synyster_vengeance Публикувано Февруари 17, 2008 Share Публикувано Февруари 17, 2008 (Редактирано) Търся мощен дистер (не дет метълски) които да става и за бас китара и за ел.Пробвал съм Босс овърдрайв но не е достатъчен(даже прекалено слаб) та ако можете да препоръчате нещо на умерена цена......ефекта ще се ползва за свирене на неща от типа Anesthesia(Pulling Teeth) и др подобни(в стил Металика). Редактирано Февруари 17, 2008 от synyster_vengeance Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Janick_Gers Отговорено Февруари 17, 2008 Share Отговорено Февруари 17, 2008 Според мен няма добър драйв, който да става толкова добре за китара и за бас. За двете неща си има отделна апаратура. Но може и да съм в грешка. Успех все пак Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vurbito Отговорено Февруари 17, 2008 Share Отговорено Февруари 17, 2008 Еми anestesia е с вид Pi Distortion(по-точно Electro harmonix bigmuff). Може да платиш на някой (Като Nikifena) да ти го направи по схема. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synyster_vengeance Отговорено Февруари 17, 2008 Автор Share Отговорено Февруари 17, 2008 ами засега съм се насочил към Беринджър Ултра метал 100 или 300......за тях нещо ако можете да кажете? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kitaratapesho Отговорено Февруари 17, 2008 Share Отговорено Февруари 17, 2008 Принципно тези две думи ми стоят странно в едно изречение. Беринджър. Добър. По темата - пробвай ПроКо драйвовете. Имал съм ПроКо РАТ2 и беше жесток, имат и ПроКо Турбо РАТ, който е с повече гейн. В момента ползвам Фултон, който според мен е един от най-добрите драйвове в момента, и определено си заслужава високата цена (210$ нов в САЩ). Той обаче има друга характеристика на тона и мисля, че няма да пасне на изискванията ти. Поздрави, Петър Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synyster_vengeance Отговорено Февруари 17, 2008 Автор Share Отговорено Февруари 17, 2008 хмм ориентирам се към нещо в среден клас! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Azwraith Отговорено Февруари 17, 2008 Share Отговорено Февруари 17, 2008 Мисля че неможе да намериж дист. които да става за бас и за китара но бих ти препоръчал Behringer Um100 за ритам.Аз ползвам такъв и ми харесва много А за бас китара си нямам представа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vurbito Отговорено Февруари 17, 2008 Share Отговорено Февруари 17, 2008 Берингър колкото и да са калпави, стават за начало. Ако искаш нещо, което да ти държи виж Boss Mega Distortion MD2, Boss Metalzone Mt2 и тн. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rezachka Отговорено Февруари 18, 2008 Share Отговорено Февруари 18, 2008 Здравейте ! Та... аз принципно си свиря с Squier bullet strat (честно казано за тия пари съм доволен а и съм начинаещ) и .. кубето е Behringer V-tune GMX110, обаче дисторжъна ми е някак слаб.. неска уж свирих Metallica - Eye of the beholder и не ми звучеше толко здраво. особено кат правя тия "Palm Muting" звучат супер тъпо.. или примерно искам да изсвиря Halford - locked and loaded (и свиря си там) ама .. усещам че дисторжъна ми е някак си слаб, а искам китарата да реже яко и гледам разни педалчета тук-там по форума и тъй като не ги разбирам и аз ще питам какво ми препоръчвате .. за тоя стил музика. принципно се кефя на яко хеви метъл..... и тъй като ан скоро се оръсих 35 кинта за калъф за китарата (акъл море главата ми - джезве, ама поне е як ! ) сега мога да заделя до 80 лева за некво педалче .. та ако има нещо добро за тия пари (ест. то за 80 лева знам че не мога да зема най-доброто) и така.. аз съм от асеновград, мога да си купя нещо от пловдив ако се намери .. абе просто ми обяснете какво според вас ми трябва искам яко хеевии Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
elKobo Отговорено Февруари 18, 2008 Share Отговорено Февруари 18, 2008 ...и аз бих ри препоръчал някой босс-че.Ще ти свърши добра работа, само трябва да си поиграеш с корекциите... иначе Берингерите имат една основна черта - звучат добре, когато свири само китара, но във група става Олеле!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Cupatincho Отговорено Февруари 18, 2008 Share Отговорено Февруари 18, 2008 аз съм с един BOSS Ds1 и съм много доволен...Поне на мойте изисквания...Без грешка е,а дали става за бас нямам си на представа и е 100лв. нов! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
metalhammer Отговорено Февруари 18, 2008 Share Отговорено Февруари 18, 2008 Санс амп - звучи добре и с бас - много известни басисти го имат в чейна си. Лично съм слушал как свирят претоварен бас с него и звучи брутално - тип моторхед примерно. За китара мисля няма нужда да обеснявам . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Февруари 18, 2008 Share Отговорено Февруари 18, 2008 хмм това за не якото звучене идва от сингъла в голяма степен - тоест видял ли си дж. хетфиилд да свири с китара с 3 единични адаптера?? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Февруари 18, 2008 Share Отговорено Февруари 18, 2008 (Редактирано) Купи си един Босс Метъл Зон и продължавай да свириш! Китарата и ампа са ти ОК! Успех! Има го в xxxx в Пловдив Редактирано Февруари 18, 2008 от Black Bird Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AFTER-THE-RAIN Отговорено Февруари 18, 2008 Share Отговорено Февруари 18, 2008 (Редактирано) Виж Rocktron! Metal Planet,Rampage Distortion, Zobmie Distortion и вече доста по-скъпият Silver Dragon. Първите 3 са под 200 лв. http://www.rocktron.com/frameset1.html Редактирано Февруари 18, 2008 от AFTER-THE-RAIN Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts