kolio_k Публикувано Февруари 1, 2008 Share Публикувано Февруари 1, 2008 Тази сутрин ,чувайки Бекингтрака,ми се досвири и си споних за доброто старо време(края на 90те),когато с увлечение жулех този неувяхващ кръчмарски хит,на 1000 километра зад полярния кръг,а пияни ескимоси се тътриха по дансинга по двойки,държейки се един за друг,за да не падат прекалено често. Still-got-the-blues-55 Успях да изсвиря само един тейк,защото още докато правих саунда,лявата ми ръка успешно се скапа от бендовете.Това парче,макар и сериозно да е злоупотребявано с него през години ,си е бая трудно(особено на последните прагове) и не е на прасето(в случая на мен )работа.И освен това по незнайни причини Леспола ,въпреки,че звучи много добре и има много сериозен състейнкакто е видно на записа,ми е много неудобен след 17ти-18ти праг. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dedomito Отговорено Февруари 1, 2008 Share Отговорено Февруари 1, 2008 Перфектно , много добре че си постнал оригинала , но твоя кавър не го виждам ....опс , то това било твоя кавър ...мале ...нещо се пообърках .... Браво ,браво , баш браво от мене ! Дедо Мито Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Февруари 1, 2008 Share Отговорено Февруари 1, 2008 Вчера си сгънах една компилация на Гари от участията му в Монтрьо (2хDWD9 диска). Ще го преслушам да видим кой е по-добър... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Февруари 1, 2008 Share Отговорено Февруари 1, 2008 Сега ще си пусна оригинала, да видя да не си пуснал него по погрешка... Ааа - накрая 4ух, че си ти! Абе, човек - страшен си бе!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Infinity Отговорено Февруари 1, 2008 Share Отговорено Февруари 1, 2008 Много яко! Гига яко! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Февруари 1, 2008 Share Отговорено Февруари 1, 2008 ,кога ще пуснеш снимка на новия ЛП? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
7thString Отговорено Февруари 1, 2008 Share Отговорено Февруари 1, 2008 Много много готин саунд! Ще си позволя само една забележка да направя- не знам как да се изразя, щото не знам термините- леко много равноделно го свириш, в смисъл поне Гари Мур доколкото съм останал с впечатление, играе повече с ритмиката. Уф, не знам как да кажа тва което искам да кажа Абе яко е Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio_k Отговорено Февруари 1, 2008 Автор Share Отговорено Февруари 1, 2008 Благодаря ви на всички за слушането и коментарите @Hillbilly В момента нямам камера,гаджето я взе и отпраши,но в най скоро време. @7thString Абсолютно съм сигурен,че Гари Мур си го свири много по добре .В своя защита само ще кажа,че не съм го слушал това парче от едно 10 години и винаги я карам супер приблизително по някакви далечни спомени.На времето го вадих за един приятел ,който трябваше да се явява на някакво прослушване за работа на кораб,мисля ,че беше 97ма,но помня само началото на солото и от средата нататък свиря гами нагоре надолу Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Февруари 1, 2008 Share Отговорено Февруари 1, 2008 Супер свирня И аз имам забележка.... само че не към свиренето . kolio_k , винаги си твърде скромен, за това което ни показваш пп.Майтапя се(все пак скромността е добродетел ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
7thString Отговорено Февруари 1, 2008 Share Отговорено Февруари 1, 2008 [/b]Абсолютно съм сигурен,че Гари Мур си го свири много по добре Не смятам свиренето за спорт Или е приятно за слушане, или не- твоето определено е. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio_k Отговорено Февруари 1, 2008 Автор Share Отговорено Февруари 1, 2008 (Редактирано) Благодаря ти Като казвам по добре,имам пред вид не по технично или по завъртяно,а по скоро по естетически издържано.Това си е повече от нормално все пак,човека е световно известен китарист и парчето си е негово . п.п.Само забравих да кажа Благодаря много Ултрамега,много се радвам,че ти допада.А иначе просто се опитвам да бъда реален,а не излишно скромен Редактирано Февруари 1, 2008 от kolio_k Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
7thString Отговорено Февруари 1, 2008 Share Отговорено Февруари 1, 2008 Може ли да съм нахален и да подпитам с какво докара звука? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio_k Отговорено Февруари 1, 2008 Автор Share Отговорено Февруари 1, 2008 А,защо нахален,нали затова е форума,да се питаме разни работи Ригът е Гибсън ЛП с адаптери Класик 57(PAF) Boss NS2 Noise supressor Mesa Boogie Studio 22+,мръсния канал с гейн до дупка,мастер на 2, защото иначе съседите ще ме довършат Мик Шур 545(много стар) Малко ривърб от компа. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Февруари 1, 2008 Share Отговорено Февруари 1, 2008 Стига бе ! за изпълненнието Е, сега какво - да не правим Гери Мур контест ли ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Old_Shetarhand Отговорено Февруари 2, 2008 Share Отговорено Февруари 2, 2008 Ето това е перфектаната комбинация между блус.....бързини Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts