Guest Отговорено Декември 12, 2009 Отговорено Декември 12, 2009 Като е почнало с Iron Maiden 22 Acacia Avenue. Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Декември 12, 2009 Отговорено Декември 12, 2009 Iron Maiden - Aces High Цитирай
Samity Отговорено Декември 12, 2009 Отговорено Декември 12, 2009 David Gilmour-On an Island Пожелавам ви лека и спокойна вечер. Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Декември 12, 2009 Отговорено Декември 12, 2009 За yotzzo. Една от любимите ми. Unprejudiced... Цитирай
Janick_Gers Отговорено Декември 12, 2009 Отговорено Декември 12, 2009 Айде пак Iron Maiden - Infinite Dreamns Мееейдън та та та Мееееейдън та та та!!!!! Цитирай
Yo The Real Отговорено Декември 12, 2009 Отговорено Декември 12, 2009 Iron Maiden - Remember Tommorrow Тука стана железница за девици... Цитирай
Janick_Gers Отговорено Декември 12, 2009 Отговорено Декември 12, 2009 И няма лошо А тая песен remember tomorrow има кавър от Металика, който също е бая готин. Мисля, че е една от песните в някакъв трибют албум на Мейдън. Даже са вкарали някакво интро, което много прилича на Creeping Death и разцепва Цитирай
Yves Отговорено Декември 12, 2009 Отговорено Декември 12, 2009 (Редактирано) Да отвърна на удара с руските Мейдън - Ария, които поне според мен в някои отношения са по-добри от първообраза си. "Путь в никуда" е парчето Редактирано Декември 12, 2009 от Yves Цитирай
Janick_Gers Отговорено Декември 12, 2009 Отговорено Декември 12, 2009 Да отвърна на удара с руските Мейдън - Ария, които поне според мен в някои отношения са по-добри от първообраза си. "Путь в никуда" е парчето Музикантите от Ария ли имаха съвместни участия с Валери Кипелов? Или нещо съм се объркал, понеже не съм много запознат с техния състав... Та слушах на скоро една тяхна песен - Ya svoboden и човеееееееек направо се разцепих! Е*а си здравата песен беше! Та поздрав сега с нея Цитирай
black_waltz Отговорено Декември 12, 2009 Отговорено Декември 12, 2009 Melanie Fiona - Give It To Me Right Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Декември 12, 2009 Отговорено Декември 12, 2009 Iron Maiden - F E A R O F D A R K Цитирай
Dawnfall Отговорено Декември 13, 2009 Отговорено Декември 13, 2009 ^^^ Като стана дума за Кипелов... поздрав с това - Цитирай
Ивелин Отговорено Декември 13, 2009 Отговорено Декември 13, 2009 Аз съм рапър и съм бял,и много бой съм ял! Цитирай
Yves Отговорено Декември 14, 2009 Отговорено Декември 14, 2009 (Редактирано) Музикантите от Ария ли имаха съвместни участия с Валери Кипелов? Или нещо съм се объркал, понеже не съм много запознат с техния състав... Та слушах на скоро една тяхна песен - Ya svoboden и човеееееееек направо се разцепих! Е*а си здравата песен беше! Та поздрав сега с нея Малко късно, ама все пак... Кипелов е основния вокалист на Ария от първия албум до 2000 и някоя година. След това си създава своя едноименна група, с която пее песни и на Ария. Но наистина е пял с бившите си колеги на една сцена по повод 20-годишнината на групата и то съвместно с новия вокалист...радко срещани отношения Я си представи на една сцена Дикинсън и ДиАнно/Бейли, или Дио и Ози Руския метъл всичкия разбива Редактирано Декември 14, 2009 от Yves Цитирай
Recommended Posts