Layrelin Отговорено Април 3, 2009 Отговорено Април 3, 2009 Ами...Ето ме и мен xD ...Макар че, ме има и на аватара ми :Р Айде стигат ви! xD Цитирай
Steff Отговорено Април 5, 2009 Отговорено Април 5, 2009 Малко снимки от концерта ни с Claude J. Woods Jr. миналия месец: Очаквайте ексклузивен запис от концерта специално за потребителите на нашия любим форум. Другото, което може да очаквате, е повторение на концерта през месец май . Цитирай
Babyface Bob Отговорено Април 6, 2009 Отговорено Април 6, 2009 Две снимчици от последния ни...гиг (тур) : Сибила ^ моя милост ^ Само каква изстрадана пролет дочакахме! Цитирай
Motiv Отговорено Април 7, 2009 Отговорено Април 7, 2009 (Редактирано) Фото - Кристина Иванова Иванова Редактирано Април 7, 2009 от Motiv Цитирай
Jordan_J Отговорено Април 7, 2009 Отговорено Април 7, 2009 (Редактирано) Няколко снимки от минала седмица в нашия клуб - "Джокерс" - Варна. Благодаря на Емо (http://emilpenchev.com) за чудовищно добре свършената работа зад камерата, при невероятно трудните условия за случая ... Пропуснах да оставя координати на Емо Пенчев, който би могъл да направи и ваши артистични снимки. Разгледайте сайта му и сами ще прецените за какво става дума. Аз мога да кажа само 0898 446887 Емил Пенчев, Варна Редактирано Април 7, 2009 от visiondann Цитирай
RockoBG Отговорено Април 21, 2009 Отговорено Април 21, 2009 (Редактирано) Язе ин екшън Панаири, панаири Редактирано Април 21, 2009 от RockoBG Цитирай
aitapeapea Отговорено Април 28, 2009 Отговорено Април 28, 2009 (Редактирано) "От всичко най-мразим да праща вход" Редактирано Април 28, 2009 от aitapeapea Цитирай
fLiSk Отговорено Май 4, 2009 Отговорено Май 4, 2009 То и вие стигате да падне човек от смях, ами на първата снимка бат' Мони отзад е един истински Швейк Цитирай
Abbath Отговорено Май 4, 2009 Отговорено Май 4, 2009 бат' Мони отзад е един истински Швейк Хахах направо кърти,аз първо него забелязах на снимката Цитирай
Додо Отговорено Май 10, 2009 Отговорено Май 10, 2009 Малкия калпазанин се научи да си отваря вратите и тая сутрин беше решил нещо да ни навести на втория етаж . Ей много го обичам т'ва куче! Цитирай
ultramega Отговорено Май 10, 2009 Отговорено Май 10, 2009 То и вие стигате да падне човек от смях, ами на първата снимка бат' Мони отзад е един истински Швейк Мисля че са му платили да рекламиратова в бутилката Цитирай
IgniteAll Отговорено Май 10, 2009 Отговорено Май 10, 2009 Мили хора, снимките са от благотворителния концерт на форума, който имаше за цел да помогнем на Светомир. Толкова малко хора от форума, дойдоха, че направо ме хвана срам какви сме пинтии! Монката е голям човек с голямо сърце и голяма бира в ръка! Евала, бре Същий! А Явор и Ники ринат умивалници с тези снимки И да не съм капо давам още една басистка снимка от мен Ей, как ми беше залипсвал, човек. С тази фина настройка срина тълпата! Цитирай
trolla Отговорено Май 10, 2009 Отговорено Май 10, 2009 Хей Додо, кучето ти е супер Понеже видях мотоциклетиски снимки и реших и аз да постна някои от тази категория Цитирай
Recommended Posts