CyberGene Отговорено Декември 21, 2007 Отговорено Декември 21, 2007 Ей го и кибергеня (то малко стана като в сайт за запознанства; може би трябва да пиша какво обичам и какво - не, да сложа някоя особено оригинална и единствена за сайта мисъл като "животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ни" и "това, което не ни убива, ни прави по-силни"; и естествено да не забравяме "мразя лъжата и лицемерието" ): Пианобарства, докато почиват щатните пианобарджии Прави се, че импровизира, ама всъщност в главата се въртят само климтови модели Happy in Happy You've got a problem??? Ей са че те прайм смешен, баце, с новия Ремус Цитирай
Katsko Отговорено Декември 21, 2007 Отговорено Декември 21, 2007 чекай само и аз да събера пари за едно Vti и ша видиш кво се казват снимки Цитирай
mravata Отговорено Декември 21, 2007 Отговорено Декември 21, 2007 "това, което не ни убива, ни прави по-силни" всъщност 'това, което не ни убива, става за ядене' Цитирай
Steppenwolf Отговорено Декември 22, 2007 Отговорено Декември 22, 2007 @Кибер, какво ще е времето до края на годината и как е в bTV? Не за друго, приличаш малко на популярния водещ, особено в профил и още по-особено в колата. Цитирай
CyberGene Отговорено Декември 22, 2007 Отговорено Декември 22, 2007 С майка ми трябва да си направите партия Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Декември 22, 2007 Отговорено Декември 22, 2007 Супер много добре изглеждаш, направо като Азсис особенно на третата снимка приликата е невероятна! Цитирай
CyberGene Отговорено Декември 23, 2007 Отговорено Декември 23, 2007 Не знам дали мен имаш предвид, че приличам на Азис, ама ако е така - МУХАХАХАХАХА. Мерси, брато! Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Декември 26, 2007 Отговорено Декември 26, 2007 е ти де ти де...не се обръщай назад Весели празници Цитирай
metalhammer Отговорено Януари 5, 2008 Отговорено Януари 5, 2008 Хайде и аз да се покажа във форумните снимчици. Вече без четината на връх нова година: Цитирай
basis4eto Отговорено Януари 5, 2008 Отговорено Януари 5, 2008 Той тоз верно много прилича е Та ей ма и мене гАзето с новото басче , кой кат мене гАзе и във фолклорния ми облик народен basis4eto Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Януари 5, 2008 Отговорено Януари 5, 2008 Ето.....снимков материял.....от 22.12.2007 (Кино Влайкова) Ето позиорщината продължава...... Ето забележете как се работи.......долу....бутилката..... Ето те тук ме Опреличиха , че съм бил некъф сектант, проповедник..последовател на Коцето Калки..... П.С....този поглед не е от прекалено вживяване......от ногото Уиски и бира е почнах да разбирам до известна степен физиономиите на ББ КИНГ и СТИВ ВАй....... Цитирай
Свилен Бас Отговорено Януари 10, 2008 Отговорено Януари 10, 2008 Уеър из Баткоуу? Ин дъ ну студио (МУСКУЛ): Тука си местим башчето: Нещо праим с башчето: Праим микрофончето: Държим се за другото башче: Айде у високия регистър: Брех, тва уиски, колко ми тича с контрабаса.. Цитирай
antonium Отговорено Януари 10, 2008 Отговорено Януари 10, 2008 ^ третата снимка отгоре башишчето Тенев ли е Весо? Цитирай
Recommended Posts