MrDeath Отговорено Февруари 9, 2008 Отговорено Февруари 9, 2008 така и така сте зачекнали темата за алексито той верно малко аврил лавин стайъл го раздава ама в тоя ред на мисли вижте яни лииматайнен май беше името беше в соната арктика ся не го знам къде е мой да е у тях си та той и той малко мяза на какичка че и на грозна такава но според мен свири "мааалко" по-добре от дивото лапе алекси ся наистина да не се превръща темата в "тоя ме кефи повече от тоя ти си тъп и не разбираш" та казвам тва е според моята скрона преценка и говоря чисто технически като умения иначе 1 е ясно всички са тръгнали от yngwie "fatswedish" malmsteen Цитирай
Pro stack Отговорено Февруари 9, 2008 Отговорено Февруари 9, 2008 Angus YoungJimmy Page Ritchie Blackmore Dave Mustain ЕЙ, накрая някой да спомене и Дейв Мъстейн.Аз лично много го харесвам и много му влияе. Квото и да си говорим най-великия китарист на Земята, може да бъде само от най-великата банда, а именно- Кайл Гас от Тенейшъс Ди Цитирай
Escape Отговорено Февруари 9, 2008 Отговорено Февруари 9, 2008 моите любимци са 1Saul Hudson (всеизвестния чичо Slash) 2Kirk Hammet просто защото неговия стил е забавляващ и грабващ 3Ritchie Blackmoore той радва защото има много интересен стил 4Jimmy Page - Just Jimmy 5 Angus Young винаги ме е радвал със това че се върти на едни и същи скали и акорди Със здраве, Бо! Цитирай
Pro stack Отговорено Февруари 9, 2008 Отговорено Февруари 9, 2008 Освен всички изредени тук, Tom Morello(RATM,Audioslave) е много идеен и интересен според мен. Голям фен съм на Dushmanina,съфорумник , голем изверг!!!Ей голям китарист е, ама не си го признава!!!! Цитирай
nolly Отговорено Февруари 9, 2008 Отговорено Февруари 9, 2008 ....и аз да се вмъкна,то тва много китаристи....предлагам ви да 4уете GUTHRIE GOVAN- не е за изпускане,ей така трябва да се свири.....айде със здраве Цитирай
bony Отговорено Февруари 9, 2008 Отговорено Февруари 9, 2008 Pat Metheny-завинаги мога да го слушам по цял ден до края на живота си Цитирай
sasha Отговорено Февруари 11, 2008 Отговорено Февруари 11, 2008 http://youtube.com/watch?v=IXTjNsYcfwg за всички които искат да го чуят това е Ачо от Стара Загора Цитирай
KingdomX Отговорено Февруари 12, 2008 Отговорено Февруари 12, 2008 ^Дам...определено има какво да се научи от този човек! Свири прекрасно!!! Има ли нещо издадено ? Цитирай
john5 Отговорено Февруари 13, 2008 Отговорено Февруари 13, 2008 Jimmy Hendrix, Stevie Ray Vaughan, Steve Vai, Yngwie Malmsteen, Joe Satriani, Colin James, Dave Navarro, Joe Bonamassa, Richie Kotzen, John 5, Joe Stump, John Petrucci, Marty Friedman, Andy Timmons, Kiko Loureiro, Scott Henderson, Warren Haynes Цитирай
s_svetlyo Отговорено Февруари 15, 2008 Отговорено Февруари 15, 2008 Тони Айоми Дейвид Гилмор Ричи Блекмор Джеймс Хетфилд Кърк Хамет Дейв Мъри Едриан Смит Яник Герс Дейв Мъстейн Джон Петручи Стив Вай Чък Шулдинер Дарън Брукс Питър Руински Зак Уайлд Джо Сатриани Трейси Джи и т.н. (то човек може ли да се сети за всички) Цитирай
mr.keeth emerson Отговорено Февруари 18, 2008 Отговорено Февруари 18, 2008 (Редактирано) Запознай се отблизо с правилата и пиши на кирилица! Редактирано Февруари 18, 2008 от K2 Непрочел правилата (пак) Цитирай
Janick_Gers Отговорено Февруари 18, 2008 Отговорено Февруари 18, 2008 (Редактирано) Тони АйомиДейвид Гилмор Ричи Блекмор Джеймс Хетфилд Кърк Хамет Дейв Мъри Едриан Смит Яник Герс Дейв Мъстейн Джон Петручи Стив Вай Чък Шулдинер Дарън Брукс Питър Руински Зак Уайлд Джо Сатриани Трейси Джи и т.н. (то човек може ли да се сети за всички) Ооо, да - шестия, седмия и осмия. Ооо, да! Редактирано Февруари 18, 2008 от Janick_Gers Цитирай
Pro stack Отговорено Февруари 19, 2008 Отговорено Февруари 19, 2008 Сетих се и за Roy Z, незнам дали е писан, обаче според мен е много идеен!! Особено нещата с Bruce Dickinson!!!! Цитирай
TONY Отговорено Февруари 19, 2008 Отговорено Февруари 19, 2008 ^ подкрепям. Каква случайност, днес си мислех същото - т.е. колко идеен е Рой Зи. Със сигърност не искам Дикинсън да напуска Мейдън, но няма да е лошо от време на време да издават по някой студиен албум с Рой. Цитирай
Recommended Posts