KingdomX Отговорено Април 15, 2008 Share Отговорено Април 15, 2008 ^Цецо, луд ли си ве баце, оня колан е супер Винитиж, уникален е!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Frosty Отговорено Април 16, 2008 Share Отговорено Април 16, 2008 Аз съм със Стаг (сега очаквам нещо от рода на "Тоя ташак ще иде за 2 дена"), но вече 5-6 месец няма никакъв проблем. Широк е 4-5 санта , като за рамото си има една кожена джиджафка дето аз и викам овча кожа, ама не знам точно как му се вика и съм го тунинговал от страна че го удължих понеже съм бая човек и ми идваше къс. Страплоци нямам, но не ми се е случвало да се откачи от кожите докато свиря. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
assoass Отговорено Април 17, 2008 Share Отговорено Април 17, 2008 Абе тоя московския колан не е ли от един пич на име Тони........ Толкоз го исках тоя зелен колан......де*ба Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KingdomX Отговорено Април 17, 2008 Share Отговорено Април 17, 2008 Абе тоя московския колан не е ли от един пич на име Тони........Толкоз го исках тоя зелен колан......де*ба Беше дълги години на Чефо от ХеллНОУ, ама като гледам се е разделил с него ( по неволя) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
assoass Отговорено Април 18, 2008 Share Отговорено Април 18, 2008 Абе тоя московския колан не е ли от един пич на име Тони........Толкоз го исках тоя зелен колан......де*ба Беше дълги години на Чефо от ХеллНОУ, ама като гледам се е разделил с него ( по неволя) Аз говоря за 2001-2002ра Както и да е, нека не разводняваме темата. Аз си бича с един Планет Уейвс, подарен ми за рождения ден миналата година от една мацка от Германия... и с моя любим сив Ърни Бол.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Pandemonium Отговорено Април 18, 2008 Share Отговорено Април 18, 2008 Аз от година и нещо ползвам ей този - и съм много доволен. Здрав, удобен, не ме запотява дори на голо. Заслужава си отвсякъде 40-те кинта които дадох за него. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netz Отговорено Април 18, 2008 Share Отговорено Април 18, 2008 аз съм със съвсем семпъл черен колан на ibanez средно широкичък и ми върши чудесна работа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
snatch Отговорено Април 20, 2008 Share Отговорено Април 20, 2008 А добре, кожените колани не запотяват ли много? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BASSSKO Отговорено Април 20, 2008 Share Отговорено Април 20, 2008 не, но са по-неудобни от текстилните Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fortissimo Отговорено Април 30, 2008 Share Отговорено Април 30, 2008 Щом казваш значи е така. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
astagator Отговорено Май 2, 2008 Share Отговорено Май 2, 2008 Така и така си лафим за колани... Някой знае ли дали на обикновен колан може да се сложат заключващи накрайници, от онез пластмасовките. Продават ли се само заключвалките? Защото по-удобно-прекрасен колан от моя нийде не съм виждал (военен е май, доста широк, безумно здрав, може лесно да се коригира на дължина и с една ръка, докато свиря), но само тоз кусур, че мине се не мине и баса иска да политне към земята или краката ми. (за щастие имам рефлекси на хипопотам-джудист и го улавям, но винаги има първи път...) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Freak_666 Отговорено Юни 9, 2008 Share Отговорено Юни 9, 2008 Ми аз на едното басче съм със Дънлоп...Взех си го от xxxx за около 20 лв.Мноо як колан...Широк,здрав,удобен...Абе заслужава си парите....На другия ми бас съм със ЪрниБол...не е толкова здрав...но пък е удобен...А на електричката съм с НАЙ-ДОБРИЯ КОЛАН-яко къстъм Просто сцепва...дадоха ми го с първия ми бас...мега бруталния кожен колан....Няма мърдане...сигурно е на 20 години и не е мръднал...за сметка на тва е малко грозен,но кво да се прай...Не може да е сичко ток Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kukuman Отговорено Юни 10, 2008 Share Отговорено Юни 10, 2008 Аз съм със Planet Waves.Много широк черен и мек.Няма нужда от допълнително заключване, защото кожените накраиници държат много.Даже като се налага да го махам после едвам го слагам пак. 30 лева струваше. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MrDeath Отговорено Юни 10, 2008 Share Отговорено Юни 10, 2008 Пандемониум, човек от къде си се сдобил с този колан? Страшно много искам да си намеря с такива кръстове. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Юни 11, 2008 Share Отговорено Юни 11, 2008 Аз пък (понеже не ми се даваха 40 лв за готов) си направих сам колан от естествена кожа.Взех за 12 кинта от оня с войнишките стоки на женския пазар един офицерски колан 5,4 см широк + един стар,дето се търкаляше из нас и ето кво се получи- По-удобен е от стандартните текстилни,защото не се усуква и за 4 кг китара си е по-добре да е широк. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts