SomeoneElse Отговорено Април 22, 2009 Share Отговорено Април 22, 2009 Ами тези готовите продукти на Dunlop били хубави. Не са чак такава голяма сума, а като се има предвид какви количества са...би трябвало да имаш за доста време. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DILETANT Отговорено Април 22, 2009 Share Отговорено Април 22, 2009 (Редактирано) аз също ще използвам темата да питам с какво да почиствам/мажа грифа така, че да не съхне... Моят фингърборд е от палисандър и го мажа с Dunlop Deep Conditioner. Редактирано Април 22, 2009 от DILETANT Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Striker_II Отговорено Април 22, 2009 Share Отговорено Април 22, 2009 Моят фингърборд е от палисандър и го мажа с Dunlop Deep Conditioner. точно това ми трябваше... а сега остава да ми кажеш къде го има, и ако го няма дали мога да го поръчам от интернет Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vasil Pavlov Отговорено Април 22, 2009 Share Отговорено Април 22, 2009 (Редактирано) Мисля, че в Райзинг Форса го имаше, ако не се лъжа. Имам доста различни препарати, и всичките от там съм ги купувал. А между другото пък голяма част от тях не ги ползвам и само си прашасват пп Там мисля, че имаше 3-4 различни препарата на Дънлоп, май този също го имаше. Редактирано Април 22, 2009 от Vasil Pavlov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Crimson Отговорено Април 23, 2009 Share Отговорено Април 23, 2009 (Редактирано) В xxxx има едно комплектче за почистване на струни, тяло и гриф на Dunlop!ФЦЪК! Получих го като подарък за миналото РД и искам да кажа, че е 6 точки Преди това си бях купил Fast Fret, който и до ден днешен държи! А иначе - да, Пронто за дърво с натурален сапун върши работа. Въпроса е, дали ще се справяте сами с проблема или ще си купите наготово продукта. Редактирано Април 23, 2009 от Crimson Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Април 23, 2009 Share Отговорено Април 23, 2009 Препарати за китари има в не един магазин в страната . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Loco Отговорено Юни 5, 2009 Share Отговорено Юни 5, 2009 Здравейте..Еми казвали са ми,че след всяко свирене трябва да минавам с кърпичка струните и такива работи..тва трябва ли да го правя и ако има други работи дето трябва да се правят кажете.Това веднъж го правих ама невиждам някаква полза. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
billymilano Отговорено Юни 5, 2009 Share Отговорено Юни 5, 2009 ами ако ти се потят ръцете... мойте не се потят никак, но имам приятели излизат на сцена с пешкир и бършат след всяка песен... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юни 5, 2009 Share Отговорено Юни 5, 2009 Аз уважавам, ценя и пазя инструмента си и затова се грижа за него - след всяко свирене го мажа с Дънлоп глезотийки и го почиствам старателно целия. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Metalix Отговорено Юни 6, 2009 Share Отговорено Юни 6, 2009 След всяко свирене избърсвам целия инструмент с памучна кърпичка, а струните ги минавам с Fast Fret, струва 13лв. в РФ. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
abn0rmal_J Отговорено Юни 6, 2009 Share Отговорено Юни 6, 2009 а за грифа какво използвате? проблем ли ще е ако използвам мокри кърпи за грифа и тялото ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
horsefucker Отговорено Юни 6, 2009 Share Отговорено Юни 6, 2009 Не е хубаво с мокри кърпи щото съдържат алкохол /не за пиене/ просто спиртна основа и биха могли да ти повредят боята. Трий си китарата със суха кърпа или със специален препарат, който трябва да си купиш от музикален магазин. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
billymilano Отговорено Юни 6, 2009 Share Отговорено Юни 6, 2009 бебешките и интимните НЕ СА на спиртна основа. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RZArector Отговорено Юни 6, 2009 Share Отговорено Юни 6, 2009 аз струните ги почиствам с памук всяка вечер, а грифа и тялото с кърпичка за почистване на очила, която върши отлична работа за тази цел. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vasil Pavlov Отговорено Юни 6, 2009 Share Отговорено Юни 6, 2009 (Редактирано) Аз пък съм единственият, който не си почиства китарите. Прашасват, ръждясват и не ми дреме. И без това са 5, ако всяка я почиствам, повече ще ги чистя, отколкото ще свиря на тях. А хем имам препарати, ама на! Пуст мързел - много мъчи Знам, че не е правилно, но.... вся тая. Само някой път, ако НАИСТИНА има много ръжда по струните я махам преди да свиря, все пак ме е гнус иначе. Когато сменям струни, си почиствам китарите основно. Редактирано Юни 6, 2009 от Vasil Pavlov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts