Overdrive Отговорено Май 25, 2008 Share Отговорено Май 25, 2008 ^и аз не съм фен на Рамщайн, но за да е един китарист добър и на някой да му е харесва не е нужно да е виртуоз или да шредва или да е най-бързия и да свири най-засукано и неразбираемо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
koceko Отговорено Май 27, 2008 Share Отговорено Май 27, 2008 ми Kirk Hammet (metallica) Yngwie Malmsteen Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Йети Отговорено Юни 2, 2008 Share Отговорено Юни 2, 2008 Моите любимци са: Тони Ромбола от Godsmack, Кърт Кобейн, Джон Фрушанте от Red Hot Chili Peppers (за мен това е най-добрият китарист в днешно време; супер идеен, с уникален стил на свирене), Стиви Рей Вон, Ерик Клептън, Ричи Блекмор, Слаш, Дейвид Гилмор, Би Би Кинг, Джими Пейдж, Браян Мей... и не на последно място - онзи с шарените дрешки и обърнатата китара (мисля, че всички знаят кой е той). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
spongebob Отговорено Юни 2, 2008 Share Отговорено Юни 2, 2008 Калинчо - http://www.myspace.com/kalinbelchev Евала,много яки неща е направил пича!Усещат се приятни влияния от много места Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
prayer4eto Отговорено Юни 5, 2008 Share Отговорено Юни 5, 2008 Ерик Клептън, Джими Хендрикс, Ричи Блекмор, Джими Пейдж - тез от старото поколение. От новото - Andy Timmons определено ми е любимец. Кефя се и на Сатриани, Вай, Малмстийн малко, Джейсън Бекер също, но Анди мога да го слушам постоянно Ааа, да не забравя и Пол Гилбърт - новата му тава "Silence Followed By A Deafening Roar" е убийствена! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icarus Отговорено Юни 6, 2008 Share Отговорено Юни 6, 2008 Най-любим китарист нямам, харесвам доста.. Някои са Blackmore, Hendrix, John Frusciante, Marty Friedman, Antoine DuFour, Jimi Page, Jerry Cantrell, Petrucci, The Edge, Brian May, Dimebag Darrel, Stevie Ray Vaughan, Eric Johnson, Keith Richards, Joe Perry.. И така нататък, и така нататък Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Юни 6, 2008 Share Отговорено Юни 6, 2008 ...Eric Johnson... Поздрав с едно страхотно парче: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Necrophagist Отговорено Юни 6, 2008 Share Отговорено Юни 6, 2008 Израснал съм с Chuck Schuldiner(Death),лека му пръст на човека!!!Сега съм минал на Muhammed Suicmez (Necrophagist както си и личи),Dave Suzuki(Vital Remains),който е за мене унивесален музикант,Alexi Laiho(Children of Bodom),Sami Yli-Sirniö (Kreator)има много Това е от мене Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BYRA Отговорено Юни 6, 2008 Share Отговорено Юни 6, 2008 (Редактирано) Ritchie Blackmore,Jesse Cook и Alex G =) Редактирано Юни 6, 2008 от BYRA Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icarus Отговорено Юни 7, 2008 Share Отговорено Юни 7, 2008 ...Eric Johnson... Поздрав с едно страхотно парче: Отвръщам на поздрава с любимото ми парче на Ерик: S.R.V. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Юни 7, 2008 Share Отговорено Юни 7, 2008 ^Линка не е верния, но все пак мерси, аз ще си го намеря Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icarus Отговорено Юни 7, 2008 Share Отговорено Юни 7, 2008 Не мога повярвам, че съм омазал линка.. Това е верният, и за тези, които някак си са пропуснали Ерик Джонсън, случайно ако има такива Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gergi_81 Отговорено Юни 11, 2008 Share Отговорено Юни 11, 2008 Здравейте.Аз съм от скоро тук и си дрънкам на любителско ниво.Много ми допада темата и реших само да вмъкна едно име което много бренебрегвате а за мен е "най-големия".Става въпрос за китаристът на Мр.Биг Пол Джилбърт.Може да не разбирам много но тоя човек много ми допада като стил и най вече като бързина.Ако не се лъжа това е най-бързият китарист в света Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slav Отговорено Юни 11, 2008 Share Отговорено Юни 11, 2008 Абсолютно сте прави, бързината не е всичко, даже има хора, които прекаляват с нея. Като например. Адски добър, но нещо не ме грабват нещата, които свири ... То е хубаво да си бърз, ама много хубаво не е на хубаво. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Zoo Отговорено Юни 12, 2008 Share Отговорено Юни 12, 2008 (Редактирано) RITCHIE BLACKMOREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!! Slav тоз не е бурз и не свири яко виж този линк и тогава ми говори http://vbox7.com/play:84e82af0 Редактирано Юни 12, 2008 от Zoo Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts