Jump to content
Българският форум за музиканти

Пушка за изключително грозен дивеч или новите приключения на Юзбаши


Recommended Posts

не е готино да се нахвърляте толкова яко

вярно Иван има тези косури

осбенно дет си бърка в ушите на обществени места(виждал съм го)

или пък че не плаща когато организира концерти(не ни плати - а още по лошо не ни даде видеото(било се скапало) - щото това на концерта от ариана за джулая - явно ни беше звезден миг - даже Роко от форума оня ден кат се видяхме - още помнеше пърформанса ни - за Аквилон говоря - но пък пихме бира на корем)

 

обаче съм чувал и готини парчете от 90 година на БГ Рок - на английски

-китарист и певец беше един пич дето малко визуално ми прилича

Иван ми беше записал половин час на касета никак не е зле

с този последния диск-дето го подаряваха за годишнината - нещата са по лоши

тоест парчетата са идейни но не са записани добре

(слушах го 2 пъти - първия път не ми хареса заради кофтия звук и не съвсем профи изпълнение - но на второ слушане - като се абстрахираш - чуваш че има идея)- пее траша - на Еридан

китарист е един сашо дето прекалено се прави на Ричи Блекмор

 

проблема е че повече трябваше да свирят, а не Иван да дърпа речи на коцерта в НДК - аз това си го писах тук в форума на темата за Глен Хюс още миналата година

 

така че оставете пича да си свири как си знае

пък на тези години ако иска да си оправя кусурите

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мисля,че само музиката и свиренето на Юзбашията са му докарали тази "слава" - по-скоро едната камара мизерии,които е спретнал на една камара хора. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами к'во да ти кажа Тони, що не му предложиш да свириш в БГ рок той веднага ще се съгласи таман ще видиш точно за к,во иде реч biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif .Още на първата репетиция ще ти окапят ушите. Аз лично го търпях заради Ричи и не ми пукаше к,во ще стане с тъпата му група. И тва дето ти е пускал не го пее този човек дето е на клипа ..... абе той е най-великия.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тони(Марк Арврелий) -ето пък - гледай от хубавата страна

така пък сте направили Ъ голям - поне една полза! :D

 

и аз бих предпочел да свиря с Ричи отколкото с Юзбаши :D

 

а аз говорех - за старите записи от началото на 90

един пич който пее и свири на китара - просто не се сещам името му

( а го помня добре как изглежда)

не е май Тони Ленгуич - а един друг пак от тия времена - когато БТР - още не бяха известни

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тоя пич май се казваше Бойко Ковачев или Бойко Лазаров. Беше вокалист и китарист и наистина бяха добра група тогава. Имаха и една мацка клавиристка и Юзбаши въобще не си го спомням тогава.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

до Бойко беше

но игурно Ковачев

ако беше Лазаров - стяха да са брадчеди с Иван - пък не ке е чуло такова нещо

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ние с моя най-добър приятел (от детско - метълските години) си подарявахме една и съща касета на БГ Рок по 4-5 пъти на година при имени, рождени и други тържествени поводи :rolleyes:



Mark Avrelii
Баце, що не приемеш, че и някой друг може да пее..?
:godbless:dry.gifwink.gif
Аз не съм го слушал пича - ама си краен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

слу6айте сега една интересна история и от мен...на един концерт тоя иузба6и се приготвя на сцената т.е. реди си барабаните....тогава озву4ител бе6е май Ген4о микрофонията ама не сам сигурен....та зна4и...озву4ителя по4ва да реди микрофоните ..ама иуса не6то блее...и ония го пита....абе иване каде ти е фуса бе а ижан отговария най безо4ливо ....абе пи4 ти да си виждал некаде новите групи да свират със фус той е ОТЖИВЕЛИЦА В РОКМУЗИКАТА...даже отиде от една върба и си откъсна 2 клонки 6тото нема6е палки и по4на да прави 4екове.. а пръ4иците милите беха толкова криви та з...би голем смях падна тогава...той не му пука....аз съм свирил на едно у4астие с него...бе6е голем майтап ха ха ха...на мис мокра фланелка....ебати и падението нема6е такова свирене и го сложихме най отпред да маха....нали е звезда... :rolleyes: та6ака бе6е невъобразим .....И после мутраците го водиха до тех 4е не бе6е платил на моми4етата които се съблякоха на 6оуто и му конфискуваха барабаните ха ха ха...

  • Like 3
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

 


Mark Avrelii
Баце, що не приемеш, че и някой друг може да пее..?
biggrin.gifsmile.gifsmile.gif
Аз не съм го слушал пича - ама си краен.

Аз говоря за клипа на парчето,, свободен,, значи там пее сегашния пианист на СИГНАЛ а на клипа е съвсем друго лице това имах предвид а не нещо друго!Същият човек изпълнява още няколко песни и мога да ти кажа че пее много яко лицата които са по клиповете нямат нищо общо с музиката..... biggrin.gif
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ха-ха тая тема я виждам чак сега, не знам какви са тия смешници с това измислено име БГРок и въпреки че по принцип не гледам телевизия, превключвайки каналите, съм виждал че въпросният тип се появява нон-стоп по разни кабеларки (по други телевизии сигурно въобще не биха го допуснали :P ) и заявява че едва ли не на тях се крепял българския рок.. ;) , той бил организатор на незнам си какви инициативи, и носител на еди колко си награди, при което на всеки средно-интелигентен човек само като види този чичка с вид на бакалин-месар, му става ясно, че нещата въобще не са така както ги представя.. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Между другото това ми напомня, че имаше пред време и една група, май Конкурент се казваха, които спокойно могат да бъдат обявени за най-гадна и некадърна Бг-група, които обаче имат някакво супер измислено самочувствие и претенции - вокалът е някъв смешник, който пее все едно има постоянен запек :P и се мисли едва ли не за българския Coverdale ;) , а музиката им е някакъв блудкав , безмислен рок, в сравнение с който БТР са направо титани ... Та мисълта ми е, че веднъж пак така случайно щракайки си каналите хванах по някаква измислена телевизия някакво интервю с тях, в което барабнистът им обясняваше без да му мигне окото как се познавал с Nico McBrain от Iron Maiden и едва ли не били първи приятели и си пиели кафето заедно.... ;):P;);)

 

Трябва или да имаш хората, на които казваш това за пълни идиоти или ти да си пълен лумпен за да твърдиш такива неща.. :P

  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.