aheron Публикувано Март 4, 2008 Публикувано Март 4, 2008 Може ли да ми препоръчате такава?Искам да свързвам компютъра с китарата и сега съм на Realtec AC97 Audio те стават ли попринцип? Цитирай
vhcs Отговорено Март 4, 2008 Отговорено Март 4, 2008 ама дай и ценови диапазон защото "хубава" е много разтегливо понятие .. има от 100 лв та до 2000 лв карти и все "хубави" за парите си Цитирай
aheron Отговорено Март 5, 2008 Автор Отговорено Март 5, 2008 Добре така да се изразя. Карта която д ами върши работа.... мога и 100 лева да дам ако се наложи. Цитирай
niki123bg Отговорено Март 5, 2008 Отговорено Март 5, 2008 Хубава звукова карта е изключително субективно понятие. В сравнение с Realtec-а който имаш, всяка нормална звукова карта би била хубава карта. Най-евтините карти които биха ти свършили работа са EMU 0404 (около 220 лв) и M-Audio Audiophile 2496 (около 190 лв), като втората е доста старичка и има някакъв шанс да я намериш сравнително евтино на старо. Разбира се, въпросните карти далеч не влизат в категория хубави звукови карти, но са така да се каже минимумът. Ако нямаш възможност да си купиш карта подходяща за звукозапис, най-евтиният но и доста некачествен вариант е да си вземеш някое Audigy, но трябва да имаш в предвид, че с ASIO драйверите им ситуацията никак не е розова и са доста шумни карти, макар и малко по-добри от твоя Realtec. Цитирай
aheron Отговорено Март 5, 2008 Автор Отговорено Март 5, 2008 Тва са доста пари. Е виж аз няма да правя звукозапис ще си свиря за кеф Нито ще купувам хубава китара нито ще искам някакъв страхотен звук. Просто да си свирукум за кеф Цитирай
niki123bg Отговорено Март 5, 2008 Отговорено Март 5, 2008 Тогва си вземи едно Аудиджи - обърни се към някоя компютърна фирма. Цитирай
aheron Отговорено Март 5, 2008 Автор Отговорено Март 5, 2008 Oк мерси Пък и тя ще е временна доакто събера пари за кубе :Д Цитирай
Overdrive Отговорено Март 5, 2008 Отговорено Март 5, 2008 аудиджито не е много кофти чак - с мойта ползвам хардуерното асио на 5мс латенция и бива, само шума е огромен недостатък, предимство пък е че могат да се качат KX драйвери и да си правиш каквото си искаш - с оригиналните е пълна боза и има някакви "енхансмънти" които скапват тотално звука Цитирай
Nikifena Отговорено Март 5, 2008 Отговорено Март 5, 2008 Искам да свързвам компютъра с китарата ... Предполагам искаш да вържеш китарата с компютъра ? Вземи си това за тази цел: http://www.m-audio.com/products/en_us/JamLab-main.html Иначе зад думата "хубава" се крият различни неща Цитирай
aheron Отговорено Март 5, 2008 Автор Отговорено Март 5, 2008 Добра за парите си така да кажа :Д А това нещо закакво служи и колко струва? Цитирай
Djigit Отговорено Август 14, 2008 Отговорено Август 14, 2008 Виждам, че темата е старичка но от скоро и мен ме вълнува този проблем, та за какво служи това нещо. Сори за тъпите въпроси но всеки е почнал от някъде нали Цитирай
vmc Отговорено Август 19, 2008 Отговорено Август 19, 2008 Имам една Аудиджи 2 за продан ако някой се интересува. SNR не е мега голямо 106dB но встрани от студийните звукозаписи картата си върши повече от добра работа. Повече инфо - тук: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=43903 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 20, 2008 Отговорено Август 20, 2008 Как вярват някои на спекулативните параметри давани от Крейтив балъците. Тия 106 dB са за самия чип. По цялата верига има още сума ти елементи, които прецакват работата и реално тази стойност ще е доста по-ниска... Цитирай
Recommended Posts