Baby Thomas Отговорено Ноември 26, 2009 Отговорено Ноември 26, 2009 Вчера боцнах ей тия джвъчки: Evans G2 Clear Batter Bass Drumhead - 20" Evans G2 Coated Batter Drumhead - 10", 12", 14" Evans G1 Power Center Batter Drumhead - 14" Много съм доволен, супер по-яко обадиха кофите. Остава да ги донастроя само... На другата заплата - чинелки. Е, надали, но трябва да почна да се ослушвам вече... П.П. Големи благодарности за помощта на другарите After The Rain, YtseJam, El Ninyo!!! Цитирай
Miky Отговорено Ноември 27, 2009 Отговорено Ноември 27, 2009 Имам едно запитване... Имам нов стол (на около 5-6 месеца) който е СОНОР 400 и ми е удобен, обаче не мога да се справя с едно единствено нещо. там където е винта за затягане на спиралата колкото и да го затягам след 15-тата секунда почвам да "танцувам" !!! Моля помогнете кои с кво може - нещо не съм настроил, или някакви хоум-мейд гъдели който да го застопорят... не е лесно да се свири така Цитирай
Iko Отговорено Ноември 28, 2009 Отговорено Ноември 28, 2009 Един леко редуциран и ъпгрейтнат сет... Голяма гордост и наслада ми носи 22 инчовият Oriental china trash (спрян от производство, вече с колекционерска стойност). Наздраве! Цитирай
boreto Отговорено Ноември 30, 2009 Отговорено Ноември 30, 2009 Днес от братска Америка дойде скромен ъпгрейд - ляти обръчи за това грозновато барабанче на неизвестната марка DW. Първите ми впечатления са, че от римшотовете ми падна една пломба И признайте, сега е една идея по-красиво Цитирай
Spaz Отговорено Декември 1, 2009 Отговорено Декември 1, 2009 По euronews е тая рубрика : ) аз па цоцнах едно кабелно фусче ей така за цвят. на свинче звънче : ) Цитирай
Iko Отговорено Декември 1, 2009 Отговорено Декември 1, 2009 Днес от братска Америка дойде скромен ъпгрейд - ляти обръчи за това грозновато барабанче на неизвестната марка DW. И признайте, сега е една идея по-красиво. А, честито, Боре, със здраве да си римшотваш. Направо е удивителен ефекта от die cast обръчите, особено при металните барабанчета - придава им една много приятна конкретност и баланс... а за естетиката няма коментар... Цитирай
drummer_93 Отговорено Декември 1, 2009 Отговорено Декември 1, 2009 И аз съм ЗА възраждането на темата! Даже ще допринеса и аз с нещо... (Извинявам се за профанното присъствие на снимката и нейното лошо качество също така..) (Amati Nikolai Toshev signature Trash-can china in the picture..) Цитирай
drumvarna Отговорено Декември 2, 2009 Отговорено Декември 2, 2009 (Редактирано) Ето малко и от мен, ама аз загрозявам сета. това са половината барабани(има още 4 тома и 2 барабанчета) и чинели(още 2 краша, 1 китаец и 1 сплеш), каня се скоро да го зглобя целия и да го снимам, ама ми трябват още малко стойки за чинелите, че само половината мога да сложа в момента! Редактирано Декември 2, 2009 от drumvarna Цитирай
necrony Отговорено Декември 3, 2009 Отговорено Декември 3, 2009 Ами това е в едно студио, тесничко си е ама добри записа стават. Иначе си свиря в едно хале (няколко страници по-назад съм сложил снимка на сета от там). Цитирай
mybata Отговорено Декември 4, 2009 Отговорено Декември 4, 2009 (Редактирано) ето ги и мойте кофи тактон,амати Редактирано Декември 4, 2009 от mybata Цитирай
IgniteAll Отговорено Декември 4, 2009 Отговорено Декември 4, 2009 Последните коментари са разчистени и има един наказан по случая, който сам ще разбере кой е когато опита да пише. Всеки свири с КАКВОТО ИМА И МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ! Нарушаване на правилото за толерантност към съфорумците и предизвикване на излишно напрежение. Всеки инструмент е ценен за притежателя му и все някога и той ще има един добър сет барабани с който да ви накара да цъкате като пред сета на адаш ми. До този момент неговите снимки ще седят тук, за да може един ден да влезе, да ги види и да му стане гот когато забележи през какво е минал и до какво е стигнал. Така се бележат постиженията, не с лъскав сет и никакви умения! Хайде, сега е твой ред да се засрамиши да си спомниш от къде си тръгнал и ти! Ако ми пишеш след този ми коментар, ще има продължаване на наказанието ти с още поне седмица! Поздрави, Виктор Цитирай
fella Отговорено Декември 10, 2009 Отговорено Декември 10, 2009 Нещо малко и от мен за сажаление само това ! Цитирай
Recommended Posts