson,Allan Holdsworth,Fredrik Thordendal,Alex Skolnick - тва са мойте любимци част от любимците де.обичам нестандартното,а те са именно такива.scott свири ненормално в VTT. тези хора предлагат малко по различна гледна точка,върху общоприетите стандарти за свирене.всеки китарист трябва да ги чуе,просто така.Школник с attention deficite направо е смазващ.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Pepi01 Отговорено Март 22, 2010 Share Отговорено Март 22, 2010 Jimi Hendrix Ritchie Blackmore Yngwie Malmsteen Slash Gary Moore Angus Young Satriani Jake E. Lee Mark Knopfler David Gilmour Jimmy Page Без конкретна подредба... Просто най-великите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Март 22, 2010 Share Отговорено Март 22, 2010 Аз се чудя защо не са споменавани? Солата на Still Loving You и Rock You Like a Hurricane рулират. А това ми е втори пост. Просто - времена и нрави. Грешка. Девети пост ми е явно. В реда на нещата е да си мениш мнението, по важно е да знаеш защо го мениш. Matthias Jabs/Rudolf Schenker (Scorpions) - и аз ги харесвам. Майкъл Шенкър също. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yo The Real Отговорено Март 22, 2010 Share Отговорено Март 22, 2010 Супер яки сола си имат. Забравих да спомена и Кобейн! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Март 22, 2010 Share Отговорено Март 22, 2010 За цялостно творчество - Б.Б. Кинг, Джордж Бенсън, Марк Нопфлер. Инак много други имат ярки изпълнения, които ми харесват. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Март 22, 2010 Share Отговорено Март 22, 2010 Супер яки сола си имат. Забравих да спомена и Кобейн! Този ми е любим и на мен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kentavyra Отговорено Март 23, 2010 Share Отговорено Март 23, 2010 А това е моят любим китарист Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
arebegai Отговорено Март 23, 2010 Share Отговорено Март 23, 2010 Да ти е живо и здраво момчето!Много хубаво.че се занимава с музика,дано да си запази интереса и в бъдеще.А и Explorer-а му отива много! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lumash Отговорено Март 23, 2010 Share Отговорено Март 23, 2010 Rusty Cooley. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
asdfguy Отговорено Март 23, 2010 Share Отговорено Март 23, 2010 Dimebag Darrell и Angus Young. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MDFk Отговорено Март 23, 2010 Share Отговорено Март 23, 2010 От скоро ме кефят Pin и Dan от вече несъществуващите SikTh... Адски криви, много креативни. Който не е чувал бандата да чуе задълже, да разбере кой кой е бил преди разни Бълбове, Кийт Мероуи и т.н. ново поколение китаристи. Тоя също, от повече време - от The Faceless, на клипчето се дъни леко на 2-3 места, но има турбо дебилна техника(разбирайте, не я намирам за особено добра), но адски идеен, всичко което се чува от видеото е измислено от него за бандата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Svanio Отговорено Март 23, 2010 Share Отговорено Март 23, 2010 Да почна хронологично: Dave Murray (Iron Maiden) Slash (GNR) Adrian Smith (но с Брус Дикинсън и в Psycho Motel, не и в Мейдън ) Thomas Baptista Morello (RATM) Buckethead (aka Death Cube K) Китариста на Secret Chiefs 3(не му помня името) Бас вуйчовци: Steve Harris (любимият ми музикант) Флий (RHCP) Лес Клейпъл (Primus, C2B3 и др.) За всички фенове на тия вуйчовци По-здрави Нищо против другите де Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts