adXok Отговорено Юни 8, 2006 Отговорено Юни 8, 2006 На мен вече всички техники са ми зле в сравнение с преди няколко години поради несвирене, което се получава заради липса на време или смисъл изобщо. :wall: :wall: абсолютно същото E, e, e!!! Айде малко по-стегнато де. какво сте се разкислнали Не е до липсаа на време или смисъл... Просто оттук нататък трябва да започнете да музицирате, а не да свирите. Много големи музиканти и изпълнители са изпадали в подобен колапс, точно преди да станат известни. Мога да ви дам един съвет, колкото и нескромно да звучи. Починете си от свирене като мен, вече почти 4 години изобщо не съм музицирал или пък свирил. Е просвирвам за по 20 мин. чат-пат като ида на гости 2-3 пъти в месеца на приятели, дето имат инструменти. Дори след такава дупка, ако почнете да шиете прекрасно гоблени - ЧУДЕСНО! Просто намирате себе си! Аз оставих музиката и започнах да уча как да проектирам сгради... Но не гледам на проектирането на сгради като на музика, а като на свирене, ей тъй - занаят! Накъде ще ме отвее вятъра... един бог знае!? Най-куцата ми техника засега е липсата на всякаква техника... и откъм инструменти и откъм похвати! :think: Цитирай
me-109 Отговорено Юни 8, 2006 Отговорено Юни 8, 2006 Nalbantov треа да ни научи всички как се правят double-hand-и... Я не моем... Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Юни 8, 2006 Отговорено Юни 8, 2006 Nalbantov треа да ни научи всички как се правят double-hand-и... Я не моем... а знаеш ли как се прай ботълхенд хаха тва само китариста на диана експрес ми го е показвал Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 8, 2006 Отговорено Юни 8, 2006 Кой? Максим Горанов? Това нещо общо със пиене ли има? Цитирай
st0rmblastt Отговорено Юни 8, 2006 Отговорено Юни 8, 2006 На мене най-много ми куцат арпежите/суийп пикинга, просто защото почте никога не съм наблягал на тях, а и в момента изчиствам скалите и алтърнейта. Има да изчиствам ехеееее... :think: :guitar: Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Юни 8, 2006 Отговорено Юни 8, 2006 Кой? Максим Горанов? Това нещо общо със пиене ли има? аххах абсолютно Цитирай
SomeoneElse Отговорено Юни 9, 2006 Отговорено Юни 9, 2006 Малко офф. Като стана въпрос за екстравагантни техники, искам да спомена нещо, което много ме зарадва миналата година Видях как Петър Гюзелев, китариста на Щурците си "обеси" китарата на кабела. Хвана кабела, омота го около грифа и започна да го движи нагоре надолу... як звук се получи, а и беше много ефектно!!! При мен не става... Цитирай
bratmito Отговорено Юни 9, 2006 Отговорено Юни 9, 2006 Мен нищо не ми куца.Мойте техники са за инвалидна количка(всъщност сега се замислям как нещо което несъществува може да е в инвалидна количка). Цитирай
TheNightRider Отговорено Юни 9, 2006 Отговорено Юни 9, 2006 На мен пък ми е трудно да свиря на цигулка. Не, бе, шегувам се. Още съм начинаещ аз и почти сичко ми е трудно. Е справям се де... но най-трудно ми е Downpicking-a както и на почти всички тук. Цитирай
the_gorer Отговорено Юни 9, 2006 Отговорено Юни 9, 2006 Куца ми свиренето на всякакви техники след употреба на водка, ракия, абсент или некъф друг алкохол в големи количества. От 12годишен тренирам тази техника и не съм пстигнал абсолютно никакъв напредък. :wall: Цитирай
Gee Tee Age Отговорено Юни 10, 2006 Отговорено Юни 10, 2006 сетих се за още 2 неща. много ми се изморява ръката като свиря бързо пауъркорди и също така не мога да свиря легнал а колко много ми се иска Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юни 10, 2006 Отговорено Юни 10, 2006 сетих се за още 2 неща. много ми се изморява ръката като свиря бързо пауъркорди и също така не мога да свиря легнал а колко много ми се иска То за т'ва легналото кординация трябва . Същото се отнася за свирене под/над масата ... На мен пък ми куца sweep-picking-а . 'Ма тренираме !!! А вместо всички да се оплакват какво не могат , защо не тренират ... Цитирай
Otveqn Отговорено Юни 12, 2006 Отговорено Юни 12, 2006 Заглушаването на струните с дясна и в по-голяма степен с лява ръка при свирене с повече дистер на арпежи с alternate picking и при прескачане на струни с alternate. (тва при електриката) Цитирай
makatol Отговорено Юни 12, 2006 Отговорено Юни 12, 2006 Заглушаването на струните с дясна и в по-голяма степен с лява ръка при свирене с повече дистер на арпежи с alternate picking и при прескачане на струни с alternate. (тва при електриката) Как така ги свириш тез арпежи с alternate picking? Пробвай със sweep... Ти вероятно си ги свивиш със sweep, ама си написал грешно Цитирай
synchu Отговорено Юни 12, 2006 Отговорено Юни 12, 2006 (Редактирано) Заглушаването на струните с дясна и в по-голяма степен с лява ръка при свирене с повече дистер на арпежи с alternate picking и при прескачане на струни с alternate. (тва при електриката) Как така ги свириш тез арпежи с alternate picking? Пробвай със sweep... Ти вероятно си ги свивиш със sweep, ама си написал грешно Гледай Steve Morse например иначе на мен всяка техника ми куца, така че нема к'во да пиша ... Редактирано Юни 12, 2006 от synchu Цитирай
Recommended Posts