Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Еми това е , отново ме хвана идеята , че от тая композиция ще стане нещо ... Тоя път момента на гаврата и тоталното разминаване с оригинала се усили неимоверно . Ето за какво става дума ... http://media.putfile.com/Toccata2

Отговорено

^ , ^^^ Мерси :)

^^ Ами той роланда само миди клавиатура го играе . Озвучен е с Korg M1 (Legacy Collection) за органа и Addictive Drums за барабаните .

Иначе да спомена само , че баса го записах с V-Amp2 , не очаквах да звукне така добре :)

Отговорено
Еми това е , отново ме хвана идеята , че от тая композиция ще стане нещо ... Тоя път момента на гаврата и тоталното разминаване с оригинала се усили неимоверно . Ето за какво става дума ... http://media.putfile.com/Toccata2

Супер е станало! :offtopic-001: Единствено би било още по-чудесно, ако към изпълнението на фугата добавиш още една китара, има мегдан за хармонии! :greenangel:

Отговорено

бе не съм музикант, не разбирам, обаче не трябва ли да се свири легато? иначе не е лошо принципно .. обаче барабаните са сеч. не ми аресват на мене :offtopic-001:

Отговорено

Браво, Лорде :greenangel: ! Много готина идейка и изпълнение! Пък на тези, които не им "аресват" барабаните.... да седнат да направят по-добри... всъщност забравих... те "не са музиканти" :offtopic-001:

Отговорено
Пък на тези, които не им "аресват" барабаните.... да седнат да направят по-добри... всъщност забравих... те "не са музиканти" :jazzband:

^^ Като кажеш , че си музикант , ще счета мнението ти . Иди го изсвири легато на китарата , да го е'а .

Я хванете го утепайте тоя немузикант,а? :) ....когато станеш изпълнител Лорде сред пубиката ще преобладават немузиканти,тъй като те преобладават сред населението на Земята и някои от тях може и да не знаят какво е легато,стакато,бла,бла...но имат правото да те съдят,защото са публика.