metalhammer Публикувано Март 12, 2008 Публикувано Март 12, 2008 Искам да ви представя моето лампово бебче : Valvesterix представлява изцяло лампов драйв - pure to the bone! С помощта на 2 броя двойни триоди ecc83 имаме възможност да постигнем широка палитра от звуци. Саундът може да варира от clean през lets ring , лек crunch до класически овърдрайв . Предимство е голямата динамика на звукоизвличане - характерно изключително само за ламповите изделия. Имаме автономно захранване вградено в ефекта. Здрава лята heavy duty метална кутия . Налични са 2 канала : Clean и Lead които се превключват с футсуич. Clean има корекция за ниво Lead - Gain , Lead и Тоне корекции Очаквайте съвсем скоро семпли . VALVESTERIX ще бъде първия продукт от серия изделия предназначени за музиканти който търсят сериозния аналгов tube саунд - stay tuned ! В рамките на седмица ще ангажирам свободни часове в репетиционна и възможност да дойдете и да пробвате , пипнете и да се запознаете с изделието. Тези които искат да се включат в тва мероприятие моля да ми пишат на л.с. Дими 1 Цитирай
anadem Отговорено Март 12, 2008 Отговорено Март 12, 2008 Крайно време беше! Чакам тест драйв-а Цитирай
DJ SKRATCH Отговорено Март 12, 2008 Отговорено Март 12, 2008 (Редактирано) Аз съм вече един от първите имали възможност да тестват този чудесен продукт. За изработката нямам просто какво да кажа, изпълнен е перфектно!! Ефекта е със собствено захранване което е голям + за мен, освен драйв канал има и добър чист канал. И всичко това в масивна метална кутия. Като звук си е овърдрайв - крънч, но за разлика от повечето настъпикутийки "ВЕЛВСТЕРИКСА" има невероятна динамика, всичко зависи от силата на свирене, при лек допир със струните звука си е като на "чиста китара", а при по силен става крънч. В комбинации между гейна и волума дава различно оцветяване на звука, перфектен е за по блусарски неща. Поздравления за ДИМИ!!! Успех в начинанието. Надявам се скоро да имам възможност отново да посвиря с него. Редактирано Март 12, 2008 от DJ SKRATCH Цитирай
Nikifena Отговорено Март 12, 2008 Отговорено Март 12, 2008 Поздравления и от мен !!! :thumbs_up: Требе си да има ламби Цитирай
liquid_death Отговорено Март 12, 2008 Отговорено Март 12, 2008 Поздравления! Любопитен ми е саунда.Ще постнеш ли скоро семпли? А лийда става ли за по-тежки(тежки на макс) неща? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 12, 2008 Отговорено Март 12, 2008 Аз също съм направил заявка при първа възможност да тествам рожбата. Интересно ми е как ще реагира с Тюбскриймър отпред. Имам идея да сбия с Firesound by Nikifena. Цитирай
KingdomX Отговорено Март 13, 2008 Отговорено Март 13, 2008 Да, изглежда добре, но не това е най-важното. Няма ли да постнеш малко семпли с него плииййссс , да земем и ние да порадваме, какъв си такъв егоист - само за себе си Цитирай
circles Отговорено Март 14, 2008 Отговорено Март 14, 2008 Свирих с Valvesterix-а! Мога само да поздравя колегата "метален чук" за качеството, което е постигнал! Ефекта звучи динамично и лампово. Широка палитра на саунда, спрямо настройките на потенциометрите. Пробвахме го с новия ми ПРС в маршал джи си ем 600 и в глава пи ви атакс 80 с колона 4Х12. Трябва да се чуе! Цитирай
metalhammer Отговорено Март 24, 2008 Автор Отговорено Март 24, 2008 Съжалявам , че се забавих със семплите. Специални благодарности на Борето за записа им ! clean drive clean valvesterix drive randall Семпите са за добиване на обща представа за възможностите на ефекта. първия и втория са в ретърна на Randall RH150 глава. във третия е пуснат и драйв от главата Цитирай
boreto Отговорено Март 24, 2008 Отговорено Март 24, 2008 Мдааа, ефекта е доста благ. Личното ми впечатление, е че вкарва доста живот в този чисто метълски амп. Трябва да призная, че нямах особено много време да си играя с настройките, но ефекта е изключително прост за боравене и настройка. Моето мнение е, че обезателно трябва да се чуе. Цитирай
RockoBG Отговорено Март 24, 2008 Отговорено Март 24, 2008 Само кажи кога си свободен да го чекна Цитирай
Recommended Posts