OMR Отговорено Февруари 5, 2008 Отговорено Февруари 5, 2008 Здравейте! Аз съм нов, и нямам общо с xxxx. Всъщност ги ползвам само за струни! Epiphone Wildkat (Trans Black) Cort Х, 1977 Neck thru (всъщност никой на света не знае каква точно е тази китара, дори и Cort) Акустична: HUSTLER Цитирай
MrDeath Отговорено Февруари 5, 2008 Отговорено Февруари 5, 2008 както се пееше в една песен от далечното минало ай фиъл дъ xxxx...интересно чия беше тая песен някъв дебел швед май я беше написал не знам за него простосмъртните нямат право да говорят хахахах както и да е относно тва с кви китари свирим ми свирим на сякви акустични, електрически, бензинови, нафтови, и такива с въглища ама по-рядко иначе и аз съм от хората за които въжи максимата "събрал пишлигара пари и си купил Ibanez RG 370" 1 Цитирай
david nakov Отговорено Февруари 5, 2008 Отговорено Февруари 5, 2008 (Редактирано) Тъй като ми е нова няма начин да не споделя и аз Esp mh-100 qmnt Редактирано Февруари 5, 2008 от david nakov Цитирай
Overdrive Отговорено Февруари 5, 2008 Отговорено Февруари 5, 2008 (Редактирано) да бе Райсинг Форс принадлежи на Дебелия Швед - интересно дали са му платили правата за името трябва а се направи магазин Unleash da fuckin fury Редактирано Февруари 5, 2008 от Overdrive Цитирай
BlueZone Отговорено Февруари 5, 2008 Отговорено Февруари 5, 2008 Ibanez RG 7420 (Electric 7-string) Ibanez RG 370 (Electric 6-string) Ibanez AEL 2012 (Acoustic 12-string) Russtone (Electric 6-string) Gretsch G5700 (Lap Steel) Stagg A2006-N (Acoustic 6-string) Stagg M20 (Mandolin) Stagg BJM30 DL (5-string Banjo) Alhambra 5P (Classical Guitar) Цитирай
lizardman Отговорено Февруари 5, 2008 Отговорено Февруари 5, 2008 Понеже съм любопитен я кажете с какви китари свирите Прости... ; - П.П. и аз не съм от РФ Цитирай
Manolev Отговорено Февруари 5, 2008 Отговорено Февруари 5, 2008 1. Ibanez RG Giger 2. Флоренция Акустик 3. Squier P-bass И темата е с каква китара свирете, а не откъде сте я купили, камо ли с каква сте свирили преди?! Тенденцията е да се осират всички теми под път и над път! То и аз съм свирил на 2-3 струга преди да си купя сегашната китара, ама няма да правя пътеписи! Цитирай
TerminalFrost Отговорено Февруари 5, 2008 Отговорено Февруари 5, 2008 ESP LTD MH-100QM Aurellia Custom Jackson JS30 (Heavily Modified) Цитирай
KingdomX Отговорено Февруари 5, 2008 Отговорено Февруари 5, 2008 Аз нали съм си прост и забравям по малко отвреме на време Кремона пълдин (6 струнна класическа) Резоната ( 6 струнна класическа) Цитирай
liquid_death Отговорено Февруари 5, 2008 Отговорено Февруари 5, 2008 (Редактирано) Бе то и аз да се похаваля Keiper Powerstrat(електрическа, яко съм я моднал - сменени гриф, ключове, адаптери) Dylon(електрическа) Custom V RR(електрическа - хендмейд, локинг тремоло Kahler, адаптери Jackson ,HSS конфигурация) Oрфей(електрическа-полуакустична - модела не знам....формата е на LP) Някаква руска електрическа китара(модел имарка не знам...модвана е отвсякъде...на нея се учих на доста неща...) Кремона Custom MG (бас моднат от мен) Кремона класическа китара Акустична китара хендмейд 3/4 на повече от 100години(била е на прадядо ми) Акустичен Орфей 3/4 Ми това са май китарите ми за сега...... Редактирано Февруари 5, 2008 от liquid_death Цитирай
...denied Отговорено Февруари 5, 2008 Отговорено Февруари 5, 2008 Fender CD-60 SB Acoustic :) Най-красивото нещо на света Цитирай
tonythetrucker Отговорено Февруари 5, 2008 Отговорено Февруари 5, 2008 (Редактирано) Squier Bullet Strat с Jackson адаптери Редактирано Февруари 5, 2008 от tonythetrucker Цитирай
jason_von_rocklord Отговорено Февруари 5, 2008 Отговорено Февруари 5, 2008 Я да си направя и аз сефтето тука. И май да направя и сефте на Washburn. X40, за съжаление не е PRO. Разбутах й малко окебеляването и сега всеки един от двата адаптера може да свири като единичен, плюс това двата крайни могат да се включват заедно. Комшиите ме мразят Имам и още един Washburn House Of Blues, кухарка, с която ме мразеха по градинките лятос. Цитирай
DREAMMIND Отговорено Февруари 5, 2008 Отговорено Февруари 5, 2008 Свиря с Fender Stratocaster HSS artic white Fender CD60-CE BK /черна / и двете са от РФ , няма да е лошо да ми изпратят струни ххахахахах Цитирай
Recommended Posts