INVADER Публикувано Май 28, 2008 Share Публикувано Май 28, 2008 Смятам да си взимам този процесор и нормално се интересувам от мненията и опита на останалите така че моля споделете ........мислите ли че си струва?Малко е странно че е на такава цена, а е толкова изгоден с всичките си ефекти и дисторшъни..... Дали е качествен звука който вади?Може ли този процесор да замени mt-2, big muff,ts-9 и всички останли който симулира? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Май 28, 2008 Share Отговорено Май 28, 2008 нищо не може да замени - конкретно този не съм го пробвал, но е евтин и нисък клас - гаранция че ще звучи евтино и като нисък клас с други думи това че има много ефекти и е евтин само говори за него а и колко каквато и да е симулация се доближава до истината е спорен въпрос, въпреки че тук повечето предпочитат процесорите аз не съм от тях Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Май 29, 2008 Share Отговорено Май 29, 2008 Аз съм пипал 80-тката и 100-цата. Не шуми колкото синия Алесис, но това май му е единственото добро нещо. Като цяло - евтина играчка за домашно ползване от хора без претенции и с неголям бюджет. Относно заместването - форгет абаут ит... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krasen Отговорено Май 29, 2008 Share Отговорено Май 29, 2008 Само искам да кажа че по сравнение рп80 и рп250 има доста голяма разлика, а 150 е със същата платка като 250 и 350. Аз свиря с рп250, идеален е за рок и по-лек метъл, защото му липсват симулации на разни по мощни и крещящи джаджи Има симулация на амп, комбинирана с разните му ефекти вади доста приличен звук. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Май 29, 2008 Share Отговорено Май 29, 2008 Kaкто можеш да прочетеш от горните мнения, процесора не вади ултимативния китарен тон, но работа най-вероятно ще ти свърши. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
INVADER Отговорено Май 29, 2008 Автор Share Отговорено Май 29, 2008 абе замислих се, че ако ще взимам процесор, то той трябва да е поне малко по висок клас и че няма всеки ден да се взима процесор да се насочих към бос me-20. но трябва да попитам за него какво мислите? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Май 29, 2008 Share Отговорено Май 29, 2008 Давай към Boss ME-50 (500 лева май) или към Boss GT-8 (800 лева) . Също може да разгледаш за Digitech Genetix (пак около 500-600 лева) . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
INVADER Отговорено Май 29, 2008 Автор Share Отговорено Май 29, 2008 (Редактирано) ^хмм голяма е цената но си прав ако ще е процесор то да е здрав Редактирано Май 29, 2008 от INVADER Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
npokonu Отговорено Май 29, 2008 Share Отговорено Май 29, 2008 Като смяташ да си взимаш такъв процесор, защо не го пробваш? Намери някой, който има такъв, ходи и пробвай и ако ти хареса взимай! Не се вслушвай винаги в мненията на други хора! На някой ако не му хареса това не значи, че няма да хареса и на теб. Различни хора - различни вкусове! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
INVADER Отговорено Май 29, 2008 Автор Share Отговорено Май 29, 2008 ^да, прав си, но винаги ще има някой който да каже някой полезен плус или минус, а пробването е задължително Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
marian666 Отговорено Май 29, 2008 Share Отговорено Май 29, 2008 Според мен ,ако ще вземаш евтин процесор,по добре да е ZOOM,а ако ти се дават пове4е пари-BOSS Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
INVADER Отговорено Май 29, 2008 Автор Share Отговорено Май 29, 2008 евтините процесори са боза, по-добре сансамп мисля че процесора ще отпадне като вариант тъй като не ми е чак толкова нужен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
npokonu Отговорено Май 29, 2008 Share Отговорено Май 29, 2008 Работил съм с RP100 и RP-1 на Digitech, дори и в момента ползвам втория, въпреки, че е доста стар модел. Ако ти е за по-хеви звук ще трябва преди него един буустер, иначе за по-леки хави е супер. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mladen Отговорено Май 29, 2008 Share Отговорено Май 29, 2008 Ми аз като си взех процесора (Zoom 606)...., радост голема , не знаех какво да правя с него (не можех да си направя един свестен ефект). После разбрах че причината не е в мене !!! Next level : минах на мания за Pedal boards (камиончета)! Аналогови, ала бала, истински тон, динамика, атака и вс. подобни плюсове..... и един голям минус - ПАРИТЕ Сега имам Squier Strat. Delux - прилична китра, комбо - hand made (Схема на Dynacord, скоро ще му слагам Говорител Celestion) и вече S-amp GT2 (от Nikifena) >>>>> Всичко което мога да кажа приличен звук за не много пари. Истината за мен - Marshall, Fender Strat. или Tele, някое др. камионче според стила който свириш и един по - висок клас (както казаха по-горе ЗДРАВ) процесор... Може би ME 50 ще ти свърши мн. добра работа според мен! Застъпвам се за колегата Lord Of Darkness по - горе ! Но виж няма как да разбереш кое колко ти допада и готов ли си да инвестираш, ако не опиташ от почти всичко ! Аз наскоро свирих на качествени инструменти, усилватели и подобни и смея да кажа вече имам допир до звукът такъв какъвто трябва да е ! И последното нещо от което той се определя е процесорът или ефекта, който използваш. Това е нещо "козметично", основното идва от кубето, китарата и най-важното пръстите ти. Това тр. да знаеш !!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Май 31, 2008 Share Отговорено Май 31, 2008 колкото и скъп процесор (примено гт-8 или под от скъпите модели) пак си е процесор - бих заложил на аналоговите неща, цифрови само за дилеи и модулации примерно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts