Jump to content
Българският форум за музиканти

Dirty Sanchez

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    инжектопляктор

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Dirty Sanchez's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Благодаря много на всички за съветите, които получух! Като почивам ще си поиграя и ще видя какво ще стане с моя проблем и ще пиша. Хиляди благодарности за обърнататото внимание
  2. Тунера ги отчита като настроени, просто след 2-3 минути като проверя пак са разтроени с няколко цента(не става дума за 1-2), отпускат се. Няма и седмица откакто са ми я доставили. Настровал съм я десетина пъти досега, но се отказах след като видях, че не държи в тон. Чувал съм, че за по-евтините модели е нормално да се разтройват по-лесно, но не мисля, че е в рамките на няколко минути. Четох мнения на други хора, които имат същата китарата и те казват, че издържа в строй около седмица и половина ако не ползват тремолото, което аз също не ползвам. Това ми е първата китара и всякакви съвети са ми полезни.
  3. Предварително се извинявам за индианския въпрос, но имам проблем с китарата, а забелязах, че много хора от форума притежават такава китара. Всеки път като настроя китарата струна по струна с помощта на компютърни програми се връщам на първата струна, от която съм почнал да настройвам и забелязвам, че докато съм настройвал останалите предходните вече са разтроени. И всичко това за не повече от 2-3 минути, а си спомням, че някъде из интернет беше споменат въпросния проблем и било свързано с височината на моста. Китарата я имам от седмица почти, чисто нова и прочетох внимателно manual-а, но не съм сигурен какво да правя и реших да се посъветвам с вас и да помоля за съвет ако сте имали същия проблем. Хайде, братя по оръжие, помагайте!
  4. представям ви - Shinigami the God of Death
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.