Babyface Bob Отговорено Септември 17, 2010 Отговорено Септември 17, 2010 Тукан, последния петък. Аз с моята дама, компилация от незнаен папарак : Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 25, 2010 Отговорено Септември 25, 2010 Ето няколко от гиговете това лято Цитирай
sardaesox Отговорено Септември 26, 2010 Отговорено Септември 26, 2010 Нашия вокал/оня с голата глава/ и Доро , " и трио "Папардак" Цитирай
SomeoneElse Отговорено Септември 29, 2010 Отговорено Септември 29, 2010 Ето и от мен няколко: От "когато бях басист". После продадох баса...и отслабнах 13 кила Цитирай
Свилен Бас Отговорено Октомври 1, 2010 Отговорено Октомври 1, 2010 Най-обичам да свиря с показалец верния тон, ама кака е по-напреднала и свири със среден пръст, некой от по-висшите тонове Тениската ми е на Блек Сабат - Хевън енд ърт Цитирай
Abbath Отговорено Октомври 1, 2010 Отговорено Октомври 1, 2010 Ето няколко от гиговете това лято Коле, тъпанара ви защо е в аквариум бе мен?И с тея овърхеди отгоре все едно сте го подготвили за научен експеримент - пускат два лазера и се превръща в музикант Цитирай
kolio_k Отговорено Октомври 1, 2010 Отговорено Октомври 1, 2010 Той свири винаги така, както и много други по силови барабанисти, за да се избягва барабните да влизат във вокалните микрофони Но наистина изглежда забавно Цитирай
Jordan_J Отговорено Октомври 2, 2010 Отговорено Октомври 2, 2010 Нещо от вчера! На последната снимка ревнувам жената от делфина! )) Цитирай
Telerig Отговорено Октомври 2, 2010 Отговорено Октомври 2, 2010 (Редактирано) Ааа тия снимки с делфина са жестоки хахах Данчо във варненския делфинариум ли са правени братле )) Аз като ходих там уж нямаше такива опции да влизаме вътре с делфините П.П. ...ти на последната ревнуваш пък тя на първата кво прави жената а? Редактирано Октомври 2, 2010 от Telerig Цитирай
Jordan_J Отговорено Октомври 2, 2010 Отговорено Октомври 2, 2010 ^ Не, ман. В Мармарис сме на почивка. Оттук са снимките ... В БГ май не правят такива неща. Цитирай
Heartman Отговорено Октомври 2, 2010 Отговорено Октомври 2, 2010 И от мен няколко нови снимки с Roundabout Цитирай
Telerig Отговорено Октомври 11, 2010 Отговорено Октомври 11, 2010 Тука в едно джемче преди седмица някой папарак ме е щракнал: Цитирай
Babyface Bob Отговорено Октомври 13, 2010 Отговорено Октомври 13, 2010 Ритъм секция Castle Rock, басюгата е центрирал вниманието на млада фотограф - ка Цитирай
Recommended Posts