Looker Публикувано Февруари 7, 2008 Публикувано Февруари 7, 2008 Хора някой знае ли къде може да се намери школата "Рок Бас"?Вече никъде я няма за продажба.... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Февруари 7, 2008 Отговорено Февруари 7, 2008 Няма я от 10-тина години. Аз имам останалите китарните, но не и тази, за да попълним колекцията. Някои от форума я имаше и беше обещал, че ще сканира, ама... Цитирай
Get off Отговорено Февруари 7, 2008 Отговорено Февруари 7, 2008 Аз я имам със сигурност ама трябва да си разчистя килера , което ще стане в най скоро време и като я намеря ще ви я пусна. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Февруари 7, 2008 Отговорено Февруари 7, 2008 Дай да я добавим към колекцийката. Скоро ще ги кача всичките като си купя хостинг. <_> Цитирай
Свилен Бас Отговорено Февруари 7, 2008 Отговорено Февруари 7, 2008 Сканира се ... Въй как бех забравил, толко ме е срам, че даже нема да я коментирам въпросната книжка сега Цитирай
Looker Отговорено Февруари 7, 2008 Автор Отговорено Февруари 7, 2008 Eеееей супер,братле става ли като я сканираш да паснеш насам... Цитирай
mproject Отговорено Февруари 7, 2008 Отговорено Февруари 7, 2008 Проверете в по-големите библиотеки. Със сигурност тази поредица я има в Народната библиотека в Пловдив, в изкуствотеката, има ги и касетките и могат да се взимат за презапис, поне преди години беше така. Цитирай
zimba Отговорено Февруари 8, 2008 Отговорено Февруари 8, 2008 Аз даже имам и касетката бях си играл от дека да я записвам на компа ама ми стои като два големи файла за страна А и В нещо ме фана канапа и на ги разделих по упражнения / както си трябва / Цитирай
Nikifena Отговорено Февруари 8, 2008 Отговорено Февруари 8, 2008 И аз е имам, но скенер нямам Ако има мераклии да е сканират, макар че гледам вече има, ще е предостъпя за благото на форума Цитирай
Fib4ik Отговорено Февруари 8, 2008 Отговорено Февруари 8, 2008 Моля и аз за един екземпляр... мн ше съм благодарен :]]] Предварително благодаря Може по имейла - fib4ik@abv.bg Цитирай
Overdrive Отговорено Февруари 8, 2008 Отговорено Февруари 8, 2008 кво стана сканирахте ли?? ако някой е сканирал много ще се радвам да ми я прати на мейла Цитирай
vurbito Отговорено Февруари 8, 2008 Отговорено Февруари 8, 2008 Най-добре на някой хост : дата.бг или нещо подобно. Така няма да има нужда постоянно някой да казва "пратете я" Цитирай
Looker Отговорено Февруари 14, 2008 Автор Отговорено Февруари 14, 2008 някакво развитие със сканирането? Цитирай
Brandon_Lee Отговорено Март 1, 2008 Отговорено Март 1, 2008 Здравей, народе!Вчера бях до нар. библиотека "Иван Вазов" и си потърсих тази школа и не стига, че я намерих ами и намерих и още една от 82-ра година, която е дори с още повече материал за учене!Но "Рок Бас" я дават само за читалня, което значи, че можете да я оставите да се снима на ксерокса в библиотеката и с/у 4,60 лв ще си я имате за вас, а другата школа я дават и за дом. прочит.Общо взето за кажи-речи 10 лв ще имате и двете защото си снимах и другата .Така че ако не се качи сканиран вариант скоро можете да отиде до библиотеката и да си я потърсите! айде със здраве! Цитирай
Spi† Fire Отговорено Март 1, 2008 Отговорено Март 1, 2008 Здравей, народе!Вчера бях до нар. библиотека "Иван Вазов" Браво! ама аре да ги сканираш и качиш некъде, щото разбираш ли не всички живеем в твоя град зада идеме в твоята библиотека!! та аз чакам некво развитие! аре хора!това което ще направите 1 - е безценно!! 2- цялата колекция на г. Марков ще е събрана!! 3- на много млади басистчета ще помогне!!! а ние сме тук във форума да се учим,да си помагаме,и да споделяме опит!!!! та аре поздрави и спорна работа по сканирането!!! Цитирай
Recommended Posts