Bo Yan Отговорено Май 12, 2006 Отговорено Май 12, 2006 (Редактирано) David Gilmore? (не David Gilmour) Наистина ли има друг китарист с това име, или само ми се правиш на умен ? Има, но не съм чувал нищо за него още... click here @ golemana - 10х! вярвам, че е най-важно какъв си в сърцето Редактирано Май 12, 2006 от Bo Yan Цитирай
TONY Отговорено Май 12, 2006 Отговорено Май 12, 2006 Мене ме кефи много ALEXI LAIHO от CHILDREN OF BODOM. А китарата му е убиец!!! Ето линк да се убедите сами - http://espguitars.com/guitars_alexi.html Даже незнам дали се продава тая китара някъде. Ако някой знае дали има да се продава и кви пари струва да пише ще съм му много благодарен. Сори, че дадах малко офф топик. ами то цените си ги има на сайта . ALEXI LAIHO MSRP: $3,999 неговия LTD ALEXI-600 MSRP: $1,499 бюджетния за българия ще излезнат и по скъпо ех мечти ,мечти свиренето на тоя пич все повече ме кефи Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Май 12, 2006 Отговорено Май 12, 2006 David Gilmore? (не David Gilmour) Наистина ли има друг китарист с това име, или само ми се правиш на умен ? Има, но не съм чувал нищо за него още... click here @ golemana - 10х! вярвам, че е най-важно какъв си в сърцето David Gilmore е убииствен модерен джаз китарист.Също известен от първите два албума на фюжън пичовете от Lost Tribe и Dapp Theory,а преди няколко години изкара и самостоятелен албум-казва се Ritualism. Владо Цитирай
TONY Отговорено Май 13, 2006 Отговорено Май 13, 2006 а от днес съм страшен фен и на Майкъл Анджело Батио просто гледах едно лайв изпълнение Цитирай
Bringara Отговорено Май 20, 2006 Отговорено Май 20, 2006 На мен лябимият ми китарист е Petrucci от Dream Theater.Малко е комерсиален но затова пъ е много як. Цитирай
edgecrusher Отговорено Май 21, 2006 Отговорено Май 21, 2006 какво значи "комериален" ? Или е добър китарист или не е, какво общо тук има дали прави пари със свиренето си или не! Цитирай
Bringara Отговорено Май 22, 2006 Отговорено Май 22, 2006 какво значи "комериален" ? Или е добър китарист или не е, какво общо тук има дали прави пари със свиренето си или не! edgecrusher прав си да ти кажа.това просто го вмъкнах по инерция,защото същата вечер,когато постнах мнението си бяхме водили един спор с приятели относно "комерса" Цитирай
VasilVasilev Отговорено Май 24, 2006 Отговорено Май 24, 2006 Corey Beaulieu е моя любимец. Смешен е тоя Corey Beaulieu. Цитирай
NOmastrubation! Отговорено Май 25, 2006 Отговорено Май 25, 2006 ама кажете нещо и за Бг китаристи де Цитирай
TONY Отговорено Май 25, 2006 Отговорено Май 25, 2006 за БГ китаристи си има отделна тема - в раздел говорилня там има бая мнения! Цитирай
icho7ryches Отговорено Май 25, 2006 Отговорено Май 25, 2006 (Редактирано) Chuck Schuldiner ....................................:pray:R.I.P..................................... Редактирано Май 25, 2006 от icho7ryches Цитирай
metalmaniak Отговорено Май 25, 2006 Отговорено Май 25, 2006 а от днес съм страшен фен и на Майкъл Анджело Батиопросто гледах едно лайв изпълнение То да ти кажа, който го види, или му става заклет фен, или върл противник(с позицията, че "тоя е поредния, дето свири с цел виж колко съм добър"). И аз съм от първите Цитирай
Kelly Отговорено Май 25, 2006 Отговорено Май 25, 2006 Corey Beaulieu е моя любимец. Смешен е тоя Corey Beaulieu. А и колко пъти е говорено,че в тази тема не се плюе по любимите китаристи на останалите Цитирай
Amarthil Отговорено Май 26, 2006 Отговорено Май 26, 2006 В общи линий стандартните: Steve Vai, Blackmore, Yngwie Malmsteen. Имаше едно момче - Wojtek Lisicki, което тръгна много добре, обаче напоследък се поизгуби. Цитирай
Recommended Posts