Valserp Отговорено Април 20, 2008 Отговорено Април 20, 2008 Е кво ти пука че е по-скъпа!За убава китара ша се дават пари!!!! Човека просто те поправи, защото в по-ранния си пост, ти сам твърдеше, че цената е същата. Цитирай
Packo Packomirov Отговорено Април 21, 2008 Отговорено Април 21, 2008 Китарата като за начинаещ си е направо страхотна...имам такава от няколко месеца и съм доволен... Няма флойд роуз заключване, така че не е излишно усложнена и не изисква много бърникане и настройката става бърза..а за начинаещ това си е улеснение. Звука и е хубав, удобна е...само средния адаптер, ми пречи малко, но и с това се свиква...:-) ..но все пак всяка китара трябва да се пробва когато се купува...това е задължително!..но все пак ако не си пробвал други китари вземи си тази,няма да съжаляваш защото като за първа китара е много добър избор...ако може някои който разбира да дойде с теб при покупката, защото макар, че е от магазина не всички китари са перфектно настроени...при купуването, едната китара която ми дадоха 'високите' струни и браждяха около 1 и 2 прагче, а и металния прът в грифа имаше нужда да се 'пипне' ...та ми дадоха друга бройка която беше по-добре...цената и е около 460лв...успех! Цитирай
Feuermeister Отговорено Април 21, 2008 Отговорено Април 21, 2008 Да, и на мене ми пречише средния адаптер. И с него свикнах. Ако беше с 3 хабъкера много щеше да ме мъчи. Цитирай
Dream on Отговорено Април 21, 2008 Автор Отговорено Април 21, 2008 Благодаря за съветите ще намеря някой да дойде с мен при покупката Ще трябва да е някой от форума , че нямам познати хора разбиращи от китари. Цитирай
Valserp Отговорено Април 21, 2008 Отговорено Април 21, 2008 Да, и на мене ми пречише средния адаптер. И с него свикнах. Ако беше с 3 хабъкера много щеше да ме мъчи. Как точно ви "пречи" средния адаптер? Толкова красоти могат да се правят с него Цитирай
zombie Отговорено Април 24, 2008 Отговорено Април 24, 2008 И аз имам същата китарка, и на мен ми е първата Нямам никакви оплаквания, китарката си е супер за начинаещи без особени изисквания. И хубавото е,че не се разстройва адски много и адски бързо от тремолото, както тея еФтините модели на Фендер за по 200 лв. Абе за мен е 6+ Цитирай
Feuermeister Отговорено Април 24, 2008 Отговорено Април 24, 2008 Може би имаш предвид Squier? То при всички евтини тремолота се разтройва много Цитирай
Packo Packomirov Отговорено Април 24, 2008 Отговорено Април 24, 2008 ...ами в ниския клас китари мисля че този модел на ибанец е по-добрия избор от скуайър... да,не се разстройва много при разумно използване тремолото...засега ключовете не изпускат (при мен само 6-та струна като стои ден -два и се разстройва) .... друго, много се цапа...пръстите направо остават по нея...и личат потенциометритр се въртят по-бавно (трудно) в сравнение със скуайърските..аз мисля, че е за добре недостатък е че няма отселно повдигане за всяка струна на магаренцето, а се повдигат всички струни и трябва да се повдигне целия бридж... защото на мен започна да ми браждят някои струни и трябваше да им регулирам височината... но като цяло тази китара е едно много добро начало за всеки начинаещ които може да си позволи да даде още 200 лв и да си спести скуаяра..освен ако си падаш по рок...защото тази китара (ебаниец) е 'метълджииска' така да се каже...:-) друг подходящ избор за начинаещия металист е джаксън....успех с избора... Цитирай
Overdrive Отговорено Април 24, 2008 Отговорено Април 24, 2008 Да, и на мене ми пречише средния адаптер. И с него свикнах. Ако беше с 3 хабъкера много щеше да ме мъчи. Как точно ви "пречи" средния адаптер? Толкова красоти могат да се правят с него мислиш така защото не си чувал хубав нек сингъл сигурно на китара с хубави сингли намирам средния за най непотребен, така че аз бих предпочел или HH или HS (без среден Цитирай
Dirty Sanchez Отговорено Август 5, 2008 Отговорено Август 5, 2008 Предварително се извинявам за индианския въпрос, но имам проблем с китарата, а забелязах, че много хора от форума притежават такава китара. Всеки път като настроя китарата струна по струна с помощта на компютърни програми се връщам на първата струна, от която съм почнал да настройвам и забелязвам, че докато съм настройвал останалите предходните вече са разтроени. И всичко това за не повече от 2-3 минути, а си спомням, че някъде из интернет беше споменат въпросния проблем и било свързано с височината на моста. Китарата я имам от седмица почти, чисто нова и прочетох внимателно manual-а, но не съм сигурен какво да правя и реших да се посъветвам с вас и да помоля за съвет ако сте имали същия проблем. Хайде, братя по оръжие, помагайте! Цитирай
Rezachka Отговорено Август 5, 2008 Отговорено Август 5, 2008 настройваш, настройваш и пак настройваш докато всички струни тунера ти ги отчита като настроени... Цитирай
prayer4eto Отговорено Август 5, 2008 Отговорено Август 5, 2008 Колко пъти досега си настройвал китарата ? Защото за нова китара е нормално да се поразтрова малко по-често, докато "свикне" да е в тон. Цитирай
Dirty Sanchez Отговорено Август 5, 2008 Отговорено Август 5, 2008 настройваш, настройваш и пак настройваш докато всички струни тунера ти ги отчита като настроени... Тунера ги отчита като настроени, просто след 2-3 минути като проверя пак са разтроени с няколко цента(не става дума за 1-2), отпускат се. Колко пъти досега си настройвал китарата ?Защото за нова китара е нормално да се поразтрова малко по-често, докато "свикне" да е в тон. Няма и седмица откакто са ми я доставили. Настровал съм я десетина пъти досега, но се отказах след като видях, че не държи в тон. Чувал съм, че за по-евтините модели е нормално да се разтройват по-лесно, но не мисля, че е в рамките на няколко минути. Четох мнения на други хора, които имат същата китарата и те казват, че издържа в строй около седмица и половина ако не ползват тремолото, което аз също не ползвам. Това ми е първата китара и всякакви съвети са ми полезни. Цитирай
Necrophagist Отговорено Август 5, 2008 Отговорено Август 5, 2008 мисля че китарата е супер за старт!Цената мисля също че е добре,свирил съм на същият модел,но за лява ръка и останах впечатлен от качеството на звука + това ако китарата се пипне тук таме(гриф,тремоло) може да се докара една прилична височина на струните,която ще е удобна за по технични работа Цитирай
Recommended Posts