synchu Отговорено Юни 9, 2008 Отговорено Юни 9, 2008 Не го разбирам 'жаза чак толкова, ама на мен специално много добре ми звучи, Пешо - много як звук си докарал бтв. Аз специално си падам по по-малоформатните изпълнения. Цитирай
kolio_k Отговорено Юни 9, 2008 Отговорено Юни 9, 2008 Много добре се е получило. Записа разбира се може и да е по добър, но наистина от мини диск - толкова, следващия път повече. Парчето е добро, а колкото до аранжимента съм на мнение, че за да е типично бендов (лично мнение) е хубаво браса да има малко повече участие като цяло, но разбира се това си е въпрос на личните предпочитания на пищещия. Що се отнася до свиренето ти , съдейки от предишни неща, които съм ти слушал си дръпнал страшно много, за което те поздравявам и ти пожелавам да я караш все така. Поздрави Цитирай
kitaratapesho Отговорено Юни 10, 2008 Автор Отговорено Юни 10, 2008 Пропуснал съм новите коментари, сори @Synchu - И аз си падам повече по по-малките състави, но това се оказа голяма зарибявка @kolio_k - Прав си, че може повече тръби да има. Така се получи просто, проекта беше всеки да се съберем 7-8 музиканта, като всеки е написал по 3-4 парчета със щимове за всички и да ги изджемим. Аз отделих повече внимание на аранжирането на няколко стандарта, и двете ми авторски парчета останаха малко бедни, ама какво да се прави - следващия път по-добре То и за записа можеше да е по-добре, ама съм много отнесен и все забравям да намаля входното ниво на микрофона, за да не изкривява...Пък и залата беше една... Цитирай
black_waltz Отговорено Юни 12, 2008 Отговорено Юни 12, 2008 А бе аз съм много далеч от този стил, но последните години си мечтая някой ден и аз да се понауча да подрънквам такива неща. Та за парчето верно звучи леко като от том и джери. Прилича на саундтрак към някой ултра дърт американски филм някаде от началото/средата на миналия век, в който има няква сцена в ултра гъзарски ресторант в който лелите и чичовците денсът докато бенда свири това парче П.С. абе май сред обясненията забравих да вметна че ми хареса, за сега го слушах само 3 пъти един след друг Цитирай
TrumpetNick Отговорено Юни 12, 2008 Отговорено Юни 12, 2008 (Редактирано) Парчето е добро, а колкото до аранжимента съм на мнение, че за да е типично бендов (лично мнение) е хубаво браса да има малко повече участие като цяло, но разбира се това си е въпрос на личните предпочитания на пищещия.Поздрави Абе казах ли ви аз, че Пешо трябва да узори малко повече тия духачи Редактирано Юни 12, 2008 от Schagerl Цитирай
kitaratapesho Отговорено Юни 12, 2008 Автор Отговорено Юни 12, 2008 (Редактирано) Еми то тази музика си е от онези години баш, па точно и с тръбите Радвам се, че те е изкефило! едит: @Schagerl - Тук ехо ли има ? Редактирано Юни 12, 2008 от kitaratapesho Цитирай
TrumpetNick Отговорено Юни 12, 2008 Отговорено Юни 12, 2008 (Редактирано) Schagerl - Тук ехо ли има ? Така ти се струва....озвучаващите уредби се нуждаят от фина настройка хем няма да чуваш ехо, хем и баса ще се чуе по-добре Можеш да го поставиш пред бенда да се чува по-добре, той и без туй си мисли че е солист и донякъде с право Редактирано Юни 12, 2008 от Schagerl Цитирай
johniebgood Отговорено Юни 16, 2008 Отговорено Юни 16, 2008 (Редактирано) Баса си е наред,барабаните са малко силни,ако питате мен.То акустичните басисити почти винаги са прее..ни в джаза,аз и за това много не си падам,ама това си е мой проблем. Иначе прачето е адски стилно! Редактирано Юни 16, 2008 от johniebgood Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 17, 2008 Отговорено Юни 17, 2008 (Редактирано) много е гот. Ако успееш да го запишеш някой път както трябва, ще е много добре. Тия юнаци от УСА-то ли са, дето свирят, или тука си го записвал? Редактирано Юни 17, 2008 от Evtim Djerekarov Цитирай
kitaratapesho Отговорено Юни 17, 2008 Автор Отговорено Юни 17, 2008 @johniebgood - Така е то, много трябва да дърпат контрабасистите, за да се чуват добре @Evtim Djerekarov - Записвано е в САЩ, басиста и барабаниста са българи обаче. Другите са смесен отбор. След няколко месеца ще се съберем отново да посвирим, ще съм написал/аранжирал 1-2 нови парчета, и ако остане време ще забием и това отново Поздрави! Цитирай
jFog Отговорено Юни 17, 2008 Отговорено Юни 17, 2008 е ,щом го излушах до край и после повторих ,значи съвсем не е трудно за слушане. хареса ми и критики никви, щото на тези стилове даже не им знам и термините ок е. Цитирай
Recommended Posts