Jump to content
Българският форум за музиканти

Lumash

Members
  • Мнения

    41
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Lumash

  • Рожден ден 08/20/1989

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Contact Methods

  • AIM
    thredagon
  • Website URL
    http://myspace.com/niksan
  • ICQ
    0
  • Skype
    thredagon

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Севлиево

Lumash's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Lumash

    Flying V

    Велико !!!
  2. Lumash

    Фукня

    Такинс Schectera-а направо цепи мрака!!! Как така не си ми се похвалил до сега!! Със здраве да си го ползваш.
  3. Чакай и аз да се похваля.Ето какво пристигна удома преди броени минути. Ето и моя Първи BC Rich ITSpeed V Polar White Новичка... новичка Красотаа Колкото красива толкова и добре звучи...просто безкомпромисен инструмент. Даже не съм я забърсал... изпотила се е при внасяне от студено на топло Огромно благодаря на Valserp За помощна при покупката
  4. Черния цепи мракаааа!!
  5. Супер! Апекса яко обажда
  6. Цепи!Просто страшно става
  7. Качихме наскоро 2 парчета,които записвахме в студиото на ODD CREW. Ами праснете по един плей в майспейса. Цъкнете на банера за да видите профила на групата и да чуете песните. Наздраве от Севлиево
  8. По-дебелки по-добре... от 12 по-малко не признавам
  9. Зор работа... С Line6 да изкараш тоя звук. Освен ако нямаш Самия Педал(диста). Потенциометъра на китарата за тона... да е максимално към тебе. И пусни Долните адаптери. Положението на "ръчката" при Корт е наи-долноито. На инсейн Зеления...Свалаш ниските някъде към 4-5 средите към 4 ... Поиграй си... Аз имам и педала и ... неможах да докарам много много звука...
  10. Lumash

    Walden Guitars

    Момчета Уолдън...не Епифон.. или не Гибсън...или не... Trysth попита за китара от ценови клас ... 180-200 лева. Като материал... Уолдън за мене са избора. Като собственик на китара от този клас мога да кажа.. Да ! Като за тези пари си струва. Без спор!!100% инстината! Аз лично благодаря на gueorgues и Evtim Djerekarov за изчерпаемостта им в коментарите Ако прочетете коментарите им ще разберете че тук има написано повече за китарите от това което има в сайта на Уолдън.
  11. Lumash

    Walden Guitars

    Аз имам Walden D351SU по-доволен немога да бъда. Звука на тези китари е срахотен.. Официално съм им фен.
  12. Аз съм притежател на Cort X-11 Като цяло съм доволен от китарата.Тънък гриф...(бърз) Удобна....Добре изглеждаща... Имах проблем с Локинг Нъта.. Бях прецакал единото болтче силно стягане Както и да е Оправи се за 5 мин... Като нова...Тя практически е нова. После се сдухах... като я разглабях за пълно почистване махнах висчки части на фойда. И бях забравил да сложа контрата на "ДУПКАТА ЗА РЪЧКА" хахаха Ето снимки на китарата. Снимки тук Снимки тук Снимки тук Снимки тук Снимки тук Като за този ценови клас... китарите са страшни.
  13. Съгласен съм със всички. Гадно негадно това е.... Аз съм собственик на китара Cort и съм доволен. Явно въпреки мизерните условия на работа и ниското заплащане...работниците си вършат добре работата. Но такъв е живота.
  14. Няма значение ... тъкмо накрая като видиш готовия продукт на труда ... Удоволствието от слушането ще е по-голямо. Айде от мене наздраве... ще се видим на 22/23 .... а дано успея само.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.