Ивелин Отговорено Февруари 18, 2010 Отговорено Февруари 18, 2010 Другия път от събора да купиш още една - плащам в брой! Цитирай
vanboy Отговорено Февруари 22, 2010 Отговорено Февруари 22, 2010 (Редактирано) От един скорошен купон... no comment.. Редактирано Февруари 22, 2010 от vanboy Цитирай
Crimson Отговорено Февруари 27, 2010 Отговорено Февруари 27, 2010 ^ Явно караш отдавна - страхотно изглеждат Цитирай
Yo The Real Отговорено Февруари 27, 2010 Отговорено Февруари 27, 2010 Ако имам възможността да попитам Ignite All - защо си държите толко високо басовете/китарите бе хора ?! Вярно, удобно е, ама ти е на врата... Важна е визията! Цитирай
Tozi Отговорено Февруари 27, 2010 Отговорено Февруари 27, 2010 С новите ски ... Еее Рахат ти фри стайлър ли си? Яко! И язе умрем за ски! Цитирай
IgniteAll Отговорено Февруари 28, 2010 Отговорено Февруари 28, 2010 vanboy, зарад втората снимка ако знаеш Хемингуей колко се е крил... Yo The Real, за да не изпадам в подробности и да започне спор в най-грешния раздел за целта, ще ти кажа само едно нещо в отговор. Така постановката ми е правилна, ръцете са прави и в случая е по-важно да няма Тендовагинит Ако имаш още питания на ЛС или в раздел Бас, където най-вероятно ще затворя темата като те зария с линкове от предишни обсъждания на този ти въпрос Рахатей, много ти харни ските, човек! Да ги буташ със здраве още много сезони! Цитирай
vanboy Отговорено Февруари 28, 2010 Отговорено Февруари 28, 2010 vanboy, зарад втората снимка ако знаеш Хемингуей колко се е крил... Горкият Хемингуей....каква беда му натресох.... Цитирай
IgniteAll Отговорено Февруари 28, 2010 Отговорено Февруари 28, 2010 Море, би'мо го из Шопско, щото задеваше една мума дека не требеше да пипа, ма га гу разбра'ми, че е негуву тва писан'йе, още иднаж гу би'мо. П.П. Сбогом на оръжията, ке ми ока... Ми като е сбогом, че га ма'неме ножо и даваме со ръкье! Цитирай
Icarus Отговорено Март 1, 2010 Отговорено Март 1, 2010 Много е добре ей така като върви свириньето! Цитирай
Hillbilly Отговорено Март 1, 2010 Отговорено Март 1, 2010 ДеЦка ти работа..,аз излизам с 2-литрови направо Цитирай
Icarus Отговорено Март 1, 2010 Отговорено Март 1, 2010 (Редактирано) Е, тъй е, моята пишка е по-малка Редактирано Март 1, 2010 от Icarus Цитирай
Babyface Bob Отговорено Март 1, 2010 Отговорено Март 1, 2010 Из "Опити на един нескопосаник връз руски народен инструмент - балалайка" : P.s. After the rain след репетиция вчера : "Айдее, басистът мина на три струни..." Честита Баба Марта на всички! Цитирай
Recommended Posts