yamaha Отговорено Юни 2 Отговорено Юни 2 ^ Ванчето е 2 в 1 - актриса и певица или по-точно най-добрата актриса сред певиците и най-добрата певица сред актрисите. Познавам я отдавна - готин човек е и много носи на майтап. За да не съм съвсем офтопик, намерих една песен дето записвахме преди време и ще я закача към поста...май не е крайния вариант, но само това намерих... Ваня - Ако си тръгна.ogg 1 Цитирай
Koobenot Отговорено Юни 2 Отговорено Юни 2 ^ @yamaha Много хубаво парче, приятно такова, прилича ми на ФСБ/Васил Петров/Любо Киров, lite jazz такова ... кой свири пианото? Иначе дамата пее много хубаво! Цитирай
yamaha Отговорено Юни 2 Отговорено Юни 2 7 minutes ago, Koobenot said: ... кой свири пианото? Вече съм позабравил, но май беше Евелин - един колега, дето го познавам още по-отдавна, също много кадърно момче...пее, свири и то много добре, навремето правеше разни аранжименти за Ку-Ку бенд, а в началото казах "май", защото той го изсвири при него, а после аз само получих подложката. Цитирай
Koobenot Отговорено Юни 2 Отговорено Юни 2 ^ Подозирам, че може да е този колега, не е влизал отдавна - цък - иначе е яко. Единствено ако ти беше дал MIDI щеше да сложиш някое VST с по-голям реализъм, но дори така е чаровно. Цитирай
Koobenot Отговорено Юни 6 Отговорено Юни 6 Тоз' маняк го бях позабравил, ама изкарал ново парче ... 1 1 Цитирай
Recommended Posts