zdravko87 Публикувано Февруари 26, 2008 Публикувано Февруари 26, 2008 Влизам в доста форуми, но само на този не ми помни името и паролата. Оправете го, досадно е всеки път да се логвам. Айде със здраве Цитирай
synchu Отговорено Февруари 27, 2008 Отговорено Февруари 27, 2008 Друг с подобни проблеми? Каква операционна система и browser използваш? Аз досега не съм имал проблем с XP, Vista, Vista x64 & IE 6/7/Firefox. Цитирай
IgniteAll Отговорено Февруари 27, 2008 Отговорено Февруари 27, 2008 Никога не съм имал този проблем под 2 операционни системи. Скоро да си трил cache и кукитата на броузъра си или да си ги дизейбълвал? От страна на форумната машина няма никакви проблеми, затова ще те помоля да провериш своя телевизор. Цитирай
musicman Отговорено Февруари 27, 2008 Отговорено Февруари 27, 2008 Кукитата си работят. Да не си ги изтрил? И дали си чекнал опцията "Запомни ме" като се логваш? Цитирай
Fenix Отговорено Февруари 27, 2008 Отговорено Февруари 27, 2008 С реален IP адрес ли си? На мен не може да ми ги помни също, когато не съм си в София на тукашния нет, ами съм през рутер дето сменя IP Aдреса на всеки 6 часа или нещо такова странно. Но да, интересно е, че там ми ги помни на други форуми, макар и с друг борд. Все пак не е болка за умиране Малко е дразнещо, но... Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Февруари 27, 2008 Отговорено Февруари 27, 2008 Мене също понякога ми го прави този проблем , но само ако съм работил на Opera (както праввя обикновено) и съм пуснал по грешка от Internet Explorer . След това се налага да трия кукита . Цитирай
Man0waR Scott Culumbus#1 Отговорено Февруари 29, 2008 Отговорено Февруари 29, 2008 Мен ми се случва 1 път в месеца някъде да се логвам. Цитирай
niki123bg Отговорено Март 1, 2008 Отговорено Март 1, 2008 Кукитата работят при мен. При смяна на IP адреса от доставчика ми (БТК) се налага да се логвам отново, но това се случва много рядко. Цитирай
Man0waR Scott Culumbus#1 Отговорено Март 1, 2008 Отговорено Март 1, 2008 ^Ся зацепих . Нямам договор за постоянно IP и от Globalcom ми го сменят когато им кефне. Затова тряабва да се логвам. Цитирай
AbLaZe Отговорено Март 2, 2008 Отговорено Март 2, 2008 Аз нямам такива проблеми.Имало е случай да се логвам когато не съм влизал много отдавна ама иначе нямам такива проблеми. Цитирай
Recommended Posts