EliTyYy Публикувано Февруари 1, 2008 Публикувано Февруари 1, 2008 Здравейте! Много искам да се нау4а да пея като 4естър Бенингтън от ЛП но не мога . Кажете ми някакви упражнения или ми предложете някой 4овек от Търново който може да ме нау4и да "крещя" по този на4ин. Имам големи мераци да се нау4а и много пъти съм пробвала но нямя никакъв резултат , за това ще съм ви много благодарна ако ми помогнете по какъвто и да било на4ин. Цитирай
MrDeath Отговорено Февруари 1, 2008 Отговорено Февруари 1, 2008 може би 1 от основните проблеми е че ти си момиче а той наполовина хахахах така че замисли се дали би могла ептен като него Цитирай
EliTyYy Отговорено Февруари 2, 2008 Автор Отговорено Февруари 2, 2008 Ама аз не искам то4но като неговия глас. Искам поне малко да мога да пея по този на4ин с МОЯ глас. Цитирай
XeRo Отговорено Февруари 4, 2008 Отговорено Февруари 4, 2008 Браво за 8-9 години от както съм фен на групата чак сега видях някъде нещо постнато от такова естество )) убихте ме.... Ами за да се научиш да крещиш, като него трябва да си истаржиш гласните струни със шкурка (по-добре по финна) Какво е казала майката на Честър, когато той за първи път пропял "абе стига ми вика бе!" Цитирай
CorvusCorax Отговорено Февруари 6, 2008 Отговорено Февруари 6, 2008 Заради теми като тази, на някои ни иде да се хвърлим в някоя река. А заради отговорите по тях - да си вържем камък на крака. Цитирай
kiss_of_judas Отговорено Февруари 9, 2008 Отговорено Февруари 9, 2008 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=34593 Това може и да ти помогне малко. Цитирай
drgoa.r Отговорено Февруари 9, 2008 Отговорено Февруари 9, 2008 Melissa Cross - The Zen of Screaming 1 & 2 http://www.melissacross.com/vocal_training_products.php? Тези две ДВД-та ще ти свършат прекрасна работа. Убеден съм, че за разлика от крещенето - намирането на "неща в мрежата" ти е доста лесничко Успех! Цитирай
Recommended Posts