TNT Публикувано Февруари 16, 2008 Публикувано Февруари 16, 2008 Предоставиха ни запис на част от наше лайв изпълнение в клуб "Алиби". Mister Hard - Perfect Strangers тук Цитирай
JimBeam Отговорено Февруари 16, 2008 Отговорено Февруари 16, 2008 Мале това е супер як кавър.Обаче това "ииии" което прави вокала на места чесно казано ми бърка в мозъка от всякаде,обаче по як кавър не бях чувал чесно!!! Цитирай
DREAMMIND Отговорено Февруари 17, 2008 Отговорено Февруари 17, 2008 Супер е кавъра , браво от мене Цитирай
Hillbilly Отговорено Февруари 17, 2008 Отговорено Февруари 17, 2008 То хубаво е станало,но тоя Скуайър ако не се лъжа (дето му се показва главата като резервен) щеше да звучи по на място от ибанез-а,ма вие си знаете.. Цитирай
TNT Отговорено Февруари 17, 2008 Автор Отговорено Февруари 17, 2008 На сцената единственият Ibanez е басът. Радвам се че се е харесал кавърът. Цитирай
mrhard Отговорено Февруари 17, 2008 Отговорено Февруари 17, 2008 То хубаво е станало,но тоя Скуайър ако не се лъжа (дето му се показва главата като резервен) щеше да звучи по на място от ибанез-а,ма вие си знаете.. Би било хубаво ако имах и резервна китара но нямам А и само с китара не става та дори и да е Fender Str. трябват и подходящите ефекти но не сме толкова богати за съжаление че да си правим за всеки кавър различен звук.Все пак това е liwe и не свирим само кавъри на "DEEP PURPLE" и "RAINBOW" Тази песен с Fender наистина щеше да звучи по добре прав сиИ аз се радвам че ви харесва благодаря . Цитирай
Hillbilly Отговорено Февруари 17, 2008 Отговорено Февруари 17, 2008 Е в самото начало на клипа има бял страт на стойка,точно пред пианото,та реших че е ваш Цитирай
TONY Отговорено Февруари 17, 2008 Отговорено Февруари 17, 2008 (Редактирано) Да не издавам тайна, но соло китариста на бандата има оригинален Сигничър Ричи Блекмор Фендер Защо на клипа не е с него - не знам Кавъра доста добре е станал. Редактирано Февруари 17, 2008 от TONY Цитирай
mrhard Отговорено Февруари 18, 2008 Отговорено Февруари 18, 2008 Да не издавам тайна, но соло китариста на бандата има оригинален Сигничър Ричи Блекмор Фендер Защо на клипа не е с него - не знам Кавъра доста добре е станал. Този китарист за който говориш от няколко години не е с бандата Цитирай
Baby Thomas Отговорено Февруари 22, 2008 Отговорено Февруари 22, 2008 Че много е добре, бе! Супер яко! П.П. Това вокалното "ииии" май е от записа, нещо сякаш се улавят повече нек'ви честоти и резонанси и други сложни думи... Цитирай
TNT Отговорено Февруари 22, 2008 Автор Отговорено Февруари 22, 2008 Записът е от телефон, затова е с кофти качество. Цитирай
interman Отговорено Май 2, 2008 Отговорено Май 2, 2008 Страхотен кавър! И вокала е супер, даже може да замести Иън Гилън, който вече ддоста се затруднява с по-високите тонове Цитирай
Drummer_Nick Отговорено Ноември 2, 2009 Отговорено Ноември 2, 2009 Приятелю МОЛЯ те не говори глупости! Иан Гилън Е Иан Гилън... Чесно да ти кажа предпочитам Иан Гилън пред този вокалист.(нищо лошо нямам впредвид него просто се пак..разбирате ме)А и тфа "иииииииииииииииииии" което прави вокалиста е толкова гадно... Се едно ми бърка в мозъка... Да сравняваш този даже да заместваш Иан ГИлън с този вокалист е глупаво. Нищо лично ама се пак Дийп Пърпъл е Дийп Пърпъл,Иан гилън е Гилън.... Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Ноември 2, 2009 Отговорено Ноември 2, 2009 Да пък Ковърдейл си е Ковърдейл Цитирай
/BaSS FreaK/ Отговорено Ноември 3, 2009 Отговорено Ноември 3, 2009 вокалиста има жесток глас и кавъра се е получил мн яко :wallbash: Цитирай
Recommended Posts