Jump to content
Българският форум за музиканти

Drummer_Nick

новаци
  • Мнения

    31
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Drummer_Nick

  • Рожден ден 07/23/1995

Previous Fields

  • Инструмент
    Guitar

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Столицата
  • Interests
    Блекмур,Хард Рок,Дийп Пърпъл и Рейнбол :)

Drummer_Nick's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Въпрос който силно ме притеснява! Пробвал съм да свиря песни на барабани с всички крайници ... И проблема е че нямам координацията и бъркам краката с ръцете... Смисъл при бас-педалите просто ако е по бърз ритъма с палките краката и те се забързват... Та въпроса ми е мога ли да се науча на координация или така ми е вродено и ще си остане така завинаги ? Въпроса е много важен защото се чудя дали да тръгна пак на уроци и това ме притеснява !
  2. Идеалът ми за звук е песнта не Рейнбол- Maybe Next Time с китарист Блекмур !!!! Това е просто... тази музика за мен.. не може да се изрази със думи... Тя е УНИКАЛНА... няма втора като нея... Просто... МАГИЧЕСКА... ПОКЛОН ПРЕД ВЕЛИЧИЕТО НА РИЧИ БЛЕКМУР !!
  3. Благодаря на Всички !! Извинявам се ако съм прекалил малко... Благодаря ТИ ЛЕКОВ !! За тея линкове веднага почвам да разучавам Ако имам въпроси ще ви питам Мерси пак за помоща!
  4. Добре някой има ли желание да ми помогне да науча да свиря Кръстника на китарата ? Гледам в нета ама има само електрически гайдове... Няма акустични.. Не разбирам от табове и такива работи ! Ако някой иска да ми обясни на ЛС на ПРОСТ език.. Еди кое си прагче 5-6-то коя струна 2-ра 1-ва... Или някъде в нета да ми каже къде мога да намеря ще му бъда благодарен!!
  5. Абе човек ок ще ги вида тея песни.... АМА проблема е че просто НЯМАМ НИКАКВО желание да свиря на акустична китара... Баща ми вика аре свири де аре тфа аре онова... НЕ ИСКАМ НА АКУСТИЧНА китара... Звука ме дразни.... Просто искам да ми купи една ел.китара пък сам ще се уча ако трябва... НЕ ми се свири хич на акустична китара.... Може би като стана по голям(30...) Тогава по ще ми се свири ама сега звука ме дразни... Почна да свиря некоя песен НЕ звучи както трябва..... ДРАЗНА СЕ МН
  6. Да ама баща ми не ми дава казва че първо тряя да се науча на акустична китара за да мога да свиря на електрическа... Иначе нямал съм да се науча...
  7. Та въпроса ми е вие като сте се учили да свирите на китара на каква сте почнали ??? Защото баща ми сега ме учи на акустична китара... Но не знам какфо трябва да науча... Просто не знам песни ли да свира... На акустична китара мн ме дразни звука че свиря някфи глупости... Просто кажете кфо да правя за да се "науча: да свиря на акустична китара за да премина на електрическа китара по бързо ? Благодаря ви за отговорите.. Може ли някой да ми каже ЛЕСНА песен която мога да изсвиря на акустична китара?
  8. Добре де извинявам се за грешките в правописа просто бързах и така се получи ако можех да си поправя поста ще го оправя.Един човек ми прати на ЛС една мн готино китайско копие ли беше.500 евро беше от Холандия.Ама нямам толкова пари.Също така ми даде и от ебау една и със доставка мита и глупости ще излезе около 370 лева...Ама от ебау сигурно ли е ? Някой пазарувал ли е китара от там ?
  9. Та как се казва китарата на Слаш?Тоя модел китари Лес Паул ли е >? Гибсън? Щот скоро ще си зимам китарка до 500 лева (първа ще ми е) И се питах дали може отнекъде да се земе китарка изглеждаща като на Слаш(е не баш кът неговата..сещате се кфо иам впредвид) И откъде колко пари... Благодаря.
  10. Uriah Heep-The Hanging Tree,Simpathy,Firefly... Deep Purple-HIGHWAY STAR... Rainbow-Kill the King Guns n Roses-Sweet Child o Mine URIAH HEEP FOREVER AND EVER THE BEST!!!
  11. Еми току що видях един стартер кит в музикален център икономов. Той върви с същата китарка,Кубе 15 вата,некфи перца,струни,страп и още нещо.Но не му видях цената.
  12. Такава мога ли да намеря в някой магазин ? Колко пари ще ми излезе ?
  13. АБЕ ХОРА ? ВИЕ СЛЕПИ ЛИ СТЕ ? към коя фирма да се насоча колко голямо кубе колко вата ? КАжете към кое да се насоча пък да гледам запииси в тубата е лесната част...
  14. Не ми помагаш мн приятелю.Искам да знам към коя да се насоча колко да е голяма... Колко вата.. На коя фирма? С само не стагг не помагаш...
  15. Добре де кажете за коя фирма кубе да се оглеждам? Не съм запознат.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.