Dilian Nedev Публикувано Април 20, 2008 Публикувано Април 20, 2008 Еми това е , отново ме хвана идеята , че от тая композиция ще стане нещо ... Тоя път момента на гаврата и тоталното разминаване с оригинала се усили неимоверно . Ето за какво става дума ... http://media.putfile.com/Toccata2 Цитирай
ShadowMaster Отговорено Април 20, 2008 Отговорено Април 20, 2008 На мен ми хареса много, особено когато се включват и китарите Цитирай
TONY Отговорено Април 21, 2008 Отговорено Април 21, 2008 Йе, браво бе! Роланд Д 20? с него ли свириш? Цитирай
MrDeath Отговорено Април 21, 2008 Отговорено Април 21, 2008 (Редактирано) Супер яко е. Бе тоз Lord of darkness де кво що кавъри пусне все са яки. браво Редактирано Април 21, 2008 от MrDeath Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Април 21, 2008 Автор Отговорено Април 21, 2008 ^ , ^^^ Мерси ^^ Ами той роланда само миди клавиатура го играе . Озвучен е с Korg M1 (Legacy Collection) за органа и Addictive Drums за барабаните . Иначе да спомена само , че баса го записах с V-Amp2 , не очаквах да звукне така добре Цитирай
DREAMMIND Отговорено Април 21, 2008 Отговорено Април 21, 2008 трябваше да пуснеш таз тема с ник Jon Lord of The darkness супер яко е станало ,браво ман. Цитирай
MiroLambov Отговорено Април 21, 2008 Отговорено Април 21, 2008 Интересно! Много дообре си се справил.Китарната част ми хареса ! Цитирай
Polyphone Отговорено Април 21, 2008 Отговорено Април 21, 2008 Еми това е , отново ме хвана идеята , че от тая композиция ще стане нещо ... Тоя път момента на гаврата и тоталното разминаване с оригинала се усили неимоверно . Ето за какво става дума ... http://media.putfile.com/Toccata2 Супер е станало! Единствено би било още по-чудесно, ако към изпълнението на фугата добавиш още една китара, има мегдан за хармонии! Цитирай
emka Отговорено Април 21, 2008 Отговорено Април 21, 2008 бе не съм музикант, не разбирам, обаче не трябва ли да се свири легато? иначе не е лошо принципно .. обаче барабаните са сеч. не ми аресват на мене Цитирай
MR_STENCH Отговорено Април 21, 2008 Отговорено Април 21, 2008 Браво, Лорде ! Много готина идейка и изпълнение! Пък на тези, които не им "аресват" барабаните.... да седнат да направят по-добри... всъщност забравих... те "не са музиканти" Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Април 21, 2008 Автор Отговорено Април 21, 2008 ^^ Като кажеш , че си музикант , ще счета мнението ти . Иди го изсвири легато на китарата , да го е'а . Цитирай
the_gorer Отговорено Април 22, 2008 Отговорено Април 22, 2008 Мен ме кефи. Тонът на китарата е много готин. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 22, 2008 Отговорено Април 22, 2008 И аз не съм музикант, но пък ми хареса! Браво и за саунда и за свирнята. Кефи! Цитирай
spongebob Отговорено Април 22, 2008 Отговорено Април 22, 2008 Пък на тези, които не им "аресват" барабаните.... да седнат да направят по-добри... всъщност забравих... те "не са музиканти" ^^ Като кажеш , че си музикант , ще счета мнението ти . Иди го изсвири легато на китарата , да го е'а . Я хванете го утепайте тоя немузикант,а? ....когато станеш изпълнител Лорде сред пубиката ще преобладават немузиканти,тъй като те преобладават сред населението на Земята и някои от тях може и да не знаят какво е легато,стакато,бла,бла...но имат правото да те съдят,защото са публика. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Април 22, 2008 Автор Отговорено Април 22, 2008 Еми ? Аз какво да направя ? На мен така ми харесва да го свиря , такива са ми и възможностите . Много забавно така , нали ? Цитирай
Recommended Posts