yotzzo Отговорено Февруари 4, 2009 Share Отговорено Февруари 4, 2009 Казах Тони Айоми! Ама все го забравят... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bo Yan Отговорено Февруари 5, 2009 Share Отговорено Февруари 5, 2009 последните 2 понеделника ходих да слушам Джим Кампилонго. другата седмица пак... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kalmar Отговорено Февруари 5, 2009 Share Отговорено Февруари 5, 2009 Аз съм написал, че нямам против Кърк, без него Металика нямаше да е същата. Но zlobcho каза, че стила на Сатриани бил "вижте какво мога с китарата", а всъщност всеки, който поне малко е чел коментари на хора говорили с него, може да види, че те се възхищават на СКРОМНОСТТА му и колко земен е! Никога Сач не е демонстрирал насила изкуствена техничност, само и само за да покаже какво може, напротив - дори НАЙ - техничните му песни и сола нямат излишни неща по себе си. Именно това подхвърляне ме подразни... А отностно Дейв и Марти - и двамата имат много характерен стил на свирене - на мен Марти ми харесва значително повече и ми се струва по - орининален, имам му ВСИЧКИ соло албуми и така нататък, НО Дейв пък пее и свири, и то доста сложни рифове. Ето защо ми е трудно да преценя, но мисля че като китарист Марти е малко по - напред (доколкото е възможно да се сравняват виртуози все пак ), но като музиканти са РАВНИ! Мойте любими китаристи вече съм ги изброил много по - назад в темата. Поздрави! И Марти Фийдмън и Дейв Мъстейн ми харесват като китаристи. Разликата освен в стила е и в това че Марти има музикално образование и още ходи на уроци по теория, докато Дейв Мъстейн, както той самия си каза в едно интервю, не е много навътре в нещата с теория на музиката. Това обаче не му пречи да е изсвирил страхотни неща в албумите на Мегадет! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
abn0rmal_J Отговорено Февруари 5, 2009 Share Отговорено Февруари 5, 2009 Chuck Shuldiner да почива в мир.. велик беше Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Smokejack Отговорено Февруари 6, 2009 Share Отговорено Февруари 6, 2009 Marty Friedman няма музикално образование!!!Абсолютно самобитен е,но това не му пречи да е велик...на мен също ми е от любимците от много години. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Azwraith Отговорено Февруари 6, 2009 Share Отговорено Февруари 6, 2009 Ами точно в момента се кефя супер много на Дриим Тиътър и най-вече на Джон Петручи! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorko_Beliata Отговорено Февруари 7, 2009 Share Отговорено Февруари 7, 2009 Ами точно в момента се кефя супер много на Дриим Тиътър и най-вече на Джон Петручи! Като каза Петручи... Много добър, много ми харесва стила! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Unchained Отговорено Февруари 7, 2009 Share Отговорено Февруари 7, 2009 Offtopic: ^ оле... готино се е получило И все пак разбирам, наистина предлага сложни работи в урока си, но пък какъв напредък ще имаш с упражнения, които не те затрудняват? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ritchie_blackmore Отговорено Февруари 7, 2009 Share Отговорено Февруари 7, 2009 (Редактирано) Ritchie Blackmore,Jimmy Page и Jimi Hendrix в този ред. Редактирано Февруари 7, 2009 от ritchie_blackmore Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jeordie14 Отговорено Февруари 8, 2009 Share Отговорено Февруари 8, 2009 John 5 Ace Frehley Tommy Thayer Kirk Hammett Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JD Отговорено Февруари 21, 2009 Share Отговорено Февруари 21, 2009 Доста условно разделение, но... Oldschool: David Gilmour Jimmy Page Jimi Hendrix Ritchie Blackmore Joe Satriani Newschool: Josh Homme Tom Morello Dean DeLeo Slash... Не са китарни спортисти, sorry. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hush Отговорено Февруари 27, 2009 Share Отговорено Февруари 27, 2009 (Редактирано) Може би Adam Jones с легендарния му Gibson Les Paul Custom Silverburst <<< Редактирано Февруари 27, 2009 от Hush Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yellow nEuphoria Отговорено Февруари 28, 2009 Share Отговорено Февруари 28, 2009 John Norum... страшен е.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Monny Отговорено Март 1, 2009 Share Отговорено Март 1, 2009 Joe Satriani, Danny Jones, Evan Taubenfeld Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Пламен Миланов Отговорено Март 1, 2009 Share Отговорено Март 1, 2009 Дейв Мъри ( Айрън Мейдън ), Ингви Малмстийн, Майкъл Анджело Батио, Зак Уайлд ( Блек Лейбъл Съсаяти ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts