jeleto Публикувано Септември 14, 2006 Публикувано Септември 14, 2006 Имам следната идея - в тази тема кой с каквото се е сдобил, независимо какво е, но да е за барабани, да поства тук снимка, малко инфо, цена и от къде го е купил. Нещо като каталог... Ако сте навити - действаме! Цитирай
bonzo Отговорено Септември 14, 2006 Отговорено Септември 14, 2006 1.Z-Custom 20" Power Ride 2.Огромно столче-футьол:)Yamaha-250 лева втора ръка от Джазза. Това са придобивките от Август месец.От септември си купих стойки много хубави и много евтини от Алегро и също съм си поръчал три рамена за сплеш от Ямахата и облегалка за столчетоА да,сега за рождения ден отивам да си купя китаец .Някакъв пайст Алфа или нещо друго. П.П.Това е за сега.А зимата и аз ще си снимам палките и кожите Цитирай
jeleto Отговорено Септември 15, 2006 Автор Отговорено Септември 15, 2006 Е... най-накрая и аз да се похваля с нещо... Купих си нови (нови, нови... втора ръка) барабани. Тупаните са Tama Swingstar, може би голяма част от тях сте ги виждали в Джаза, едни бели. Скоро ще постна снимки и впечетления от барабаните. Цената им е 800 лв. Цитирай
Danny47 Отговорено Септември 15, 2006 Отговорено Септември 15, 2006 Тва мойто не е мн ново, но е последното, което си купих... - на старо от Пепи Славов за 400. А, и наскоро си взех една мн удобна държачка за палки, която се прикрепя към фуса от Пепи Славов за 10-12лв. някъде. Препоръчвам ви я, найстина си заслужава ! Цитирай
jeleto Отговорено Септември 17, 2006 Автор Отговорено Септември 17, 2006 Ето ги и така чаканите нови барабани: Цитирай
tokijica Отговорено Септември 17, 2006 Отговорено Септември 17, 2006 честито много добре изглеждат но не е ли време с новите барабани да смениш стариа надпис и да сложиш нов цитирам стариа надпис: Не робувам на марки, затова свиря на Amati! маи е време да сложиш новиа надпис като например: вече робувам на марки и свиря на тама Цитирай
KING4o_kardana Отговорено Септември 17, 2006 Отговорено Септември 17, 2006 Ето ги и така чаканите нови барабани: е браво аз допреди два дена и аз ги гледах там ...аз пук си взех една 4упе6та стоика на STAGG за 60 кинта и 8 splash medium brilliant не е много за хвалба ама кат нема кинти и тва стига Цитирай
axel Отговорено Септември 20, 2006 Отговорено Септември 20, 2006 Аз последно миналия месец се сдобих с 14" SH REGULAR MEDIUM HIHAT и кожа за касата EVANS 22" HYDRAULIC BLUE.Фуса е доста ефтин (120 лева чисто нов),и си звучи ефтино,но пък ми харесва повече от 302-ката,с която свирих до сега. Цитирай
beatle Отговорено Септември 29, 2006 Отговорено Септември 29, 2006 И аз да се похваля! Сдобих се с два чинела 2 ръка,единият е Трова 15 инча и Някакъв Истамбул старичък 14 инча ! Цитирай
bonzo Отговорено Септември 29, 2006 Отговорено Септември 29, 2006 14"K custom mini china,paiste 2002 16" crash,paiste 2002 14" sound edge.Това за един ден Някакъв луд късмет.Такива чинели не се намират всеки ден. Цитирай
drummer_93 Отговорено Октомври 1, 2006 Отговорено Октомври 1, 2006 Еми,какво ново...купих си бойна кожа Evans Genera G2.Страшна е!Жесток саунд вади Сьщо така си взех палки Pro-Mark 5A с пластмасови топ4ета. Еми,кожата(Evans Genera G2 Coated) си я взех от Динакорд в София за 23 лева,а палките (Pro-Mark 5A plastmasovi top4eta) си ги взех от Динакорд вьв Варна за 18 лева.Сега мисля да си купя палки Про-Марк с подписа на Майк Портной Цитирай
tupoto kopele Отговорено Октомври 2, 2006 Отговорено Октомври 2, 2006 ей това резонансче, че мойто много се изпокъса Купих си ей тая кожа за барабанче Evans HD Dry двойна с вентилационни отвори...ама много фокусирана ми дойде та си купих друга обикновена единична Coated Genera Ако някой се интересува от двойната да обади...свирено е веднъж с нея...в магазина е 26 лв. ще я дам за 15 лв. Цитирай
zazo Отговорено Октомври 6, 2006 Отговорено Октомври 6, 2006 След много "кумене" си взех комплект бая изстрадали Tama Swingstar, по мои сметки от началото на 80-те. Които се надявам след освежаване да ме порадват известно време. :think: подменянето и оправянето на разни неща вече започна. Цитирай
aladin Отговорено Октомври 8, 2006 Отговорено Октомври 8, 2006 аз си купих палки нови4ки AHEAD -Joey Jordison signature model дръжките са метални ,другата 4аст на плаките мяза на бакелит незнам от какъв материал е то4но но е доста здраво,и накраиниците топ4етата са пласмасови като могат да се отвиват и завиват , в кутииката към палките има книжка със упътване и едно шишенце със те4ност прили4а на олио -все още незнам за какво се използва. ве4е скъсах кожата на флор-тома,продължавам тестването ...... Цитирай
Recommended Posts