tocata Отговорено Май 19, 2009 Share Отговорено Май 19, 2009 Бисер Иванов - Токата от форума, го видях да свири с кака Лили Иванова; ако е тук, да ни сподели кво, що;това все пак е нещо, тя е ебаси перфекционистката... Пък и той си има реноме още от "Алегро", нъл тъй? От давна не бях се мяркал на сам ... Видях,че саштиат ме е сложил в таз класация.Незнам що ме е сложил сред такива имена но му благодаря.. Лили наистина е перфекционистка.Тя е единствения човек който работи професионално в таяа страна. Казвам го 'щото,на много от нашите ''звезди'' качества като- лоялност,коректност,уважение към музикантите с които работи и още много други качества ЛИПСВАТ. За повечето ни ''звезди''музикантите са по-скоро някъкъв вид обслужващ персонал. Казвам го от личен опит... Друго такова усещане съм имал когато работех с Васко Василев. Много точен с голям респект към хората с които работи. Иначе моите фаворит китаристи са много и се менят постоянно. По-вечето са от форума.... Има не много ...но кадърни млади пичове.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mitko 666 Отговорено Май 19, 2009 Share Отговорено Май 19, 2009 steve hariss,Tony Iommi и кирил маричков Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wolfenstain Отговорено Май 23, 2009 Share Отговорено Май 23, 2009 Аз много харесвам Yngwie Malmsteen и Eric Clapton. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
noflip Отговорено Май 25, 2009 Share Отговорено Май 25, 2009 (Редактирано) Брадли Ноуел! В тоя ред на мисли днес се навършват 13 години от смъртта му. R.I.P. Редактирано Май 25, 2009 от noflip Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ednomomi4e Отговорено Май 30, 2009 Share Отговорено Май 30, 2009 Бисер Рачев Всичко давам па даму ида на концерт. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fimbultyr Отговорено Май 30, 2009 Share Отговорено Май 30, 2009 Tony Iommi, Kirk Hammett, Yngwie Malmsteen Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiroLambov Отговорено Май 30, 2009 Share Отговорено Май 30, 2009 Напоследък много ме кефи Chris Broderick. Не само че се справя перфектно в Мегадет, но го чух да свири и на класическа китара, чух го да свири и джаз и се справя много добре... Определено ми привлече вниманието. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
EvilMaster Отговорено Юни 3, 2009 Share Отговорено Юни 3, 2009 Varg Vikernes, Kirk Hammet, Marco Hietala, Angus Young Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Quiet Отговорено Юни 3, 2009 Share Отговорено Юни 3, 2009 Peter Green (Fleetwood Mac),Jimmy Page (Zeppelin),Bireli Lagrene (solo),Angelo Debarre (solo),Tommy Emmanuel (solo)...други любими не се сещам в момента... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Domination Отговорено Юни 5, 2009 Share Отговорено Юни 5, 2009 Сега ще ви кажа кои китаристи ме кефят мен, като тоз на първо място е този който е най...най за мен, иначе другите не са по ред просто така ... начи..... 1. Майкъл Анджело Батио - най-голямо влияние на практика той е моя учител........ 2. Глен Типтон 3. Джон Петруци 4. Крис Бродерик ами май са тва.... не са много ))))))))))!!!!!!!!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sonic syndicate Отговорено Юни 5, 2009 Share Отговорено Юни 5, 2009 1 Alexi Laiho<3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Malcolm_Young Отговорено Юни 9, 2009 Share Отговорено Юни 9, 2009 В момента моите любимци са(и най-добри,де ) 1.Zakk Wylde-Ozzy Osbourne Band,Black Label Society-най-яката група 2.Kurt Cobain-NIRVANA(не е най-добрия,но ми е любимец) 3.Marty Friedman-Megadeth,Solo Това е челната тройка. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gueorgues Отговорено Юни 9, 2009 Share Отговорено Юни 9, 2009 Пако де Лусия, Ерик Клептън, БиБи Кинг, Джими Хендрикс, Доминик Милър, Ангъс Йънг, Ричи Самбора, Ал ди Меола и други Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rinti Отговорено Юни 9, 2009 Share Отговорено Юни 9, 2009 Аз съм басист ама имам и любими китаристи на 1-во място нашия китарист от групата а други Ангъс Йънг, Ричи Самбора. Поздрави Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yo The Real Отговорено Юни 14, 2009 Share Отговорено Юни 14, 2009 За мен най-добрия... абсолютно Хамет. Преди някой да оспори нека види това. Той си играе с китарата просто. Другия любимец е пак от Металика - Нюстъд от който идват песните в любимия ми албум на Металика - ...and Justice for All. Другите стилове - Кобейн е доста добър. От новите групи бих казал Майк Шинода, макар, че LP се промениха коренно за отрицателно време. Въпреки това качествата му на китарата са неуспорими. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts