metalmaniak Отговорено Май 26, 2006 Отговорено Май 26, 2006 Имаше едно момче - Wojtek Lisicki, което тръгна много добре, обаче напоследък се поизгуби. Откъде трябва да го знаем младежа? Цитирай
Amarthil Отговорено Май 26, 2006 Отговорено Май 26, 2006 Ми той по принцип свири разни детове и блекове, обаче през 2000г. сформира power група - Lost Horizon, която направи два много силни албума - Awakening The World (2001) и A Flame To The Ground Beneath (2003). Китарите там бяха изключителни, именно Wojtek ги правеше. Сега обаче певецът ги напусна и те маршируват на място от 2 години, не знаят какво да правят. Пък Wojtek до такава степен е врътнал, че не вярвам да направи нещо смислено в бъдеще. И все пак препоръчвам тези албуми Освен китарите, барабаните и вокалите също са на високо ниво. Цитирай
Otveqn Отговорено Май 27, 2006 Отговорено Май 27, 2006 Електрическа китара 1 Steve Morse Останалите са друга категория Класическа китара :John Williams i Segovia. Има още много други нечовеци, но тези изобщо не са от тук. Цитирай
virtuoza Отговорено Май 28, 2006 Отговорено Май 28, 2006 много са, но аз ще кажа само един - Richard Harold Blackmore Цитирай
SomeoneElse Отговорено Май 30, 2006 Отговорено Май 30, 2006 Дейв Мъстейн - Megadeth. Сатриани, Вай и Ингви няма да ги споменавам , щото много хора вече ги казаха Не знам защо само един човек обърна внимание на Карл Логан от ManowaR...колкото и прости за свирене да са някои от песните им, солата на господин Логан са направо ненормални! Цитирай
golemana Отговорено Май 30, 2006 Отговорено Май 30, 2006 е брат4е много велики китаристи всеки ден си обогатявам колекцията от велики имена!!!Чък Шулдинър иееееееее Цитирай
kolega Отговорено Май 30, 2006 Отговорено Май 30, 2006 Chuck Schuldiner, Michael Romeo, John Petrucci, Alexi Laiho Цитирай
Звезда Отговорено Май 30, 2006 Отговорено Май 30, 2006 От дълбоко уважение към Блекмор:Колега virtuoza,името му е Ritchard :read: Цитирай
kazimbutt Отговорено Юни 2, 2006 Отговорено Юни 2, 2006 От дълбоко уважение към Блекмор:Колега virtuoza,името му е Ritchard :read: Да, ама не е. Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Юни 2, 2006 Отговорено Юни 2, 2006 Kurt Rozenwinkel Радвам се,че има и други хора освен мен които знаят за Розенуинкъл.Голям е! Владо Цитирай
kolio_k Отговорено Юни 3, 2006 Отговорено Юни 3, 2006 Kurt Rozenwinkel Радвам се,че има и други хора освен мен които знаят за Розенуинкъл.Голям е! Владо А какво сте кажеш за Скофилд,Стърн,Пат Матини,Хендерсън Точно ти бях в сайта,и си мисля че вероятно ги харесваш-особенно Хендерън. п.п.много хубави нешта чух вътре Цитирай
kolio_k Отговорено Юни 3, 2006 Отговорено Юни 3, 2006 извинявай за правописа не ме бива кирилицата не знам каде са буквите специално шт Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юни 3, 2006 Отговорено Юни 3, 2006 извинявай за правописа не ме бива кирилицата не знам каде са буквите специално шт Ако си на фонетика : Ш - { Щ - } Ч - ~ Цитирай
kolio_k Отговорено Юни 3, 2006 Отговорено Юни 3, 2006 извинявай за правописа не ме бива кирилицата не знам каде са буквите специално шт Ако си на фонетика : Ш - { Щ - } Ч - ~ мерси пробвам ама има и друг проблем клавиатурата ми е на немски и буквите са разместени Цитирай
Recommended Posts