liamcho Отговорено Май 18, 2008 Отговорено Май 18, 2008 Бих ти помогнал, но как се свързва клавир и как работи програмата с него, за саължение не знам. Когато работя с клавир използвам Сонар. За съжаление и аз не съм запознат много с работата на Sound Forge. Използвам я за запис, но дори не мога и качеството на звука да оправя. Добре, че програмата има някакви филтри и оправя горе-долу качеството. Търсих много в нета, но за съйаление не можах да намеря, това което ми трябва. Много съжалявам, че не мога да помогна. Цитирай
samohvalko Отговорено Август 7, 2008 Отговорено Август 7, 2008 здравейте,свалих си програмата, обаче не мога да намеря дали има опция за записване върху инструментал.Пробвах и инструменталът се изтри,а на негово място се появи гласа ми.Има ли начин да пусна инструментала и да се запиша върху него? Версията която свалих е 8.0 . мерси предварително. Ако някой може да ми помогне ще съм му много благодарен.Ако иска всеки може да ми пише на скайп : samohvalko Цитирай
Reckless Отговорено Август 10, 2008 Отговорено Август 10, 2008 (Редактирано) Soundforge е монтажна а не мултитакова пограма и съвсем не е ориентирана за работата, която се оптиваш да свършиш. За тази цел има стотици програми. Разучи някоя и ще се справиш. Напиши в google "multitrack recording", или нещо от сорта и действай. Редактирано Август 10, 2008 от Reckless Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 11, 2008 Отговорено Август 11, 2008 Или по-вкоро в Уикипедиа търси DAW (Digital Audio Workstation). Има ги изредени всичките такива, заедно с подробно инфо за всяка една. Успех! Цитирай
samohvalko Отговорено Август 11, 2008 Отговорено Август 11, 2008 много ви благодаря,но не мога да намеря нищо.Много ще съм благодарен,ако някой който разбира от такива програми и знае как се работи с тях, да ми помогне като ми пише на моя скайп и ми каже някоя конкретна програма и как се работи с нея .Скайп: samohvalko Цитирай
Reckless Отговорено Август 11, 2008 Отговорено Август 11, 2008 Това, как се работи с дадена програма, няма кой да те научи с един пост в скайп. Най-добре е някой който знае, да ти показва, да работи и да гледаш. Плюс това си иска доста време, за да разучиш добре дадена аудио програма. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 12, 2008 Отговорено Август 12, 2008 Избери си една и си намери видео туториали от нета. Примерно за Ableton Live!, Cubase, Logic Pro има такива и то много готини. С 3-4 гледания и проби научаваш едва ли не всичко!!! Цитирай
tekezesarin Отговорено Март 6, 2010 Отговорено Март 6, 2010 Някой ако може да ми помогне!Има ли саунд форч с бг меню?Ако няма как може да се направи на бг?Пишете!!! Цитирай
мегатон Отговорено Март 6, 2010 Отговорено Март 6, 2010 Някой ако може да ми помогне!Има ли саунд форч с бг меню?Ако няма как може да се направи на бг?Пишете!!! Виждал съм го с руско меню Цитирай
VSTi Отговорено Март 7, 2010 Отговорено Март 7, 2010 по полезно е да се учат/използват програмите на оригиналните им езици. Особено за руските преводи, не винаги саточни, а и повечето символи и понятия са си стандарт в цифровия аудиомонтаж. Става дума за не повечеот 100 думи на английски!!!! Цитирай
Дейвид Гатев Отговорено Март 13, 2010 Отговорено Март 13, 2010 (Редактирано) А някой знае ли как е възможно по време на записване да се чуват останалите канали?(За Sound Forge говоря) Пример:имам 2 канала ритъм и искам докато записвам други канали тези 2 ритъм канала да звучат. Редактирано Март 13, 2010 от Дейвид Гатев Цитирай
maringtr Отговорено Март 13, 2010 Отговорено Март 13, 2010 За запис по-добре използвай нещо от класа на Nuendo, Cubase, Sonar и т.н. Цитирай
soundcraft Отговорено Март 13, 2010 Отговорено Март 13, 2010 А някой знае ли как е възможно по време на записване да се чуват останалите канали?(За Sound Forge говоря)Пример:имам 2 канала ритъм и искам докато записвам други канали тези 2 ритъм канала да звучат. SF е еднопистова,но двуканална(ляв-десен) програма,затова няма да ти се получи.Потърси многопистови програми,моя препоръка-Adobe Audition. Цитирай
Recommended Posts