разбойник Публикувано Март 27, 2008 Share Публикувано Март 27, 2008 Здравейте, няколко пъти ми е хрумвало, че би било удобно когато поставиш мишката върху дадена тема да излиза началото на текста, а не кога е създадена темата (както е в момента). Ето пример от друг форум: http://www.talkbass.com/forum/forumdisplay.php?f=8 Не знам дали форума позволява такава настройка, но със сигурност би било по-удобно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VOSTOK Отговорено Март 27, 2008 Share Отговорено Март 27, 2008 Подкрепям с 2 ръце. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IgniteAll Отговорено Март 27, 2008 Share Отговорено Март 27, 2008 Това ще е интересно да го има, но дали форумният скрипт го поддържа.... Рафо ще каже най-добре когато се появи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Април 2, 2008 Share Отговорено Април 2, 2008 Нашия форум е друг модел за съжаление но из настройките ако видя нещо ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
разбойник Отговорено Април 3, 2008 Автор Share Отговорено Април 3, 2008 Ок, бях длъжен да предложа в името на общото благо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Infinity Отговорено Април 3, 2008 Share Отговорено Април 3, 2008 Много готина опция! Жалко, ако не може да стане. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vhcs Отговорено Април 4, 2008 Share Отговорено Април 4, 2008 трабва да се напаснат само templates и ще стане - да се смени една вариабла с друга и няма грижи. Аз точно тоя форум не съм го инсталирал и човъркал ама като имам време ще метна 2 очи за какво става дъма ... Ако не стане така ще трябва да се пипне леко и в кода ... лошото е че не знам кога ще имам време и най-вече желание да метна 2 очи. Ако се решите на 100% така да бъде ще метна непременно 2 кодерски ръце на скриптовете и темплейтите ... Поздрави Алекс Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Април 16, 2008 Share Отговорено Април 16, 2008 Само за протокола: Казва се "темплит", колкото и да е странно. Проверявах в няколко речника, защото не вярвах, но...все тъй си е... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slacoth Отговорено Август 19, 2008 Share Отговорено Август 19, 2008 Още едно предложение: търсачката да зацепва и с по малко от 6 синвола, за да се конкретизират и моделите, а не само марките оборудване. Пример: пиша - GLX отговор - Няма намерени резултати. Възможно ли е да стане това? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Август 19, 2008 Share Отговорено Август 19, 2008 Няколко пъти е обсъждано. Вариант е да търсиш в Гугела като отзад слагаш ограничение за домейна. Пример: GLX site:muzikant.org Върши работа безотказно! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts