ivocanibala Публикувано Май 14, 2008 Публикувано Май 14, 2008 Здравейте МаняЦиии Сажелявям за темата която със сигурност няма да ви е от полза но само да попитам дали някой знае защото бях пуснал и тъкава тема "Каква дебелина са перцата с който свирите" А сега се пита...що за перца са тия на най-добрите с една дума размер дебелина на Малмстийн,Вай,Хамет,Сатриани,много са и се чудя свирят толкова бързо би трябвало да им е по тънко перото как мислите? Цитирай
ADDiCTED Отговорено Май 14, 2008 Отговорено Май 14, 2008 Сега като се замислих и на мене ми стана интересно Цитирай
pampi Отговорено Май 14, 2008 Отговорено Май 14, 2008 Пич, ти си се вманиачил с тея перца : ))) Цитирай
Icarus Отговорено Май 14, 2008 Отговорено Май 14, 2008 Дебелият швед лющи с 1 мм, за другите може да питаш гугъл. Би трябвало да са твърди и дебели Трудно е да ма'аш шестнадесетини в темпо 200 с меко перо. Цитирай
jorko_123 Отговорено Май 19, 2008 Отговорено Май 19, 2008 (Редактирано) за Хамет от Металица знам,че използва Dunlop the Wedge но незнам кой размер точно най вероятно по-твъдичките за Слаш ако някой го интересува ползва доста видове,някой от тях са Dunlop Tortex Jazz,Dunlop Tortex Sharp,Dunlop Small Tear Drop,нормалните tortex-i pak na Dunlop,Tortex Pitch Black Jazz и това е което знам ноо за съжаление незнам за размери кой какви използва Редактирано Май 19, 2008 от jorko_123 Цитирай
Йети Отговорено Май 19, 2008 Отговорено Май 19, 2008 Дебелият швед лющи с 1 мм, за другите може да питаш гугъл. Би трябвало да са твърди и дебели Трудно е да ма'аш шестнадесетини в темпо 200 с меко перо. Шведът пили с Dunlop Delrin 500 1.5 mm. На мен пък ми е интересно по-старите китаристи с какви пера свирят (или са свирили)... Става въпрос за хора като Джими Хендрикс, Ерик Клептън, Ричи Блекмор и компания... Цитирай
sasog Отговорено Май 19, 2008 Отговорено Май 19, 2008 Баси, а аз свиря с 3мм :-D как го държиш тва перо Цитирай
denko Отговорено Май 19, 2008 Отговорено Май 19, 2008 Мен ме итересува каква е дебелината на Jim Dunlop JAZZ III и що подяволите, липсват из цяла Сф. барбар със струните Ernie Ball RPS Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Май 19, 2008 Отговорено Май 19, 2008 А на мен ми е интересно Лес Пол с какво свири.. Цитирай
Overdrive Отговорено Май 19, 2008 Отговорено Май 19, 2008 в момента, а и за в бъдеще не свири Цитирай
kitaratapesho Отговорено Май 19, 2008 Отговорено Май 19, 2008 (Редактирано) ^ Защо така го подреди човечеца(Лес Пол), все още си има редовни гигове (свири всеки понеделник в един от най-гъзарските джаз клубове в Ню Йорк), въпреки че е на 93 Свири с твърдо перо, стандартна форма, най-вероятно каквото му е попаднало. Поздрави, Петър Редактирано Май 19, 2008 от kitaratapesho Цитирай
Hillbilly Отговорено Май 19, 2008 Отговорено Май 19, 2008 ^Сещаш ли се за лафа,дето забил с някакви младежи и на въпроса "Ей,дядо,мн. добре свириш,как се казваш?" отговорил "Виж си грифа на китарата-там го пише" Цитирай
Recommended Posts