Baby Thomas Отговорено Декември 6, 2016 Отговорено Декември 6, 2016 Една и от конца: Снимка: Петър Стаменков. 4 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 24, 2016 Отговорено Декември 24, 2016 Една елхичка си взех за празниците, даже съм започнал украсяването... 2 Цитирай
Sasho_Crasho Отговорено Януари 8, 2017 Отговорено Януари 8, 2017 Хелхата е много хубав, много е красивен!След 10 години събиране, проби и трансфери, най-накрая мога да кажа, че приключих окончателно със селектирането и съм намерил всичко, което искам и ми трябва. 1 Цитирай
axel Отговорено Август 6, 2018 Отговорено Август 6, 2018 Да ви се похваля с новите си барабани. DS Drum Rebel Series Размерите са 22"х19", 10"х6", 12"х6,5" и 16"х14". Звука е покъртителен, касата е способна да събори малка сграда, томовете стрелят като калашник, а флора е нещо средно между двете. Шеловете са от бреза. Финиша е рисуван на ръка и очевидно не е по вкуса на всеки, но за мен са като произведение на изкуството и им се кефя много. И да, свиря метъл. 3 Цитирай
musicman Отговорено Ноември 25, 2019 Отговорено Ноември 25, 2019 А ето това са моите барабани 2 Цитирай
TONY Отговорено Септември 30, 2021 Отговорено Септември 30, 2021 (Редактирано) Чак сега виждам, че Рафо има барабани. Тази година реших, че е крайно време да почна да се уча и на барабани. Някъде от пролетта започнах упражнения , парадили, сингъл, дабъл строкове. Прехвърлям се по малко и на комплект. За 6-7 месеца мога да свиря 16-тини в темпо 130 бпм. С тактове за някои рокаджийски парчета се справям. Определено срещнах трудност с такта на Паранойд. Водеща дясна ръка ок, ама водещ крак. Още има да го репетирам, докато го изпраскам в оригинално темпо, ама ще стане. Забавлявам се. Ето го мойто комплектче, като за начинаещ е повече от ок. Редактирано Септември 30, 2021 от TONY 1 Цитирай
musicman Отговорено Септември 30, 2021 Отговорено Септември 30, 2021 ^ Всеки трябва да има барабани 1 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 30, 2021 Отговорено Септември 30, 2021 Рафо... изък за столчето и Iron Cobra-та... Аз сравнително скоро купих още едни кофи, за другата репетиционна (шел пак). Сромни китайчета, но имат приличен звук. Мисля да им хакна едни лети обръчи, за по-бавно разстройване и повече пънч. Но доста пари излизат и ще видим кога ще се наканя... Барабанче пак Мапекс взех, бях си харесал преди време един зъл ламаринен модел И една Gibraltar Stealth Rack системка сходна на тази: Много яка хава е! Не мога да преценя дали не е по-добро от Yamaha Hex Rack-a... 3 Цитирай
TONY Отговорено Октомври 7, 2022 Отговорено Октомври 7, 2022 (Редактирано) I am Slave to the POWER of Drums! Малко китайче ( както пее онзи тип от Остава, сутринта го гледах по тиви-то) така де.. не е по-сладко от шоколад, но ми запълва симбал сета. И по важната хвалба, от днес имам място, където да репетирам на акустичен сет. С малки крачки, до където стигна ... Редактирано Октомври 7, 2022 от TONY 2 Цитирай
TONY Отговорено Август 29 Отговорено Август 29 От Roland TD1 - KV ъгрейтнах на Alesis DM 10, ще посвиря на тях примерно година и вероятно ще ъпгрейтна към Roland TD-17KVX2 ( или нагоре) 1 Цитирай
TONY Отговорено Август 29 Отговорено Август 29 Повече звуци и възможности, допълнителен том ( все едно 18ка), който ще ми влезне в употреба, на Roland TD1 - KV имам допълнителен краш, така че не печеля краш в повече. Соло барабанчето на Роланд по ме кефи. Започнах е едни тейбълтоп барабанки на Ямаха, после Roland HD1, Alesis DM6, Roland TD1 - KV, Alesis dm10. За близо 4 години е добре. Но по важно е да ставам по добър, като барабанист. Гиър-а за нахъсване към прогрес. 1 Цитирай
Recommended Posts