MrDeath Отговорено Май 14, 2008 Отговорено Май 14, 2008 Да, щото никой в публиката не знае кой е Даймбег хахахахха, иначе тая мадона ако преди 20-30 години се беше облякла така и с китарата и аз да бях жив... Цитирай
ultramega Отговорено Май 14, 2008 Отговорено Май 14, 2008 На точно този концерт не знам дали се чува нейната китара или е само бутфорно сложена в ръцете и , но знам че мадона свири на китара. Още отдавна съм гледал разни видеота, където в студиото , докато си пее и композира, си подлага с акорди . На базата на това, не се съмнявам че може и да го свири тоя риф, който не е с особена сложност, но предполагам вероятно е доста намалена китарката и, а се чува другата повече . Цитирай
AXE Отговорено Май 14, 2008 Отговорено Май 14, 2008 На гледане не мога да кажа, но на слушане чувам само една китара Освен това на 7:02 се чува как изведнъж се включва втора китара Но все пак си личи че не я хваща, свири си верните неща, може би просто не звучат толкова добре Цитирай
the_gorer Отговорено Май 15, 2008 Отговорено Май 15, 2008 За някои ще е чудно, но Мадона е стара пънкарка. Даже по едно време някои от ранните и неща са се водели за пънк. То и сега самата тя си самообявява стила за пънк рок. Ако някой възразява - да и звънне да я пита защо така. Аз лично няма да се учудя, ако на този концерт тя свири на китарата наистина - просто я влече жицата от малка и е в тези среди. Пък и свиренето и си звучи като баш таоква, каквото се очаква от Мадона. Цитирай
spongebob Отговорено Май 15, 2008 Отговорено Май 15, 2008 ^а баш.....вас не ви ли кефи некви баби да свирят на ел.китара рочец....мене ме кефи Цитирай
Bozzich Отговорено Май 15, 2008 Отговорено Май 15, 2008 Да, щото никой в публиката не знае кой е Даймбег хахахахха, иначе тая мадона ако преди 20-30 години се беше облякла така и с китарата и аз да бях жив... Ти ако ... какво време се използва в българския език за тва изречение? Ако би я видял преди 20-30 години, вероятно ефектът би бил да избягаш с писъци. Мадона си е била една космата италианка, откъдето и да я погледнеш. Евалата й правя за усилията, и старанието, и труда... и всичко, което е направила, за да стигне дотук... но косматата италианка си е космата италианка. Не е от неуважение А иначе... бе не ми се вярва тя да го свири, ама айде... Цитирай
MrDeath Отговорено Май 16, 2008 Отговорено Май 16, 2008 "Минало бешило", не се напъвай да се сетиш кое е, не си го учил. Относно годините, може би не 20-30, не знам колко точно, но в тубата има интервю с нея и Кортни Лав. Е тогава ако я видиш ще избягаш с писъци...гласящи "пай се, свършвам!" Цитирай
lizardman Отговорено Май 16, 2008 Отговорено Май 16, 2008 Показателно. Публиката през цялото време се радваше на дисторзираната китара и после се кефеше и на рифа. Все пак е Пантера. Значи на овците дори и Пантера да им наложиш, пак няма да си вдигнат главите. Така си и мислех, хохохо Иначе кво лошо има. Що да не свири тя? Не знам. Изобщо не се връзваше, също така явно поддържа някъв рокаджийски имидж(винаги е модерно звездите да се праат на лоши), обаче все пак е направено с хубава цел. Нищо лошо не виждам в това. Все пак е Мадона, не е метъл група, която може да го направи свястно. Важна е идеята. Цитирай
ultramega Отговорено Май 16, 2008 Отговорено Май 16, 2008 Според мен Мадона е една от малкото хора, който могат да диктуват модата. Дали ще играе невинно момиче или зла рокерка, докато е на сцена, винаги ще има почитатели. Естествено надали тя е мозъка на всичко, което предлага, като шоу. Предполагам зад нея седи огромен екип от професионалисти. Включването на рифче на пантера, надали е направило някакво впечатление на нейните фенове, тъй като обичайно те не са го чували преди това, а ако са го чували не са го запомнили защото са много далеч от тези неща(може би има изключения , разбира се). не ми се вярва целта на включването на мотив от Пантера да е с цел по голямо популяризиране или пък нещо с определена умисъл, просто част от шоуто на която обърнахме голямо внимание ... Цитирай
Orion Отговорено Май 17, 2008 Отговорено Май 17, 2008 "просто част от шоуто на която обърнахме голямо внимание ..." Даже прекалено голямо...внимание! Цитирай
pampi Отговорено Май 17, 2008 Отговорено Май 17, 2008 Аз пък съм сигурен, че го свири тя. То просто няма нищо трудно в тоя риф. Всеки начинаещ китарист с 1-2 години опит ще го направи без проблем. А колкото до това дали публиката е чувала Пантера или не вие съвсем не бъдете толкова сигурни. Вобще не знаете дали и в чужбина всички хора са пълни с музикални предразсъдъци както тук в България. Цитирай
david nakov Отговорено Май 20, 2008 Отговорено Май 20, 2008 Определено си го свири Мадончето, даже китарата е дропната, доколкото забелязах, и тя така с едно пръстче си го свири рифа, който въобще не е сложен. А негрото отзаде задаваше конския ритъм, докато певачката си жулеше акордчета. Аз също знам, че Мадона свири на китара, само не разбрах къде го намериха тоя отвратителен дистър, който и бяха пуснали ! Цитирай
TONY Отговорено Май 20, 2008 Отговорено Май 20, 2008 Че тя го свири няма съмнение, тя свири доста добре на китара за жена. ( гладал съм нейни изпълниения с акустична китара). След концерта на Кайли Миног обаче, ще Ви кажа - Мадона вече не е номер едно за шоу в "диското". Не намесвам имената на Тина и Шер, защото на тях няма кой да им стъпи на малкия пръст. Става дума, че Кайли и Мадона са горе долу един тип музика и шоу, но австралийката ме кефи в пъти повече. За да се хареса на метъл като мен, значи Кайли наистина я бива. Който видял - видял. Цитирай
Грация Отговорено Май 20, 2008 Отговорено Май 20, 2008 Няма такава мадама! Винаги ми е била сред фаворитите и винаги ще бъде. Страхотно е, че именно човек като нея с толкова мащабна аудитория лансира музика като тази на Пантера. Факт е, че тя все още налага теченията и вярвам, че още дълго ще е така, т.е. - "Щом Мадона харесва жицата, значи да слушаш жица е яко!!!". Изобщо не е излишно подобно възпитание на новите поколения, не мислите ли?! Веднага се впуснахте в жестоките критики... Цитирай
Slacoth Отговорено Май 21, 2008 Отговорено Май 21, 2008 Правило ли ви е впечатление,че повечето от нас доста се увличат в своите коментари за нещата и стремейки се да бъде индивидуален,човек самоинициативно се набутва в калъпчето. Ето и сега: Кака Мадона свири Пантера.И кво? Вече ни е симпатична.Значи мацката цял живот прави диско,после 60 секунди метъл и я приобщаваме като стабилка. А някоя метъл банда,която цял живот блъска як джангър и то от сърце, и реши да се разнообрази с една диско-готик импровизациика...и кво става, -веднага я заклеймяваме като предателска и деградираща банда. Кои тогава са овците? Кво мислите по въпроса? Цитирай
Recommended Posts