Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено
Бисер Иванов - Токата от форума, го видях да свири с кака Лили Иванова; ако е тук, да ни сподели кво, що;

това все пак е нещо, тя е ебаси перфекционистката...

Пък и той си има реноме още от "Алегро", нъл тъй?

От давна не бях се мяркал на сам ...

Видях,че саштиат ме е сложил в таз класация.Незнам що ме е сложил

сред такива имена :greenangel: но му благодаря..

Лили наистина е перфекционистка.Тя е единствения човек който работи професионално в таяа страна.

Казвам го 'щото,на много от нашите ''звезди'' качества като- лоялност,коректност,уважение към музикантите

с които работи и още много други качества ЛИПСВАТ.

За повечето ни ''звезди''музикантите са по-скоро някъкъв вид обслужващ персонал.

Казвам го от личен опит...

Друго такова усещане съм имал когато работех с Васко Василев.

Много точен с голям респект към хората с които работи.

Иначе моите фаворит китаристи са много и се менят постоянно.

По-вечето са от форума....

Има не много ...но кадърни млади пичове....

Отговорено (Редактирано)

Брадли Ноуел!

В тоя ред на мисли днес се навършват 13 години от смъртта му. R.I.P.

Редактирано от noflip
Отговорено

Напоследък много ме кефи Chris Broderick. Не само че се справя перфектно в Мегадет, но го чух да свири и на класическа китара, чух го да свири и джаз и се справя много добре... Определено ми привлече вниманието.

Отговорено

Peter Green (Fleetwood Mac),Jimmy Page (Zeppelin),Bireli Lagrene (solo),Angelo Debarre (solo),Tommy Emmanuel (solo)...други любими не се сещам в момента...

:punk_guitar:

Отговорено

Сега ще ви кажа кои китаристи ме кефят мен, като тоз на първо място е този който е най...най за мен, иначе другите не са по ред просто така ...

начи.....

1. Майкъл Анджело Батио - най-голямо влияние на практика той е моя учител........

2. Глен Типтон

3. Джон Петруци

4. Крис Бродерик

ами май са тва.... не са много :punk_guitar:))))))))))!!!!!!!!!!

Отговорено

В момента моите любимци са(и най-добри,де :))

1.Zakk Wylde-Ozzy Osbourne Band,Black Label Society-най-яката група

2.Kurt Cobain-NIRVANA(не е най-добрия,но ми е любимец)

3.Marty Friedman-Megadeth,Solo

Това е челната тройка.

Отговорено

Пако де Лусия, Ерик Клептън, БиБи Кинг, Джими Хендрикс, Доминик Милър, Ангъс Йънг, Ричи Самбора, Ал ди Меола и други

Отговорено

Аз съм басист ама имам и любими китаристи на 1-во място нашия китарист от групата :greenangel: а други Ангъс Йънг, Ричи Самбора.

Поздрави

Отговорено

За мен най-добрия... абсолютно Хамет. Преди някой да оспори нека види това. Той си играе с китарата просто. Другия любимец е пак от Металика - Нюстъд от който идват песните в любимия ми албум на Металика - ...and Justice for All.

Другите стилове - Кобейн е доста добър. От новите групи бих казал Майк Шинода, макар, че LP се промениха коренно за отрицателно време. Въпреки това качествата му на китарата са неуспорими.